NBA -tupla: Bulls - Pelicans + Lakers - Rockets 7.2.2020, Chicago Bulls on pahasti vajaamiehinen

Chicago Bullsin ykkösavauksesta on vain kaksi pelaajaa pelikunnossa. Varsinkin joukkueen pitkien miesten osasto on todella heikossa jamassa. Los Angeles Lakers on nousemassa taas jaloilleen.
Bulls - Pelicans ja Lakers - Rockets
Helmikuu 07,2020
03:10 ja 05:40

Lauri Markkanen istuu edelleen siviilivaatteet päällä kentän reunalla, kun Chicago Bulls pelaa. Markkasen paluusta ei ole vielä ilmoitettu, mutta kyllä siinä vielä mennee pari viikkoa.

Nyt Chicagon United Centerille tulee etelän New Orleans Pelicans, jonka joukkueessa pelaa viime kesän ykkösvaraus ja ehkä seuraava supertähti Zion Williamson.

Bulls on hyvin vajaalla joukkueella mukana. Markkasen lisäksi porukkaa on pudonnut sairastuvalle erittäin paljon. Laituri Otto Porter on ollut sivussa melkein koko kauden, ja hänen tilallaan avauksessa pelannut Kris Dunn loukkaantui hiljattain. Myös ykkössentteri Wendell Carter on ollut sivussa jo pitempään. Bullsin parhaasta mahdollisesta avauksessa pelikunnossa ovat vain Zach LaVine ja Tomas Satoransky.

Viime otteluissaan Pelicans hävisi kotonaan koko NBA:n tämän hetken ykkösjoukueelle Milwaukee Bucksille 18 pisteellä. Bulls taas hävisi vieraissa Torontolle 27 pisteellä.

Bullsilla tappioputki

Raptors -häviä oli Bullsille viimeinen kolmen tappion vieraskiertueella. Nyt joukkueen voittosuhde on koko kauden heikoin 19-33. Bulls on pettänyt tällä kaudella pahasti. Siitä odotettiin jo pudotuspelijoukkuetta, mutta pelit ovat menneet yhtä heikosti kuin viime kaudella. NBA:n deadline pelaajasiirroille on tänään. Bulls ei ilmeisesti ole tekemässä mitään liikkeitä, mutta jos kesällä ei jotain tapahdu näin heikon kauden jälkeen, niin se kertoo jo välinpitämättömyydestä.

Nuorukainen Zion Williamson saattaa olla sivussa tästäkin ottelusta. Hän loukkasi varpaansa viime ottelussa.

Bucks -ottelussa Pelicans romahti kolmannella neljänneksellä, jonka Milwaukee vei 42-24. Bucks rankaisi ottelussa Pelicansia 33 nopeasta hyökkäyksestä tehdyllä pisteellä.

Pelicansilla on ryhmässä All star -pelaaja Brandon Ingram, ja hän teki Bucks -ottelussa 32 pistettä. Williamson teki 20 pistettä.

Bullsin ykkösmies Zach LaVine ei tullut valituksi All star -otteluun.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.45 – 1.58. Bulls on pahasti alivoimainen ja alamittainen. Aloituksen pisin mies on laiheliini Luke Kornet, eikä hän ole oikeastaan edes NBA -tasoinen pelaaja. Laitetaan NBA -tuplaan Bullsia vastaan niin kauan, kun joukkueen sairastupa on näin täynnä.


Lakers nousemassa taas jaloilleen

Los Angeles Lakers jatkaa selviytymistä Kobe Bryantin onnettomuuden jälkeen. Joukkue on viime aikoina korostanut kovasti sitä, että he ovat veljiä ja koko Lakers on perhe. Suru yhdistää joukkuetta.

Nyt Lakers saa Staples Centeriin vastustajakso Houston Rocketsin.

Lakers on voittanut kaksi viimeistä otteluaan, kun se ensin sai itsensä kokoon Portland -ottelun jälkeen. Portland -peli alkoi Bryantin muistelulla, ja siinä matsissa varmasti koko Los Angeles oli vielä aivan sekaisin.

Viime ottelussaan San Antoniota vastaan Lakers oli jo oma itsensä. Se teki viimeisellä neljänneksellä 42 pistettä, ja näistä puolet se teki ensimmäisen kolmen ja puolen minuutin aikana. Sillä kirillä Lakers voitti ottelun 27 pisteellä.

Houstonilla voittoputki

Houston on Lännen konferenssissa Los Angelesin joukkueiden ehkä kovin haastaja. Se on nyt neljän voiton putkessa.

Nyky –NBA on paljolti supertähtikaksikkojen sarja. Houstonilla on duona James Harden ja Russell Westbrook. Harden on tehnyt kahdessa viime ottelussa vähintään 40 pistettä. Westbrook oli viime matsin sivussa peukalovamman vuoksi, mutta ilmeisesti hän pelaa Lakersia vastaan.

Rockets kävi hiljattain pelaajakaupoilla. Sentteri Clint Capela lähti Atlantaan, ja Houstoniin tulivat Robert Covington sekä Jordan Bell.

Vetopuolella Lakers on suosikki kertoimin 1.42 – 3.00. Laitetaan Lakers tuplaan mukaan. Sillä on erinomainen pitkien miesten osasto Anthony Davis sekä Javale McGee. Rockets on ainakin tässä osassa heikompi.

Pelicans Unibetin kertoimella 1.58 ja Lakers kertoimella 1.42 antaa yhteiskertoimeksi 2.24.

Aseta vetosi