NBA -tupla 7.12.2019, Bulls ja Clippers

Ei kahta ilman kolmatta, eikö niin Chicago Bulls? Lauri Markkanenkin on pelannut jo kaksi ottelua peräkkäin paremmin, ja Bulls on voittanut molemmat. Se ei ole sattumaa, pitkä suomalainen on tärkeä pelaaja Chicagolle.
NBA -tupla Bulls ja Clippers
Joulukuu 07,2019
03:10

Chicago Bulls on kahden voiton putkessa, ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Ei kahta ilman kolmatta, voisi nyt epäillä. Bullsin seuraava vastus Golden State Warriors on liigan kehnoin joukkue. Golden Statella on vasta neljä voittoa, ja se on nyt hävinnyt neljä putkeen raskaalla itärannikon kiertueella. Warriorsin edellinen voitto on juuri Bullsia vastaan kotikentältä, eli Chicagolla olisi kalavelkojakin maksettavana.

Bullsin kotisaldo tältä kaudelta on 4-7 ja Golden Staten vierassaldo on 2-12.

Bulls on kahdessa voitto-ottelussa jo näyttänyt paremmalta joukkueelta kuin kertaakaan tällä kaudella. Suurin syy edistykseen on ollut se, että Lauri Markkanen on viime peleissä pikku hiljaa noussut tasolleen. Toinen syy on ollut se, että Zach LaVine on pelannut viime aikoina loistavasti, fiksusti ja tehokkaasti.

Bulls voitti viimeksi kotonaan Memphis Grizzliesit 106-99, ja tässä pelissä LaVine teki 25 pistettä. Viimeisellä neljänneksellä LaVine teki itse tai syötti 13 pistettä peräkkäin. Markkanen teki Memphisiä vastaan 15 pistettä, ja kahdeksasta kolmosesta puolet upposi koriin.

Jos LaVine pystyy pelaamaan tällä tasolla loppukauden, eikä enää syyllisty tarpeettomaan sankaripalloon ja huonoihin heittoratkaisuihin, ja jos Markkanen vielä alkaa paukuttaa kolmosiaan kovalla prosentilla, niin kyllä Bulls voisi vielä nousta pelaamaan itäpuolen viimeisistä play offs -paikoista.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

LaVine, Markkanen ja Carter

Kauden alla Chicagossa odotettiin, että joko LaVine tai sitten Markkanen kehittyisivät All Star -tason pelaajiksi, ja LaVine on kyllä viime aikoina näyttänyt sellaiselta.

Markkasen ja LaVinen takana myös toisen kauden sentteri Wendell Carter on ottanut paikkansa hyvin. Hän on tehnyt kauden 22 ottelussa 12 kertaa tupla-tuplan.

”Carter pitää likaisesta työstä, ja sitä me tarvitsemme. Hän on puolustuksen ankkuri, ja hän on ylpeä siitä. Hyökkäyksessäkin hän on kehittymässä, yritämme saada hänelle enemmän palloa”, Bullsin päävalmentaja Jim Boylen sanoi Carterista.

Vetopuolella kertoimet otteluun ovat 1.47 – 2.75. Bulls on nousussa oleva ryhmä, ja onhan sillä potentiaalia paljon parempaan kuin mitä se tähän asti on esittänyt. Warriorsin Curry ja Thompson ovat vielä pitkään sivussa, ja joukkue on ollut raskaalla kiertueella. Bulls -5 Unibetin kertoimella 1.91 on oikein hyvä valinta NBA -tuplaan.

Clippers pärjää Milwaukeessa

Toiseksi osaksi tuplaan löytyy betsi huippuottelusta Milwaukee Bucks vastaan Los Angeles Clippers. Tämä ottelupari on kaikista todennäköisin finaalipari ensi keväällä. Clippers +4 saa Unibeilta kertoimeksi 1.88, ja se sopii betsikupongille.

Bucksilla on nyt voittosuhde 19-3 ja Clippersillä 16-6. Clippers ei ole ollut hyvä vieraissa, sillä on matkoilta voittosuhteena 3-5. Tähän peliin se kyllä tulee hyvin latautuneena. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Clippers on voittanut yhdeksän.

Clippersin tähtipelaajista Paul George oli alkukauden sivussa olkapääleikkauksen vuoksi, mutta nyt hän on ollut mukana jo muutaman viikon. Toinen Clippers -tähti Kawhi Leonard ei ole mikään runkosarjan tähtipelaaja, hän tulee esiin tärkeissä matseissa. Viime kaudella Leonard oli Toronton ylivoimainen ykköspelaaja, kun joukkue voitti NBA:n mestaruuden. Bucks -ottelu on sellainen tärkeä ottelu, jossa Leonard varmaan pelaa taas parhaimmillaan.

Milwaukee nojaa hyvin paljon viime kauden MVP -pelaajaan Giannis Antetekounmpoon. Hänen pistekeskiarvonsa on nyt 31 per ottelu, ja levyreitäkin on jäänyt yli 13 per ottelu. Antetokounmpon takana Bucks ei sitten ole niin kova ryhmä. Paperilla mies miestä vastaan Clippers vie voiton Bucksista.

 

Bulls -5 ja Clippers +4 saa Unibetilta tuplana kertoimen 3.59. Siitä vetolapulle.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä