NBA -tupla 21.11.2019, Detroit Pistons ja Charlotte Hornets

Chicago Bulls on edelleen pahasti alamaissa, Detroit Pistons on jokaisessa rankkauksessa sitä parempi. Brooklyn Nets pelaa jälleen ilman Kyrie Irvingiä.
NBA -tupla - Pistons ja Hornets
Marraskuu 21,2019
02.40

Chicago Bulls voitti marraskuun alussa Detroit Pistonsin kotikentällään kuudella pisteellä. Nyt pelataan taas Chicagossa, ja Chicago on pieni suosikki ottelussa. Unibetilla kertoimet ovat Bullsille 1.84 – 2.02, tasoitus on 1,5 pistettä.

Bulls ei ole hyvässä kunnossa, mutta ei ole Detroitkaan. Se on nyt hävinnyt neljä ottelua putkeen Indianalle, Minnesotalle, Miamille ja Charlottelle. Seitsemästä tämän kauden matkaottelusta Pistons on voittanut vain yhden.

Bullsille on menossa kolmen tappion putki, kun Milwaukee on voittanut sen viime otteluissa kahdesti ja Brooklyn kerran. Kotikentällään Bullsin saldo on 2-5, eli kehnosti menee joukkueella.

Lauri Markkanen pelaa lyhyen NBA -uransa heikointa kautta ja syyt surkeuteen ovat hämärän peitossa. Markkaselle on ollut jonkinlainen kylkivamma, mutta tätä ei ole viime päivinä enää nostettu esille. Vaisuuden syyt taitavat olla syvemmällä.

Markkasen pistekeskiarvo on hieman yli 14 per ottelu ja heittoprosentti on surkeasti vain noin 36.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Mikään ei onnistu Bullsilta

Bulls pelaa huonosti kummassakin päässä kenttää. Heitot eivät uppoa ja päävalmentaja Jim Boylen vaatii joukkueelta parempaa puolustusta ja kovempaa peliasennetta.

Bullsin jälleenrakennus näyttää juuri nyt epäonnistuneen, ja se tarkoittaa, että päävalmentaja Boylen sekä kulmakiviksi aiotut Markkanen ja Zach LaVine saattavat viimeistään kauden jälkeen olla muualla hommissa. NBA:n takaraja siirroille on helmikuussa, ja jos joukkue on siihen asti näin surkea, niin jotain varmasti tapahtuu nopeastikin.

Chicago pelaa ilman Otto Porteria ja Luke Kornetia. Porterin puuttuminen voisi olla ongelma, jos hän olisi alkukaudella ollut yhtä hyvä kuin viime vuonna. Muiden Bulls -pelaajien tavoin Porterkin on pelannut heikosti.

Detroitilta puuttuu veteraani Reggie Jackson. Joukkueen tähti Blake Griffin on taas pelissä mukana, viime Bulls -ottelussa hän oli sivussa.

Bulls on joukkueista heikompi, sen peli on enemmän sekaisin kuin Detroitilla. Chicagon syömähampaat ovat tylsiä eikä kukaan oikein tunnu tekevän kentällä oikeita asioita. Pistons Unibetin kertoimella 2.02 kelpaa vetolapulle.

Irving edelleen sivussa

Brooklyn Nets pelaa jälleen ilman tähtipelaajaansa Kyrie Irvingiä. Vierasjoukkue Charlotte Hornets ei ole erityisen häävi ryhmä, ja Nets on pelannut ajoittain hyvin ilman Irvingiäkin.

Viikonloppuna Nets voitti Chicagon ilman Irvingiä, mutta sitten seuraava ottelu ilman tähteä oli floppi. Pacers voitti Brooklynin melkein 30 pisteellä. Indianaa vastaan Nets heitti vain noin 36 prosentin tarkkuudella, hävisi levypallot selvästi jä otti toisella neljänneksellä neniin 17-41.

Irving on iso osa Netsin pelaamista, nyt kun hän on ollut sivussa olkapäävamman vuoksi, niin Brooklyn on hävinnyt neljä peliä viidestä. Nets on ollut ilman tähteään heikko kummassakin päässä kenttää, joukkue on viimeisen viiden ottelun putkessa tehnyt noin 104 pistettä per ottelu ja päästänyt noin 117 pistettä per peli.

Hornetsilla on tältä kaudelta yksi voitto enemmän kuin Netsillä, mutta viimeisistä seitsemästä se on voittanut vain kaksi. Viimeksi Toronto Raptors myllytti Hornetsit 132-96.

Vetomarkkinoilla Charlotte saa neljä pistettä tasoitusta, ja sitä voisi pelata tuplan toisena osana.

 

Detroit Pistons ja Charlotte Hornets +4 saavat Unibetilta yhteiskertoimeksi 3.88. Se on hyvä tupla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä