NBA -tupla 23.11.2019, over Bullsin otteluun ja Detroit Pistons

Chicago Bulls ei välttämättä saa pidettyä Miami Heatin kovia heittäjiä kurissa, ja ottelu menee hyökkäyskisaksi. Pistons alisuoritti Chicagossa pahasti viime ottelussa.
NBA -tupla: Bulls over ja Pistons
Marraskuu 23,2019
02:10

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls pelasivat viime ottelussaan jo hyvän pelin. Heikko Detroit Pistons meni Chicagon United Centerissä nurin 20 pisteellä. Lauri Markkanen oli ottelussa taas oma itsensä, hän teki kentän kovimman pistemäärän 24.

Nyt Chicagolla on vastassa hyvää kautta pelaava Miami Heat. Heatilla on menossa neljän voiton putki. Se on koko NBA:n ykkönen heittprosentissa, pallo on mennyt koriin yli 48 prosentin tarkkuudella. Viimeksi Heat voitti Cleveland Cavaliersin 124-100.

Chicagon päävalmentaja Jim Boylen on puolustusorientoitunut valmentaja, ja se on alkanyt näkyä Bullsin pelissä. Detroitin pitäminen 89 pisteessä oli hyvää pelaamista Chicagolta.

Bullsin pelaaminen taitaa olla aika paljon Markkasen onnistumisen varassa. Jos Markkanen on heikko, niin se on niin suuri aukko Chicagon hyökkäyspäässä, että muut eivät sitä pysty paikkaamaan. Markkasen alkukauden ongelmat olivat suurelta osin kylkivamman syytä, muta varmasti mukana oli myös heikosta jaksosta johtuvaa itseluottamuksen puutetta. Detroit -ottelun Markkanen aloitti kahdella vapauttavalla donkilla. Ehkä tämä kantaa seuraaviinkin peleihin.

Markkasen vaisun kauden aikana Zach LaVine on suurelta osin kantanut joukkueen hyökkäysvastuun. LaVine ei ole niin hyvä, että hän voisi yksin hoitaa homman.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Miamilla paljon tarkkoja käsiä

Miami Heatin kauden kovin pisteiden tekijä on ollut Chicagosta lähtenyt Jimmy Butler. Butler oli Bullsin supertähti, joka kaupattiin muualle juuri vaihtokaupassa Markkasen, LaVinen ja Kris Dunnin kanssa.

Miami on täynnä hyviä heittäjiä, joten ottelun ratkaisu on siinä, että kuinka Bulls saa pakotettua Miamin ottamaan vaikeita heittoja. Toisessa päässä kenttää Markkasen olisi taas oltava hyvä.

Vetomarkkinoilla Heat on suosikki, Bullsin tasoitus on 4,5 pistettä. Paras betsi lienee pelata yli 214,5 pistettä -vetoa. Vaikka Bulls piti Detroitin alle 90 pisteessä, niin se oli kuitenkin joukkueelle vasta kauden toinen kerta, kun vastustaja pysyi alle sadan pisteen. Hiemankin paremmat joukkueet ovat myllyttänet Bullsin puolustusta, Chicagossa Lakers teki 118 pistettä ja Bucks 115 pistettä.

Pistons on alisuorittanut pahasti

Chicagossa selkäsaunan saanut Detroit Pistons pelaa nyt kotonaan Atlanta Hawksia vastaan. Vetomarkkinoilla Pistons on selvä suosikki, Atlanta saa tasoitusta 6,5 pistettä. Pistonsia voisi pelata tasoituksenkin kanssa. Se pelasi Chicagossa selvästi alle tasonsa. Detroit oli vielä viime kaudella play offs-joukkue.

Atlanta on myös surkea joukkue. Sillä on nyt neljä tappion putki, kun Detroitin häviöputki on viiden ottelun mittainen.

Pistonsin takamies Langston Galloway piti joukkueen peliä Chicagossa nolona.

”Se oli todella noloa, meidän on parannettava. Pitää nousta seuraavalle tasolle”, Galloway sanoi.

Pistons oli Chicagossa aneeminen. Se heitti 33 kertaa kolmosen viivan takaa, ja vain kahdeksan meni koriin. Kotikentällä tämä menee varmasti paremmin.

Griffin tulee vielä

Pistonsin ikääntyvä tähtipelaaja Blake Griffin on ollut vielä ruosteessa. Hän oli takareisivamma vuoksi sivussa kauden ensimmäiset 11 ottelua. Viime kaudella Griffin teki vielä keskimäärin 24.5 pistettä per ottelu, eiköhän hän tälläkin kaudella vielä nouse ratkaisijaksi.

Atlanta Hawksin ongelmana on ollut puolustus. Tappioputken aikana Hawks on antanut vastustajien tehdä melkein 134 pistettä per ottelu. Viimeksi Atlanta hävisi Milwaukeelle 127-135.

Detroit on alisuorittanut pahasti, ja luulisi, että kehnon Bulls -ottelun jälkeen joukkue pelaisi paremman ottelun kotikentällään. Pistons -6,5 Unibetin kertoimella 1.91 kelpaa kupongille.

Tuplaksi viikonlopun alkuun Chicago vastaan Miami -ottelun yli 124,5 pistettä sekä Pistons -6,5. Unibet antaa tuplalle kertoimeksi 3.61.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä