NBA: Miami Heat - Chicago Bulls 9.12.2019, Markkanen alkaa vertyä

Pitkän vaisun jakson jälkeen Lauri Markkanen alkaa jo pelata tasollaan. Chicago Bulls tosin on edelleen kehno joukkue. Jos Bulls ei nosta tasoaan ja ala voittaa matseja, niin varmasti seurajohto tekee jonkinlaisia liikkeitä ennen siirtorajan umpeutumista.
Miami Heat - Chicago Bulls
Joulukuu 09,2019
01:10

Chicago Bulls pelasi jo kahden ottelun ajan hyvin ja tasapainoisesti, voitotkin se otti Kingsistä ja Grizzliesistä. Sitten joukkue taas unohti, että miten homma toimii, ja heikko Golden State kävi voittamassa Bullsit tämän kotikentällä Chicagon United Centerissä.

Nyt Bullsilla olisi vastassa hyvin pelaava Miami Heat. Heat ei ole hävinnyt tällä kaudella vielä kertaakaan kotikentällään. Lisäjännitettä otteluun tuo se, että Heatin ykkösmies on Jimmy Butler, joka treidattiin pois Bullsista ja tilanne tulivat LaVine, Dunn ja Markkanen.

Lauri Markkasen ongelmat ovat ainakin jossain määrin takanapäin. Markkanen oli hyvä voitto-otteluissa Sacramentoa ja Memphisiä vastaan, ja sama meno jatkui myös Golden State -ottelussa. Tuossa pelissä Markkanen teki avauspuoliskolla 17 pistettä, mutta toisella puoliskolla enää kolme. Warriors osasi ottaa Markkasen pois pelistä, eikä Chicagon valmennuksesta löytynyt keinoja tähän. Bullsin yksi ongelmista taitaa kyllä olla se, että päävalmentaja Jim Boylen ei ole kovan tason valmentaja.

Chicago on voittanut 11 vierasottelustaan neljä, mutta sen alkukauden otteluohjelma on ollut kovin helppo. Bulls ei ole pelannut montaa peliä sellaisia joukkueita vastaan, jotka ovat voittaneet enemmän kuin hävinneet. Miamin voittosuhde on kaiken kaikkiaan 16-6.

Edellisessä ottelussa LaVine joutui penkille

Miamin joukkueesta löytyy onnistujia joka puolelta, kun Bullsissa oikeastaan kaikki ovat alisuorittaneet. Jimmy Butler teki kauden toisen tripla-tuplansa muutama päivä sitten, kun ottelussa Washingtonia vastaan hän keräsi 28 pistettä, 11 syöttöä ja 11 levypalloa. Kolmannen vuoden sentteri Bam Adebayo teki 24 pistettä ja otti 14 levypalloa, ja vielä rookie Tyler Herro teki 22 pistettä.

Heat ja Bulls ovat kohdanneet tällä kaudella kerran Chicagossa, ja sen Heat voitti 116-108. Tuossa pelissä Chicagon päävalmentaja Boylen heitti tähtipelaaja LaVinen syrjään tämän puolustuspään virheiden vuoksi. Tästä tuli sanaharkkaa, mutta sen sijaan että homma olisi hajonnut, niin seuraavat ottelut LaVine pelasikin erinomaisesti. Kunnes Golden Statea vastaan hänkin unohti, että miten pelata sitä parasta peliä.

Chicagolla on ollut hieman ongelmia loukkaantumisten kanssa. Markkasen pelaamista vaikeutti jonkinlainen kylkivamma, mutta nyt tämän pitäisi olla ohi. Aloitusviisikon Otto Porter on ollut sivussa jo 14 ottelua, ja kyllä Bulls hänet tarvitsisi teräkunnossa takaisin. Bullsin penkillä ei ole juurikaan ratkaisijoita. Rookie Coby White on vielä kovin epätasainen.

Toki Heatillakin on loukkaantumishuolenta. Takamies Dragic on varmasti sivussa, Justise Winslow saattaisi olla jo mukana.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.30 – 3.70. Kaipa Heat tämän verran on suosikki, muta pelataan Bullsia 7.5 pisteen tasoituksella, kertoimeksi saa 1.91. Bulls oli ennen Warriors -ottelua selvästi menemässä eteenpäin. Jospa viime matsi oli pieni notkahdus, joka herättäisi joukkueen taas pelaamaan paremmin. Ainakin Markkanen on nyt ollut jo kolme ottelua peräkkäin jonkinlainen ase hyökkäyspäässä.

Miami Heatin mahdollinen avaus: Leonard, Butler, Robinson, Adebayo, Nunn

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Markkanen, Carter

 

Bulls +7.5 saa kertoimeksi Unibetilla 1.91. Siitä betsi.

Aseta vetosi