NBA: New York Knicks - Chicago Bulls 29.10.2019, Bulls sukelsi viimeksi pahasti

Hieman alkaa jo epäilyttää, että onko Chicago Bulls lopulta kehittynyt viime kaudesta mihinkään. Sama pätee Lauri Markkaseen, alkukausi on ollut pettymys.
New York Knicks - Chicago Bulls
Lokakuu 29,2019
01:00

New York Knicks on yksi NBA:n heikoimmista joukkueista, ja näyttää siltä, että niin saattaa edelleen olla myös Chicago Bulls. Bullsilla on kolmesta ottelusta yksi voitto. Knicks on hävinnyt kaikki kolme peliään.

Kumpikin joukkueista otti viikonloppuna kunnolla neniin kotikentällään Itäisen konferenssin paremmilta joukkueilta. Knicks hävisi Bostonille 23 pisteellä ja Chicago Torontolle 24 pisteellä.

Chicago Bullsin ongelma kotiavauksessaan Torontoa vastaan oli surkea heittoprosentti. Joukkue sai pallot koriin alle 30 prosentin tarkkuudella. Lauri Markkanen oli jälleen vaisu, vain yhdeksän pistettä ja vain kolme heittoa kymmenestä koriin. Bullsin joukkueesta Raptorsia vastaan yksikään pelaaja ei tehnyt enempää kuin 12 pistettä. Ottelussa taisi olla kyse siitä, kun joukkue isoilla kirjaimilla kohtaa ryhmän, joka ei aivan tiedä, että miten homma toimii.

Bulls oli Raptorsia vastaan toisella jaksolla viiden pisteen karkumatkalla, mutta se antoi sitten ennen puoliaikaa Toronton ottaa 17-4 -kirin. Kehnon heittoprosentin lisäksi Bulls hävisi levypallot 45-59.

Toronto heitti ottelun ratkaisseella kolmannella jaksolla yli 60 prosentin tarkkuudella. Bullsin päävalmentaja Jim Boylen sanoi ottelun jälkeen, että Bulls ei laittanut vauhtia peliinsä, joukkue vain antoi pallon pois uudestaan ja uudestaan.

Wendell Carter teki Chicagon pelaajista eniten pisteitä, mutta luku oli vain 12. Levyjä hän napsi 11. Markkasen lisäksi myös edellisessä ottelussa 37 pistettä tehnyt Zach LaVine oli kehno, vain 11 pistettä, kun neljä heittoa 13:sta meni koriin.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Knicksin ja Bullsin kokoonpanot

Bulls on ollut kaiken kaikkiaan yhtä kehno kuin viime kaudella, mutta niin on Knickskin. Bostonia vastaan viime ottelussa homma ratkesi viimeisellä neljänneksellä, jonka Celtics vei 36-19. Aikaisemmissa otteluissaan San Antoniota ja Brooklynia vastaan New York Knicks oli hävinnyt vain alle kymmenellä pisteellä, mutta nyt kauden kotiavauksessa Madison Square Gardenissa kaikki meni pieleen. Knicks heitti vain noin 38 prosentin tarkkuudella ja antoi Bostonin tehdä 26 pallonriistosta 36 pistettä.

Knicks -valmentaja David Fizdale totesi, että koko toinen puolisko oli häpeällistä pelaamista. Knicks antoi Bostonin tehdä kakkosjaksolla 72 pistettä.

Knicksin valopilkku on ollut rookie RJ Barrett. Hän teki Bostonia vastaan 26 pistettä, ja kolmen ottelun keskiarvo on 21 pistettä yli 50 prosentin heittotarkkuudella.

New Yorkin suurimmat ongelmat ovat pelintekijän paikalla, joukkue ei oikein saa palloa liikkeelle. MM-kisoissa hienosti pelannut Ranskan Frank Ntilikina ei taida Knicksin mielestä olla NBA:ssa tähän vastaus. Hän pelasi Bostonia vastaan vain 18 sekuntia.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti. Knicks vei kaksi jälkimmäistä, ensimmäisen Bulls voitti pisteellä.

New York Knicksin mahdollinen avaus: Payton, Barrett, Randle, Robinson, Morris

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Porter, Markkanen, Carter

 

Chicago Bulls on pieni suosikki otteluun. Unibetilla kertoimet ovat 1.96 – 1.89. Kauden alla Knicks tiedettiin heikoksi joukkueeksi, mutta Bullsia saattoi jo ajatella pelaamaan pudotuspelipaikasta. Jos ei vielä kolmen ottelun jälkeen tuomittaisi Chicagoa kokonaan. Vetolapulle Bulls Unibetin kertoimella 1.89.

Aseta vetosi