NBA -tupla 28.11.2019, Bulls ja Magic

Chicago Bulls on pelannut vieraissa paremmin kuin kotonaan, ja nyt se pelaa pahoista loukkaantumisongelmista kärsivää Golden Statea vastaan. Magic ei ole kertaakaan vielä voittanut vieraissa, mutta ei se niin huono joukkue ole.
NBA -tupla: Bulls ja Magic
Marraskuu 28,2019
02:10

Takavuosien NBA:n ehdoton valtias Golden State Warriors on nyt niin heikossa jamassa, että jopa surkea Chicago Bulls on sen kotikentällä ottelun suosikki. Unibetilla kertoimet Warriors – Bulls -otteluun ovat 2.08 – 1.79.

Warriorsin alamäki oli sitten lopulta nopea ja jyrkkä. Vain kolme kautta sitten se hävisi koko kauden aikana 15 ottelua, ja nyt jo se on hävinnyt samat 15 matsia. Voittoja Golden Statella on vasta kolme.

Viimeksi Warriors hävisi Oklahomalle kolmella pisteellä, ja vielä sillä tavalla, että Oklahoma teki ottelun 13 viimeistä pistettä.

Warriorsin alamäen takana ovat loukkaantumiset, joukkue ei oikein ole edes tunnistettavissa samaksi kuin parina viime kautena. Kevin Durant lähti kesällä Brooklyniin hoitelemaan loukkaantuneita akillesjänteitään, ja kun vielä Stephen Curry, Klay Thompson ja Danny Green ovat loukkaantuneita sivussa, niin eipä nyky-Warriorsilla ole enää tähtipelaajia kentällä.

 

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Tuokaa Lauri Markkanen takaisin!

Bulls ei juurikaan ole Golden Statea parempi. Viimeksi se hävisi kotikentällään Portlandille 94-117. Chicagollakin on roppakaupalla ongelmia, ja suurin näistä on Lauri Markkasen peli. Markkasesta oltiin tekemässä Bullsin hyökkäyksen syömähammasta, mutta tämän kauden peleissä ilmeisen loukkaantuneena pelaava Markkanen on ollut ehkä joukkueen heikoin pelaaja. Markkasen kentällä olo ei kyllä auta ketään, ei joukkuetta eikä miestä itseään. Olisi kyllä varmasti parempi antaa hänen joko huilata kunnolla tai antaa pelata vähemmän vaihtomiehenä.

Viime kaudella Golden State tyrmäsi Chicagon täydellisesti. Warriors pieksi Bullsin kahdesti, tulokset olivat 149 – 124 ja 146 – 109. Näissä kahdessa ottelussa Curryn, Durantin ja Thompsonin kolmikko teki yhteensä 169 pistettä.

Chicago Bulls on tällä kaudella pelannut vieraissa oikeastaan paremmin kuin kotikentällä. Portland -ottelussa Chicagon fanit alkoivat ottelun loppupuolella hurrata Portlandin veteraanin Carmelo Anthonyn nimeä. Bulls on voittanut kaksi kolmesta viime vierasottelustaan, joten heikon Golden Staten piekseminen olisi aivan mahdollista. Warriors on hävinnyt kolme kotiottelua putkeen.

Golden Staten joukkue on ilman neljää viime kauden tähtipelaajaa aivan liian köykäinen NBA -joukkueeksi. Kyllä tähän voi laittaa betsin Bullsille, ja toivoa, että Markkanen heräisi horroksesta.

Magicin seitsemän vierastappion putki

Orlando Magic on hävinnyt kaikki seitsemän vierasotteluaan, ja nyt se matkaa Clevelandin kotikentälle. Cavaliers on ainakin paperilla yksi koko liigan heikoimmista, mutta se on saanut ryhmästään kaiken irti. Nyt Cavaliersilla on viisi voittoa ja 12 tappiota

Orlanto on ollut viime ottelut reissun päällä. Peli Clevelandissa on sen neljäs vierasottelu putkeen. Magicin heikko vieraskunto on jonkinlainen epäsuhta tai sattuma. Ennen nyt menssa olevaa kiertuetta se voitti kolme kotiottelua putkeen, ja näissä oli mukana koviakin joukkueita. Esimerkiksi Philadelphian Orlando voitti kotonaan marraskuun puolivälissä komeasti 15 pisteellä.

Viimeksi Orlanto pelasi Detroitissa, ja sen ottelun Magic kyllä pilasi aivan itse. Se teki koko toisella puoliajalla vain 33 pistettä noin 28 prosentin heittotarkkuudella. Yksi syy viime kierrosten heikkoihin otteluihin on varmasti ollut aloituskokoonpanon Vucevicin ja Gordonin sivussaolo.

Nyt loukkaantumistilanne saattaa hieman tasoittua, sillä Clevelandin Kevin Love on istunut sivussa kaksi viimeistä ottelua selkavaivojen vuoksi.

Cavaliers – Magic -ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.83 – 2.02. Tähän voisi NBA -tuplan toisena osana vierasjoukkuetta. Ei Magic niin kehno ole, että sen pitäisi hävitä kahdeksan vierasottelua. Eikä Cleveland aina voi pelata aivan taitojensa ylärajalla, varsinkaan, jos tärkeä Love on sivussa.

Bulls kertoimella 1.79 ja Magic kertoimella 2.02 antaa Unibetilla yhteiskertoimeksi 3.62. Siinä kahden vierasvoiton NBA -tupla.

Aseta vetosi