NBA -tupla 19.11.2019, Chicago Bulls ja Cleveland Cavaliers

Bulls saa kotikentällään 7,5 pistettä tasoitusta kovaa Milwaukee Bucksia vastaan. Cleveland Cavaliers pelaa New Yorkin Madison Square Gardenissa Knicksiä vastaan.
NBA -tupla - Bulls ja Cavs
Marraskuu 19,2019
02.00

Chicago Bulls hävisi jälleen viime ottelussaan, ja jälleen se hävisi kovin turhattavasti. Bulls pelasi kotonaan Brooklyn Netsiä vastaan, jonka supertähti Kyrie Irving oli sivussa ottelusta.

Jälleen Bulls romahti ottelun lopussa. Se antoi Brooklynin tehdä viimeisellä neljänneksellä 43 pistettä. Käsittämättömän heikkoa puolustustamista, kun ottelu vielä pelattiin Bullsin kotikentällä United Centerillä.

Chicago Bulls oli pelissä tukossa kummassakin päässä kenttää. Hyökkäyspäässäkin joukkue usein seisahtuu kokonaan, neljä pelaajaa seisoo kolmosen viivan takana ja yhdellä on pallo, kaikilla polvet suorana.

Chicagon suurimman ongelman täytyy olla siinä, että joukkueen valmennus rakentaa sille hyökkäyssysteemejä, jotka eivät vain kentällä onnistu. Pelaajista takamies Zach LaVine kantaa eniten vastuuta, mutta hän ei kyllä ole tähtipelaaja. Tilastojen mukaan Bulls puolustaa huonoiten silloin, kun LaVine on kentällä. Hyökkäyspäässä LaVine ottaa paljon huonosti valittuja heittoja, ja varsinkin otteluiden loppupuolella se on ongelma.

Lauri Markkanen oli jälleen Brooklyn -ottelussa vain varjo siitä, mitä hän parhaimmillaan on ollut. Markkasella on ollut kylkivamma, ja huhuissa hänellä on sanottu olevan jopa murtuneita kylkiluita. Jossain vaiheessa Markkanen on jälleen täysin terve, mutta hankala nähdä, että mitä hän saa aikaan, jos Bullsin hyökkäys on samassa jamassa kuin nyt.

Nyt Bulls saa kotikentälleen Milwaukee Bucksin. Muutama päivä sitten Milwaukeessa Bucks voitti yhdeksällä pisteellä. Milwaukeen supertähti Giannis Antetokounmpo on liikaa Bullsin puolustukselle, mutta niin hän on oikeastaan melkein jokaiselle joukkueelle.

Vetopuolella Bulls saa tasoitusta 7,5 pistettä. Jos Bulls hävisi vieraissa yhdeksän pistettä, niin 7,5 tuntuu hyvältä ehdotukselta. Siitä voisi laittaa päivän tuplaan toisen osan.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Cavs on parempi joukkue kuin Knicks

Kaksi muuta Itäisen konferenssin heikompaa joukkuetta kohtaavat Madison Square Gardenissa, kun Knicks saa kentälleen Cleveland Cavaliersin. Clevelandilla on nyt neljä voittoa ja Knicksillä kolme. Viime ottelussaan Knicks hävisi kotonaan viime sekunnilla Charlotte Hornetsille yhdellä pisteellä. Cleveland hävisi kotonaan Philadelphialle 19 pisteellä.

Kumpikin joukkueista on jollain tavalla kriisissä. Reilu viikko sitten Cavaliers murskasi Knicksit Clevelandissa 108-87, ja ottelun jälkeen Knicksin johtoporras jo laittoi julkisesti painetta joukkueen päävalmentaja Fizdalelle. Tuon ottelun jälkeen Cleveland on hävinnyt kolme, eli sekin on pahasti alamaissa.

Cleveland on tappioputkesta huolimatta ollut vankempi ryhmä kuin Knicks. Sen ensimmäisen vuoden valmentaja John Beilein tuntuu saavan joukkueesta irti enemmän kuin Knicksin Fizdale.

Laitetaan NBA-tuplaan toiseksi Clevelandin suora voitto. Kerrointa sille saa Unibetilta 2.08. Vaikka pelataan New Yorkissa, niin kyllä peli hyvin tasaväkiseltä tuntuu. Cavaliers on ollut alkukauden rankkauksissa selvästi Knicksiä parempi joukkue.

Chicago Bulls +7,5 sekä Cavaliers, yhteiskerroin 3.93 Unibetilla.

Aseta vetosi