NBA - tupla: Wizards - Bulls + 76ers - Clippers 12.2.2020, kotijoukkueet voittoon

Chicago Bulls on pahasti vajaa, yli puolet vakioavauksen pelaajista on sairastuvan puolella. Philadelphia 76ers taas on liigan paras kotijoukkue, sen pitäisi olla suosikki Clippersiäkin vastaan.
Wizards - Bulls & 76ers - Clippers
Helmikuu 12,2020
02:10

Chicago Bulls ja Washington Wizards pelasivat viimeksi vastakkain joulukuussa Washingtonissa. Bulls voitti ottelun pisteellä, mutta sen jälkeen chicagolaisilta on pudonnut useampikin avainpelaaja sairastuvalle. Otto Porter oli sivussa jo joulukuun matsista, mutta sen jälkeen avauskokoonpanosta Lauri Markkanen, Wendell Carter ja Kris Dunn ovat joutuneet sivuun.

Varsinkin Bullsin pitkien miesten osasto on todella heikko. Luke Kornet on ollut Thad Youngin kanssa avauksen pelaaja, kun Markkanen ja Carter ovat olleet poissa. Aiemmin Kornet oli oikeastaan joukkueen 12. pelimies, joka useassa ottelussa jäi kokonaan ilman minuutteja.

Viime ottelussaan Bulls hävisi Philadelphia 76ersille seitsemällä pisteellä ja Kornet teki ottelussa komeat 25 pistettä. Hän ei tule olemaan yhtå vahva hyökkäyspäässä kuin satunnaisesti, ja puolustuksessa Kornet on joka tapauksessa heikko.

Bullsin pelaamisesta jää nykyisellään aivan liikaa pelkästään takamies Zach LaVinen harteille. LaVine on viime aikoina ollut hyvä, mutta kyllä hän kuitenkin on astetta heikompi kuin NBA:n todelliset tähdet. Siinä missä James Harden tai LeBron James voivat kantaa joukkueensa voittoon, niin LaVinella jää homma hieman vajaaksi.

Philadelphiassa LaVine teki 32 pistettä. Se oli kauden 16. kerta, kun LaVine teki vähintään 30 pistettä ottelussa.

Chicago Bullsilla ja Washington Wizardsilla on vielä pienoiset mahdollisuudet play offseihin, mutta se vaatisi todella kovan loppukirin runkosarjassa.

Washington on joukkueista paremmassa kunnossa. Sillä on viimeisistä viidestä ottelusta kolme voittoa.

Unibetilla pelin kertoimet ovat 1.66 – 2.28. Washington on vankka suosikki. Bullsin loukkaantumistilanne on sen verran surkea, että kotijoukkueelle voi panoksen laittaa. Kyllä Washington vie tämän ottelun useammin kuin kuusi kertaa kymmenestä.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Philly on kotonaan liigan kovin

Chicago Bullsin viimeksi voittanut Philadelphia 76ers on koko NBA:n paras kotijoukkue. Se on omalla kentällään hävinnyt vain kaksi ottelua. 76ersin vierassaldo on vain 9-19, eli se elää tyystin kotikentästään.

Phillyn seuraava vastus kotikentällä on liigan parhaimpiin kuuluva Los Angeles Clippers.

Philadelphian turkkilainen vaihtopelaaja Furkan Korkmaz on ollut viime otteluissa tulikuuma pelaaja. Hän teki Bullsia vastaan 31 pistettä, kun aikaisemmin Korkmaz li tehnyt Memphisiä vastaan 34 pistettä.

Muutenkin kotona Philadelphiassa pelaajat tuntuvat onnistuvat. Bullsia vastaan Ben Simmons teki uransa viidennen tripla-tuplan ja Joel Embiid kasasi 28 pistettä sekä 12 levyriä.

Clippersilläkin menee juuri nyt mukavasti. Viimeksi se murskasi heikon Clevelandin 133-92. Yksi liigan parhaista niin sanotuista kuudensista pelaajista, Lou Williams teki Cavs -ottelussa 25 pistettä.

Clippers vahvistui siirtoikkunan loppupuolella, kun Marcus Morris tuli joukkueeseen. Hän teki ensimmäisessä ottelussaan Clevelandissa kymmenen pistettä.

Clippers taitaa olla hyvin levännyt. Clevalandissa avainpelaajat huilasivat melkein koko toisen jakson. Kawhi Leonard oli kokonaan ottelusta sivussa.

Vetopuolella kertoimet ovat Unibetin listalla 1.96 – 1.89. Kotijoukkue on ollut sen verran vakuuttava omalla kentällään, että kyllä kupongille voi raapustaa Phillyn. Clippers on vieraskiertueella, ja vaikka se saattoi Clevelandissa antaa lepoaikaa avainpelaajille, niin kyllä tässä vaiheessa kautta reissumatsit alkavat jo olla kova paikka.

Washington kertoimella 1.66 ja Philadelphia kertoimella 1.96 antaa Unibetilla tuplaksi 3.25.

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia