NBA -tupla: Chicago Bulls + Indiana Pacers 11.3.2020 klo 01.10 – Vihje ja Kertoimet

Chicago Bullsin loukkaantumistilanne helpottaa, ja päävalmentaja Jim Boylen päästää Coby Whiten avaukseen. Indiana Pacers taas on kovassa kunnossa.
Indiana Pacers - Boston Celtics ja Chicago Bulls - Cleveland Cavs
Maaliskuu 11,2020
01:10 ja 02:10

NBA: Indiana Pacers – Boston Celtics ja Chicago Bulls – Cleveland Cavs

Bankers Life Fieldhouse (Indiana) ja United Center (Chicago)

Pitkävetokertoimet (Unibet) Indiana 2.08 ja Chicago -4 1.90

TV/Stream: Unibet

Tupla Bullsista ja Pacersista

Chicago Bulls ei ole häävissä kunnossa, mutta nyt se pääsee otteluun selvänä suosikkina, kun Chicagon United Centerille tulee vielä kehnompi Cleveland Cavaliers. Unibetilla kertoimet ovat 1.58 – 2.45.

Viime ottelussaan Chicago hävisi Brooklyn Netsille 107-110. Bulls on nyt kolmen tappion putkessa.

Lauri Markkanen on pelannut pitkän sairaslomansa jälkeen ollut mukana jo jokaisessa Bullsin kolmessa viime tappiossa. Netsiä vastaan Markkanen pelasi jo melko mukavasti, pisteitä tuli 16 yli 62 prosentin osumatarkkuudella.

Cleveland Cavaliers on sille harvinaisessa kahden voiton putkessa. Cavs on viime matseissaan voittanut Denver Nuggetsin ja San Antonio Spursin. Cleveland on piristymisen syy on se, että jokunen viikko sitten se vaihtoi päävalmentajaa. JB Bickerstaffin kanssa Cavs on pelannut kymmenen ottelua ja voittanut niistä viisi. John Beileinin kanssa saldoksi jäi 14-40. Chicago Bulls jatkaa edelleen päävalmentaja Jim Boylenin kanssa, vaikka joukkue pelaa paljon alle kykyjensä ja useampikin NBA -asiantuntija on sanonut, että Boylen lienee liigan heikoin päävalmentaja.

Chicago Bullsilla on ollut pahoja ongelmia loukkaantumisten kanssa. Nyt vuorostaan joukkueen paras pistemies Zach LaVine on ollut sivussa viimeiset neljä ottelua. Todennäköisesti LaVine missaa myös Cavaliers -ottelun.

Jim Boylen on vihjannut, että hän peluuttaa loppukaudella paljon nuoria pelaajia, kun play offsit jäävät väliin. Rookie Coby White nousee avaukseen.

Cleveland on paremmassa kunnossa. LaVinen poissaolo Bullsin joukkueesta ei välttämättä ole ollenkaan paha asia, LaVine on aikalailla pelannut sankaripalloa. Otto Porter on pitkän sairasloman jäljiltä kokoonpanossa, ja se on iso plussa Bullsille.

Bulls -4 Unibetin kertoimella 1.90 sopii kupongille. Vaikka Cleveland on pelannut hyvin, niin se on silti heikko joukkue. Bullsin peli Brooklynissä oli jo sellaista, että samanlaisessa Cavs kaatuu Chicagossa.

Pacers selvästi paremmassa kunnossa

Indiana Pacers ja Boston Celtics ovat kevään pudotuspelijoukkueita. Indiana onn huimasti paremmassa kunnossa. Sillä on viidestä viime ottelusta neljä voittoa, kun Boston on voittanut viimeisistä viidestä vain yhden.

Indianallakin on ollut koko kauden ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta se ei ole joukkuetta haitannut. Kaksinkertainen All Star -pelaaja Victor Oladipo oli sivussa vuoden verran, kunnes palasi tammikuun lopulla peleihin. Muutamaa viikkoa myöhemmin Jeremy Lambin kausi päättyi loukkaantumiseen. Malcolm Brogdon on ollut sivussa viime matseissa. Brogdonin ja Doug McDermottin pelaaminen Bostonia vastaan on epävarmaa.

Pacers on hyivn tasapainoinen joukkue, eivätkä avainpelaajien poissaolot ole sitä juurikaan haitanneet. Aina löytyy uusi ratkaisija. Tällä kaudella Arvidaksen poika Domantas Sabonis on ollut All Star -tasoinen.

Boston Celticskin on tasapainoinen ryhmä, mutta sillä on ollut hankaluuksia loukkaantumisten kanssa. All Star -tauon jälkeen peli ei ole sujunut. Sivussa ovat olleet välillä niin Jayson Tatum, Gordon Hayward, Jaylen Brown kuin Kemba Walkerkin. Jos hyvin käy, niin Brown on ainoa, joka on sivussa Indianassa.

Unibetilla Boston on suosikki. Pakkohan se on betsata Indianaa, joka on paremmassa kunnossa, ja saa kertoimeksi 2.08.

Bullsin ja Pacersin varaan veto

NBA -tupla Chicago -4 ja Indiana antavat Unibetilla yhteiskertoimen 3.95. Se kelpaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä