NBA -tupla 26.11.2019, Portland ja over Hawksin otteluun

Chicago Bulls voitti viimeksi Charlottessa, mutta se ei tullut hyvän joukkuepelin ansiosta. Hawksien ottelussa pisteitä on tullut roppakaupalla kummassakin päässä kenttää.
NBA -tupla: Portland ja Hawks over
Marraskuu 26,2019
02:40

Lauri Markkasen ongelmat NBA:ssa vain pahenevat. Chicago Bullsin viime ottelussa Charlotte Hornetsia vastaan Markkanen teki vain kolme pistettä, vain yksi Markkasen yhdeksästä heitosta meni koriin.

Chicago voitti ottelussa Charlotten pisteellä, kun takamies Zach LaVine pelasi elämänsä NBA -ottelun. LaVine teki lopulta peräti 49 pistettä, ja varsinkin ottelun loppu oli aikamoinen sankaritarina. Nelisen sekuntia ennen loppua Bulls oli kaksi pistettä tappiolla, ja Hornetsilla oli pallo. Bulls riisti pallon, LaVine astui nopeasti kolmosen viivan taakse ja upotti kun peliaikaa oli alle sekunti.

Edellisessä ottelussa Bulls oli hävinnyt kotonaan Miami Heatille selvästi, ja Bulls -valmentaja Jim Boylen osoitti sormella LaVinen suuntaan. Melko epäammattimaista valmentamista, mutta toi se sitten ainakin yhden voiton, kun LaVine sisuuntui.

Bullsissa ei varmasti ole asiat kohdallaan. LaVinen ja Boylenin suhde on karikoilla, ei sitä yksi epätavallinen voitto paranna.

Markkasen tilannekin on niin surkea, että suuri joukko Bulls -faneja jo vaatii miehen myymistä muualle. Toinen osa faneista ihmettelee, että miksi mies pelaa, kun jotain on selvästi vialla. Pitäisi saada huilata ja korjata ongelmat, nykytilanne ei auta ketään.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Bulls on suosikki

Seuraavaksi Chicagon United Centeriin tulee toinen tällä kaudella pahasti pettänyt joukkue. Portland TrailBlazers on ollut yksi Läntisen konferenssin parempia joukkueita, mutta nyt se on voittanut vähemmän otteluita kuin Bulls. Chicagolla on kuusi voittoa, ja Portlandilla viisi.

Portlandilla on menossa neljän tappion putki. Maanantain jälkeen se on hävinnyt Clevelandille, Milwaukeelle, New Orleansille ja Houstonille. Joukkueen ykköspelaaja Damian Lillardilla on selkävaivoja, silti hän on tosin tehnyt yli 28 pistettä per ottelu.

Portlandilla on loukkaantumisongelmia myös pitkien pelaajien kanssa. Nurkic ja Collins ovat sivussa, ja Whiteside oli ainakin viikonloppuna pois pelistä. Tässä kohdin Bullsilla voisi olla etua, ainakin jos Markkanen pelaisi tasollaan.

Chicagolta sivussa on edelleen Porter, Hutchinsonin pelaaminen on epävarmaa.

Vetopuolella ottelu nähdään aika tasaväkisenä. Kertoimet ovat Unibetilla 1.89 – 1.96. Kyllä tähän voisi laittaa panoksen Portlandille. Se on selvästi parempi joukkue, joskin vajaakuntoinen. Bulls tuntuu voittavan, kun LaVine onnistuu, eikä se aina mene niin.

Minnesota Timberwolves on suosikki vieraskentällä Atlantaa vastaan, vaikka sillä on melko paljon loukkaantumishuolia. Ei Atlantakaan ole häävi joukkue, sillä on menossa nyt kuuden tappion putki. Minnesota on hävinnyt kaksi viimeistä ja neljä viimeisistä viidestä. Siltä olivat viimeksi sivussa Napier, Okogie, Graham ja Layman. Covington oli pois pelistä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Covington varsinkin on iso osa Minnesotan puolustuspelaamista. Hänen pelaamisestaan Atlantassa ei ole tietoa.

Vaikka Atlantalla on alla ikävä tappioputki, niin viimeksi Torontoa vastaan se oli jo lähellä. Tappiota tuli lopulta vain kolme pistettä. Trae Young teki Raptors -pelissä 30 pistettä ja rookie Hunter 26.

Atlantan ongelma on puolustus. Se on tappioputkessa päästänyt huimia pistemääriä, esimerkiksi LA Clippers teki sitä vastaan 50 pistettä ja Milwaukee Bucks 135.

Ottelu osoittaa kyllä vankasti siihen, että nytkin tulee paljon pisteitä. Hawksin hyökkäys kulkee ja puolustus on surkea. Minnesotan Covington saattaa olla sivussa, mutta paljon pisteitä tekevät Wiggins ja Towns ovat mukana. Ottelun totals -raja on peräti 234.5, mutta kyllä siihen voi lantit laittaa.

 

NBA -tupla Portland sekä Atlanta vastaan Minnesota yli 234.5 pistettä antavat Unibetilla kertoimeksi 3.724. Siitä lapulle.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä