NBA -tupla 31.7.2020 Vihje ja Kertoimet

NBA alkaa taas. Pelit pelataan Walt Disney Worldissa Floridassa. Avauskierroksen huippuottelu on LA Lakers vastaan LA Clippers.
NBA -tupla
Heinäkuu 31,2020
01:30

Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers / New Orleans Pelicans – Utah Jazz

Kertoimet (Unibet) 1.50 – 2.65 / 1.74 – 2,14

Walt Disney World Resort, Florida, USA

NBA alkaa jälleen! Koronatauko on ohi, ja joukkueet ovat linnoittautuneet Floridan Walt Disney World Resortin kuplaan pelaamaan tiukoissa karanteenioloissa.

Tauon jälkeisen avauskierroksen ehdoton ykkösottelu on Los Angelesin joukkueiden Lakers ja Clippersin kohtaaminen. Vedonlyöntituplaan otetaan Enkelten kaupungin paikallismatsin lisäksi Utah Jazzin ja New Orleans Pelicansin matsi.

Lakersin ja Clippersin ottelusta on heti alkuun nostettava esille uutisia loukkaantuneista. Lakersin Anthony Davisin pelaaminen on epävarmaa, ja jos Davis on sivussa, niin Clippersin voittotodennäköisyys nousee huomattavasti. Davis on ehdoton avainpelaaja, toinen osa Lakersin menetykseen nostanutta tähtikaksikkoa.

Lakersin joukkueesta ovat varmuudella sivussa myös takamiehet Avery Bradley ja Rajon Rondo. Kaksikon puuttuminen tekee loven joukkueen pelinjohtoon. LeBron Jamesille jää paljon tehtävää, mutta toki vuosituhannen ykköspelaaja siihen pystyy.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Clippers odottelee play offseja

Clippersin joukkueesta sivussa on varmuudella mainio kuudes mies Lou Williams. Epävarmoja on pitkä lista: Beverley, Harrell, Zubac ja Shamet. Varsinkin Beverleyn ja Harrellin puuttuminen olisi hankala paikka Clippersille

Loukkaantumiset ovat olleet Clippersille ongelma koko kauden. Aika ajoin joukkueen pelaaminen on vaikuttanut siltä, että sitä ei olisi kiinnostanut se, miltä sijalta se lähtee pudotuspeleihin. Ja nyt kun pelataan Orlandon kuplassa, niin eipä sillä kotiedulla niin ole väliä.

Clippers ei ehkä ole kiinnostunut lainkaan runkosarjan viimeisistä kahdeksasta ottelusta. Se on mukana pudotuspeleissä, ja saattaa olla niin, että koko valmistautuminen on suunnattu play offsien alkuun.

Clippersin päävalmentaja Doc Rivers saattaa peluuttaa runkosarjan loppuun laajaa rotaatiota, jotta avainpelaajat olisivat kunnossa ja levänneinä, kun post season alkaa.

Clippersin ykköspelaaja Kawhi Leonard on ollut treenimatseissa viime päivinä pahasti ruosteessa. Onkohan hänelläkin alla kova treenijakso ja herkkyys kateissa?

Lakers vaikuttaa valmiimmalta, ja halukkaammalta pelata loput runkosarjan ottelut. Pudotuspeleissä tilanne on varmasti toinen, mutta ainakin nyt Lakers -4.5 Unibetin kertoimella 1.92 on hyvä betsi. Riippumatta siitä, pelaako Davis vai ei.

Utahista koronabreikki alkoi

Utah Jazz on joukkue, josta NBA:n koronaongelmat alkoivat. Jazzin sentteri Rudy Gobert oli ensimmäinen NBA -pelaaja, jolta löytyi koronavirus.

Utahin joukkueesta laituri Bogdanovic on sivussa, ja New Orleansin tuleva rookie MVP Zion Williamson on epävarmojen listalla.

Jazz on pelannut hyvää kautta. Se on vain kolme voittoa Lännen kakkosjoukkue Clippersiä perässä. Hiljattain pelatuissa treenimatseissa Jazz on ollut hyvä, kolmesta se voitti kaksi.

New Orleans sitten kyllä voitti kaikki kolme treenimatsiaan ilman Zion Williamsonia. Se voitti Milwaukee Bucksin kovan joukkueenkin treenikierroksilla.

Harjoitusmatseihin on syytä suhtautua varauksella. Hyvät treenimatsit ja Williamsonin palaaminen peleihin on laskenut New Orleansin kertoimia. Williamson on ollut pitkään poissa Orlandon kuplasta perhetilanteen vuoksi. Hän tuskin on aivan pelirytmissä heti avausottelussa.

Utah Jazz saa tasoitusta 2,5 pistettä. Sen voi ottaa, Jazz on kuitenkin aivan eri tason ryhmä kuin Pelicans. Pelicans tuskin tulee edes pääsemaan mukaan pudotuspeleihin.

Peleihin Lakers -4.5 kertoimella 1.92 sekä Jazz +2.5 kertoimella 1.92. Yhteensä tämä tekee 3.84.

NBA -vedot Unibetille

Lakers -4.5 ja Jazz +2.5. 20 euron panoksella takaisin 76 euroa.

Aseta vetosi