NBA -tupla 30.11.2019, Trailblazers ja Magic

Chicago Bulls taitaa tällä hetkellä olla koko NBA:n huonoin joukkue ja lupaavien pelaajien hautausmaa. Lauri Markkanenkin on vajoamassa tilanteeseen, jossa koko ura alkaa olla vaarassa.
NBA -tupla: Trailblazers ja Magic
Marraskuu 30,2019
02:10

Chicago Bulls taitaa olla koko NBA:n huonoin joukkue. Viimeksi se hävisi surkealle, loukkaantumisten riivaamalla, mutta hyvin valmennetulle Golden State Warriorsille selvästi 14 pisteellä.

Bulls voittaa otteluita vain, jos joku sen tähdistä saa aikaan käsittämättömän heittoputken. Viimeksi Bulls voitti heikon Charlotte Hornetsin vaivaisesti yhdellä pisteellä, kun Zach LaVine teki koko uransa kovimmat pisteen 49. Toisen heikon joukkueen New York Knicksin Bulls voitti aikaisemmin marraskuussa, kun rookie Coby White innostui heittämään viimeisellä neljänneksellä seuraennätyksen seitsemän kolmosta yhdellä jaksolla.

White ja LaVine eivät ole sellaisia pelaajia, että he tekisivät urotekoja edes joka viikko. Lauri Markkanen, jonka piti olla Bullsin ykkösmies, on ollut avausottelua lukuunottamatta tyystin suossa. Markkasen kehno putki alkaa jo olla sen verran pitkä, että pikku hiljaa miehen koko jatko NBA:ssa alkaa olla kiikun kaakun. Markkanen ilmeisesti pelaa edelleen loukkaantuneena, ainakin mentaalipuoli on pahasti sekaisin.

Markkaselle olisi varmasti parempi istua penkillä tovi, nyt hänen pelaamisensa ei hyödytä ketään. Markkanen taitaa tällä hetkellä olla nelospaikan aloittavista pelaajista koko liigan huonoin. Miehen potentiaali olisi olla pelipaikkansa top viiden joukossa, aivan siinä Lakersin Davisin ja Bucksin Antetokounmpon perässä.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Portland on liian hyvä Bullsille

Nyt Bulls pelaa Portlandissa TrailBlazersia vastaan, ja hankalalta näyttää, että chicagolaiset saisivat tästä mitään irti. Bulls on joukkueena huonompi kuin osiensa summa, lähes jokainen pelaaja on taantunut viime kaudesta. Kaipa se on kohtuullista, että sormi osoittaa valmennuksen suuntaan.

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen on pahassa paikassa. Hän on vakuutellut, että valmennuksella on seurajohdon tuki, mutta pakkohan seuran on pian jotain tehdä, jos joukkue on parin vuoden jälleenrakennuksen jälkeen edelleen liigan pohjasakkaa. Boylen juuri kauden alla allekirjoitti kolmen vuoden jatkosopimuksen, mutta eivät potkut kovin kaukana voi olla.

Pelaajasiirtojakin on varmasti tulossa. Lauri Markkaselle olisi uran kannalta parasta vaihtaa maisemaa. Tästä on jo huhuttu, mahdollisina uusina seuroina Markkaselle on mainittu muun muassa Portland, Indiana sekä San Antonio. Jokainen näistä olisi Markkaselle parempi paikka pelata kuin synkkä Chicago Bulls.

Vetomarkkinoilla Unibetin kertoimet Bulls vastaan Portland -otteluun ovat kotijoukkue Trailblazersille 1.29 – 3.75, tasoitus on 7,5 pistettä. Bulls on juuri nyt niin heikko, että Portlandin pelaaminen tasoituksella on hyvä veto. Portland on vielä alisuorittanut tällä kaudella, jos se olisi viime kauden vireessä, niin tasoitus olisi paljon suurempi. Portlandin nousu on paljon todennäköisempi kuin Bullsin piristyminen.

Twiitissa esitellään Chicago Bullsin seurajohto.

Magic vastaan viime kauden mestari

Orlando Magic saa kotikentällään viime kauden mestaria Toronto Raptorsia vastaan tasoitusta 3,5 pistettä, ja siitä voisi tehdä NBA -tuplaan toisen osapuolen.

Magic voitti viime ottelussaan kauden ensimmäisen vierasvoittonsa, kun se kukisti Clevelandin 12 pisteellä. Raptors on viiden ottelun voittoputkessa. Neljä näistä otteluista on pelattu Torontossa, ja putken ainoassa vierasottelussa se voitti Atlantan niukasti kolmella pisteellä.

Aikaisemmin tällä kaudella Raptors ja Magic ovat kohdanneet kahdesti Torontossa. Kotijoukkue vei ottelut lukemin 104-95 ja 113-97. Viime kaudella joukkueet kohtasivat Idän konferessin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, ja sen otteluparin myöhemmin mestaruuden voittanut Toronto vei viidessä pelissä.

Edellisessä Raptors -ottelussa Orlando menettu Aaron Gordonin ja Nikola Vucevicin sairastuvalle. Nyt Gordon saattaisi palata peleihin.

Raptors pelannee edelleen ilman Serge Ibakaa ja Kyle Lowrya, joten loukkaantumispuoli on Torontolla hankalampi. Joukkue tosin on voittanut seitsemän yhdeksästä ottelusta ilman Ibakaa ja Lowrya.

Raptors on pelannut aikalailla taitojensa ylärajoilla, sen ei pitäisi olla aivan konferessin kärkijoukkue, kun viime kauden tähti Kawhi Leonard on nyt Kaliforniassa. Kotikentällään Orlando pysynee Raptorsin kyydissä.

Portland -7.5 ja Orlando +3.5 saavat Unibetilta yhteiskertoimeksi 3.67. Siitä kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä