NBA: Milwaukee Bucks - Chicago Bulls 15.11.2019, Bulls pahassa paikassa

Vierasottelu Itäisen konferenssin ennakkosuosikkia Milwaukee Bucksia vastaan on Chicago Bullsin kehnon kauden kovin ottelu tähänastisista. Lauri Markkasella on todettu olevan kylkivamma, ja siksi mies on ollut vaisu.
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls
Marraskuu 15,2019
03:10

Chicago Bullson päävalmentaja Jim Boylen on jo julkisesti kertonut, että Lauri Markkasella on outo kylkivamma, vinoissa vatsalihaksissa on jotain häikkää. Tämä selittää kyllä sen, miksi Markkanen on ollut hyvän avausottelun jälkeen todella vaisu.

Markkasen vammasta on jo huhuttu. Faniforumeilla peleissä käyneet ovat kertoneet, että Markkanen on otteluiden loppupuolella istunut penkillä ja pidellyt kylkeään, jäätäkin on kyljen päällä pidetty.

Chicago Bulls tarvitsee ehdottomasti täydessä pelikunnossa olevan Markkasen kentälle. Joukkue voisi olla lähes pudotuspelipaikan veroinen ryhmä, mutta jos syömähampaat nilkuttavat kentällä, niin eipä Bullsilla ole paljon mahdollisuuksia.

NBA:n runkosarja on kovatahtinen, pelejä on aikalailla joka toinen päivä. Pelaajat joutuvat pelaamaan vajaakuntoisina, ja yksi osa lahjakkuutta on varmasti se, että kuinka pystyy pelaamaan, vaikka kaikki ei olisikaan kunnossa. Saattaa olla, että tämä on Markkasen heikkous.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Whiten huima putki

Milwaukee Bucksin kotikentällä Bulls on kovassa paikassa. Bucks on yksi Itäisen konferenssin selvistä mestarisuosikeista.

Viime ottelussaan Bulls voitti kotonaan toisen heikon joukkueen, New York Knicksin 120-102. Bullsin voiton ratkaisi suurelta osin rookie Coby Whiten huima heittovire. White heitti ottelun viimeisellä neljänneksellä seitsemän kolmosta sisään. Koskaan aikaisemmin ei ole yhtä nuori pelaaja, White on 19-vuotias, upottanut seitsemää kolmosta yhden neljänneksen aikana.

White ei tule tekemään tällaista temppua kovinkaan usein, jos koskaan. Hän ei ole mikään erityisen kova heittämään, nyt vain sattui putki kohdalle. Whitella oli Knicks -ottelussa ennen viimeistä neljännestä kasassa vain neljä pistettä, ottelun jälkeen hänellä on 27.

Ennen Knicks -peliä White oli heitellyt kolmosensa huonosti. 26 yrityksestä vain kolme oli mennyt sisään. 27 pistettä oli myös Whiten piste-ennätys, aikaisempi oli 25 pistettä Memphisiä vastaan. Vaikka hän heitteli nyt kovalla prosentilla kolmosiaan, yrityksiä oli Knicks -ottelussa 11, niin silti hänen kolmosprosenttinsa on heikko 28.6,.

Kreikkalainen friikki

Milwaukee Bucks on aivan eri luokan vastus kuin Knicks. Bulls ei ole voittanut Bucksia kuuteen viime otteluun. Tällä kaudella Milwaukeen sarakkeessa on seitsemän voittoa ja kolme tappiota, Bullsin sarake on 4-7. Milwaukee pelaa ilman All Star -laituria, kehnon MM-joukkueen pelaajaa Khris Middletonia. Hänellä on reisivamma.

Milwaukeen supertähti on kreikkalainen Giannis Antetokounmpo, ja hankala nähdä, että kuinka Bulls häntä puolustaa. The Greek Freak on 211 cm pitkä, nopea ja taitava, ja hän pelaa lähinnä pienen laiturin paikalla. Vastustajilla harvoin on pelaajaa, joka on yhtä nopea ja kookas puolustamaan Antetokoumpoa, Bullsilla ei todellakaan ole tähän hommaan sopivaa pelaajaa.

Tällä kaudella Antetokounmpon tilastolukemat ovat huimat 29.7 pistettä per peli, 14.3 levypalloa per peli ja vielä melkein seitsemän syöttöä per ottelu. Hän on tehnyt tupla-tuplan kauden jokasessa ottelussa, ja 30 pisteen rajapyykki on mennyt rikki kuudesti.

Bucksin ja Bullsin kokoonpanot

Milwaukeessa pelaa myös Chicago Bullsin viime kausien sentteri Robin Lopez. Hän oli vielä viime kaudella hyvä mentori Lauri Markkaselle, ja nyt miehet ovat vastakkain.

Antetokounmpon ja Middletonin jälkeen Milwaukeen ykkösmiehet ovat takamies Eric Bledsoe, sentteri. Robinin veli Brook Lopez ja vaihtopelaajana mukaan tuleva George Hill.

Bullsin ykkönen on jälleen ollut Zach LaVine. Knicksiä vastaan LaVine teki 25 pistettä. Chicagon Otto Porter saattaa palata peleihin Milwaukeessa kahden ottelun tauon jälkeen.

Milwaukee Bucksin mahdollinen avaus: Bledsoe, Hill, Antetokounmpo, Lopez, Matthews

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Markkanen, Porter, Carter

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.13 – 6.75, ja tämä on kohdallaan. Yli 229 pistettä saa kertoimeksi 1.81, ja sitä voi pelata. Bucksin puolustaminen on Chicagolle varmasti hankalaa, ja Bucks on tehnyt kotiotteluissaan keskimäärin noin 123 pistettä per ottelu. Matsi taitaa mennä aikamoiseksi hyökkäyskisaksi, jonka Bulls lopulta häviää selvästi.

Aseta vetosi