NBA: Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls 17.12.2019, Markkanen ja Bulls vieraskiertueella

Viimeksi Chicago Bulls voitti NBA:n suurimman mestarisuosikin Los Angeles Clippersin kotikentällään. Nyt olisi edessä neljän ottelun vierasrundi, ensimmäinen pysäkki Oklahomassa.
Oklahoma City Thunder - Chicago Bulls
Joulukuu 17,2019
03:10

Chicago Bulls voitti viime ottelussaan ensimmäistä kertaa tällä kaudella joukkueen, jonka voittosuhde on plussan puolella. Los Angeles Clippers pelasi ottelussa ilman suurinta tähteään Kawhi Leonardia, mutta kyllä voitto silti oli Bullsilta erinomainen ottelu.

Clippers -peli vain alleviivasi sitä, että Bulls on kovin epätasainen ja ailahtelevainen joukkue. Sen kolme viimeistä ottelua ovat huima Atlanta -voitto, jossa teki peräti 136 pistettä, perään todella surkea Hornets -tappio, jossa Bulls sitten teki vain 73 pistettä, ja viimeksi liigan suurimman mestarisuosikin Clippersin voittaminen.

Kokemattomuus lienee suurin syy Bullsin peliesitysten heilahteluun. Kaikesta huolimatta, näin epätasaisesti pelaava joukkue ei tule pitemmän päälle menestymään. Aika tosin on Chicagon puolella, viiden vuoden päästä tämä sama ryhmä olisi varmasti parempi joukkue.

Chicago Bullsilla on nyt kymmenen voittoa ja 18 tappiota. Tämän kertaisella vastuksella Oklahoma City Thunderilla on voittosuhteena 11-14. Ottelu on joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella.

Chicagolla helppo ohjelma

Oklahoman ottelu on Chicagolle ensimmäinen peli neljän ottelun vieraskiertueella. Bullsin koko kauden otteluohjelma on ollut todella helppo. Nytkin tulevalla vieraskiertueella kaikki sen vastukset ovat hävinneet enemmän kuin voittaneet, joukkueet ovat Washington, Detroit ja Orlando.

NBA tuntuu tällä kaudella olevan sarja, jossa parhaat joukkueet erottuvat selvästi heikommista. Hivenen useampi kuin puolet joukkueista on voittojen ja tappioiden suhteen miinuksella.

Lauri Markkanen pelasi Clippersiä vastaan hyvän ottelun. Hän otti kuin vaivihkaa peräti 17 levypalloa. Pisteitä Markkanen teki 13 vain kahdeksalla heitolla. Bullsin ykkönen pisteiden puolesta oli jälleen Zach LaVine, joka teki 31 pistettä 21 heitolla.

LaVine on tärkeä pelaaja Bullsille. Joukkue on pelannnut joulukuussa kahdeksan ottelua, ja neljässä voitto-ottelussa LaVine on tehnyt melkein 30 pistettä per peli. Tappio-otteluissa LaVine on tehnyt vain 18 per ottelu.

Oklahoma on nyt palaamassa kotikentällä oman vieraskiertueensa jälkeen. Reissu alkoi hienosti voitoilla Portlandissa ja Utahissa, mutta kaksi viimeistä Sacramentossa ja Denverissä Thunder meni häviämään.

Paul on nyt Thunderin ykkönen

Thunder on kovasti uudistunut. Vielä viime kaudella sen ykköstähti oli Russell Westbrook, mutta tällä kaudella pelin sielu on takamies Chris Paul.

Paul on veteraani, joka on jo vuosia ollut yksi liigan parhaita. Denver -ottelusssa Paul nousi NBA:n kaikkien aikojen pallonriistotilastossa sijalle kahdeksa Hakeem Olajuwonin ja Clyde Drexlerin väliin.

”Kyllähän minä olen jo kauan pelannnut. Kunnia ja etuoikeus. Yritän saada vielä Mo Cheeksin kiinni”, Paul sanoi ennätyksestä. Mo Cheeks on riistotilastossa reilut 150 riistoa Paulia edellä, ja nykyään Cheelks on Thunderin apulaisvalmentaja.

Oklahoma on ottelussa ilman Dialloa. Ferguson saattaa olla vielä sivussa. Bullsilta Porter on varmasti sivussa, Hutchinson ja Gafford saattaisivat olla myös poissa.

Oklahoma Thunderin mahdollinen avaus: Gallinari, Nader, Adams, Paul, Gilgeous-Alexander

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Markkanen, Carter

Kertoimet peliin ovat Unibetilla 1.42 – 3.00. Oklahoma on tasaisempi ryhmä kuin Bulls. Jos ajattelee Bullsin jatkavan totuttua hyvien ja huonojen pelien vuorottelevaa sarjaa, niin nyt olisi taas kehnon matsin vuoro. Thunder -6 saa Unibetilla kertoimeksi 1.91, pelataan sitä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä