NBA -tupla 5.12.2019, Bulls ja Hornets

Chicago Bulls voitti Sacramentossa, ja se oli siinä mielessä lupauksia antava voitto, että Lauri Markkanen pelasi taas jo enemmän tasollaan. Jos Markkanen saa homman pelaamaan, niin se on yksi iso ase Bullsin hyökkäykselle.
NBA -tupla: Bulls ja Hornets
Joulukuu 05,2019
02:10

Joko kääntyi Chicago Bullsin ja Lauri Markkasen suunta? Viime ottelussaan Sacramentossa Bulls voitti Kingsit seitsemällä pisteellä. Markkanen pelasi jo aikalailla kykyjensä mukaan. Pisteitä tuli 20 ja levyreitä seitsemän, neljä kahdeksasta kolmosesta upposi koriin. Jos Markkanen jatkaa edes tällä tasolla, niin Bulls on paljon paremmalla tolalla. Joukkueen hyökkäys on Zach LaVinen ja Markkasen varassa, ja jos tästä parista toinen on pihalla, niin homma ei suju.

Kings -ottelussa LaVine teki 28 pistettä. Markkanen ja LaVine heittivät yhteensä 25 heitosta 13 sisään. Kolmosen viivan takaa meni komeasti yhdeksän 15 heitosta.

Länsirannikon reissulla ennen Kings -voittoa Bulls hävisi kehnolle Golden Statelle ja Portlandille. Bulls on nyt hävinnyt seitsemän viimeisistä yhdeksästä. Nyt Memphisiä vastaan sillä olisi mahdollisuus ottaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella kahden voiton putki.

Chicagolla on hyvät mahdollisuudet jatkaa voittoja, Memphis on vielä kehnompi joukkue kuin Bulls. Grizzlies on hävinnyt seitsemän viimeisistä kahdeksasta. Viimeksi se otti neniin Indiana Pacersilta 13 pisteellä.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Morant on sivussa

Memphisillä on vielä loukkaantumisongelmia. Rookie Ja Morant on yksi joukkueen harvoista valopilkuista, ja nyt hän on loukkaantuneena sivussa. Morantilla on selkäongelmia, ja hän on missannut kaksi viimeistä ottelua. Morantin keskiarvot tällä kaudella ovat 18.6 pistettä ja 6.4 syöttöä per ottelua. Hän on tulevaisuuden Grizzliesin avainpelaajia. Joukkue varasi Morantin viime draftissa koko tilaisuuden kakkosena.

Bullsin loukkaantumishuoli on Otto Porter, joka on ollut sivussa jo pitkään. Porter olisi joukkueen hyökkäyksen kolmosvaihtoehto, joten hänkin olisi tärkeä, jos kärkiparilla menee heikosti.

Bulls ja Grizzlies ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, ja sen Bulls voitti kahdeksalla pisteellä. LaVine teki ottelussa 37 pistettä ja rookie Coby White 25.

Unibetilla Bulls antaa kuusi pistettä tasoitusta. Hypätään siihen kelkkaan. Jos Markkanen paukuttaa kolmosiaan niin kuin Sacramentossa ja muukin joukkue pelaa tasollaan, niin betsi osuu! Sinivalkoiset lasit päähän!

Warriors on edelleen heikko

Heikko, loukkaantumisten riivaama Golden State pelaa vierasmatsin Charlottessa. Tasoitus on neljä pistettä, ja ehkä vetomarkkina vielä hieman muistelee Warriorsien mestaruuskausia. Neljä pistettä on hitusen liian pieni tasoitus. Ilman Klay Thompsonia ja Stephen Currya nyky-Warriors on heikko ryhmä.

Ei Charlottekaan ole häävi joukkue. Se on voittanut tällä kaudella kahdeksan ottelua, kun Warriors on voittanut neljä. Viime ottelussaan Hornets menetti kotikentällään seitsemän pisteen johdon Phoenixia vastaan. Charlotte oli tullut ohi ja johtoon 20 pisteen häviöltä, mutta voitto jäi ottamatta.

Charlotten ongelma on ollut se, että joukkue on aloittanut pelit heikosti. Näin kävi Phoenixiakin vastaan.

”Ikävää, että meidän pitää odottaa puoliaikaa ennen kuin homma lähtee toimimaan”, Charlotten valmentaja James Borrego sanoi lehdille.

Luulisi, että Charlotte on pelissä mukana heti alusta, kun vastassa on heikko Golden State, ja pelataan vielä Charlottessa. Warriors on raskaalla itärannikon kiertueella, ja se on hävinnyt kolme ensimmäistä reissun otteluista. Viimeksi Atlantassa Warriors teki vain 79 pistettä.

Golden Staten ykkösmieheksi on starojen sairasloman aikana noussut rookie Eric Paschall. Kevin Looney tuli sairastuvalta jo takaisin viime ottelun, mutta hän pelasi vain vartin. Draymond Green oli taas maanantaina sivussa, eli ei hänkään ole vielä ollenkaan kunnossa.

Charlotte -4 sopii hyvin toiseksi osaksi NBA -tuplaan.

 

Bulls -6 ja Hornets -4 antavat Unibetilla yhteiskertoimeksi 3.63. Siitä kupongille.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä