NBA: Mestaruus 31.8.2021

Lakers oli viime kaudella loppujen lopuksi selvästi NBA:n paras. Tällä kaudella James ja Davis ovat entisellään, ja muu ryhmä on vain vahvistunut.

NBA mestaruus

NBA -kausi alkaa vielä ennen joulua. Viime kausi päättyi Los Angeles lakersin voitonjuhlaan, ja tällä kaudellakin Lakers on suurin mestarisuosikki.

Käydään läpi kertoimet ja joukkueet.

Los Angeles Lakers

Lakers on uudistunut yllättävän paljon mestariksi. Avainpelaajat LeBron James ja Anthony Davis toki ovat mukana edelleen, mutta heidän tukijoukkonsa oltiin jo alunperinkin rakennettu lyhyillä sopimuksilla joustavaksi ryhmäksi. Viime kauden porukasta pois ovat nyt lähteneet McGee, Rondo, Howard ja Green. Uusia ovat Harrell, Schroder, Gasol ja Matthews. Uudet pelaajat parantavat joukkuetta ainakin tilastojen valossa, mutta saa nähdä siirtyävkö numerot kentälle itse peliin.

Sen verran Lakers on muuttunut, että joukkueella saattaa kestää ennen kuin peli alkaa kulkemaan. James ja Davis tosin ovat niin monipuolinen tähtikaksikko, että heidän varaan voi jatkuvasti laskea paljon. Runkosarjassa tähtiduo saanee silloin tällöin vapaailtoja, treenikausi oli sen verran lyhyt, että pelaajat eivät ole aivan valmiita.

Lakersin mestaruuskerroin on Unibetilla 3.75. Se on kovin vähän, mutta toisaalta, kun viime kauden mestari vahvistuu, niin ei pikkukerroin vääryydeltä tunnu.

Milwaukee Bucks

Idän suosikki on jälleen Milwaukee Bucks. Viime kauden pudotuspeleissä sen matka tyssäsi Miami Heatia vastaan.

Milwaukeen suurin juttu kauden alla oli supertähti Giannis Antetokounmpon uusi sopimus. Joulukuun puolivälissä on viisivuotinen.

Bucks teki kauden alla myös pelaajakauppoja. Uusi takamies on Jrue Holiday, ja hän hyvä lisä joukkueeseen. Muita uusia pelaajia ovat Torrey Craig, Bryn Forbes jaBobby Portis. Bucksista pois lähtivät Eric Bledsoe, Wesley Matthews, Ersan Ilyasova, Robin Lopez, Marvin Williams ja Kyle Korver.

Bucks tulee olemaan runkosarjassa hyvä, mutta play offsit on sitten eri asia. Nyt olisi Milwaukeen aika saada tulosta. Viime vuosi oli paha pettymys. Oliko se sitten kokemattomuutta, josta opitaan, vai eikö Bucks vain ole tarpeeksi hyvä, kun pelataan tosi pelejä?

Unibetilla Milwaukeen mestaruuskerroin on 6.50.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Los Angeles Clippers

Lakersin ykköshaastaja Läntisessä konferenssissa on toinen Los Angelesin joukkue Clippers. Se hankki viime kaudeksi oman supertähtikaksikon Kawhi Leonardin ja Paul Georgen. Play offs -matka tyssäsi toisella kierroksella Denveriä vastaan.

Clippers ei tehnyt täksi kaudeksi kovinkaan paljon pelaajakauppoja, viime kesän diilit veivät sen verran resursseja. Jotain kuitenkin tapahtui. Viime kauden Paras kuudes pelaaja -palkinnon voittanut Harrell lähti Lakersiin ja tilalle tuli Serge Ibaka. Uusi pelaaja on myös Luke Kennard.

Supertähtibisnes on raakaa hommaa. Leonard ja George ovat taas ensi kesänä free agent -statuksella, ja jos huonosti käy, niin Clippers menettää heidät ja putoaa taas keskinkertaisuuteen. Joukkueen olisi nyt pakko voittaa. Clippersillä on kaikki palaset olla paras.

Clippersin mestaruuskerroin on Unibetilla 6.50.

Brooklyn Nets

Idän ykköshaastaja on Brooklyn Nets. Nyt vihdoin Kevin Durant ja Kyrie Irving ovat kumpikin pelikunnossa kentällä yhtä aikaa.

Durantin akillesjänne repesi kevään 2019 finaaleissa, eikä hän pelannut viime kaudella otteluakaan. Kyrie Irving pelasi viime kaudella vain 20 matsia. Joukkueen valmennus on nimekäs. Päävalmentajana on takavuosien tähtipelaaja Steve Nash, apulaisina Mike D’Antoni ja Amare Stoudamire.

Nets on vielä täysi kysymysmerkki. Durant on pelaaja, jota ei oikein voi puolustaa, mutta hän ei ole pelannut puoleentoista vuoteen. Akillesjännevamma saattaa olla sellainen, että ei hän ole enää entisellään. Jos on, niin Nets voi mennä pitkälle, mutta jos Durant on hidastunut, niin Nets on kovin vajavainen.

Netsin mestaruuskerroin on 7.00.

Los Angeles Lakers on pienestä kertoimesta huolimatta edelleen paras vaihtoehto mestaruusbetsiksi. LeBron James on edelleen tasollaan, ikä ei vielä viime kautena näkynyt missään. Anthony Davis osoittautui loistavaksi pariksi Jamesille. Täksi kaudeksi Lakersin muu porukka on vielä vahvistunut, joten kyllä joukkue vie mestaruuden 30 kertaa sadasta.

Clippersin tähtiduo ei ole Lakersin tasolla, eikä muut pelaajat varsinkaan. Paul George oli heikko viime kauden pudotuspeleissä, hänellä on ollut tapana kadota ratkaisumatseissa.

Milwaukeekin oli pettymys tosipeleissä. Antetokounmpo on pulassa, kun pudotuspeleissä vastassa on fyysisempi puolustus. Ja Bucks on muutenkin yksipuolisempi kuin Lakers.

Netsin voi sivuuttaa, joukkueessa on liikaa kysymysmerkkejä.

NBA:n kausiveto Unibetille

Los Angeles Lakers on sen verran selvä suosikki, että kerroin 3.75 riittää.

Aseta vetosi