NBA: Washington Wizards - Chicago Bulls 19.12.2019, Markkanen ja Bulls jatkavat kiertuettaan

Chicago Bulls romahti jälleen ottelun lopussa Oklahomassa. 26 pisteen johto vaihtui kolmen pisteen häviöksi. Lauri Markkanen pelasi Oklahomassa kehnon ottelun.
Washington Wizards - Chicago Bulls
Joulukuu 19,2019
02:10

Chicago Bulls pelaa seuraavaksi Washingtonissa Wizardsia vastaan. Bullsin edellinen ottelu oli sitten taas surullinen. Joukkue menetti Oklahomassa Thunderia vastaan 26 pisteen johdon ja hävisi lopulta kolmella pisteellä. Puoliajalla Bulls johti Thunderia 19 pisteellä.

Lauri Markkanen oli huono Oklahomassa. Hänen saldokseen tuli 13 pistettä ja vain kolme levypalloa. Yksikään Markkasen kolmosen heitoista ei mennyt koriin.

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen totesi Thunder -ottelun jälkeen, että eipä alkanut neljän matsin vieraskiertue hyvin. Boylen sanoi, että hän jatkaa pelaajien kehittämistä, eikä missään nimessä kyseenalaista heidän kovuuttaan.

”En usko ollenkaan, että meidän joukkueessa olisi pehmeitä pelaajia. Se on vain oppimisesta kiinni, että kuinka pelata fyysisesti NBA:ssa, kuinka puolustaa ottamatta virheitä ja kuinka pelata hyökkäyspeliä, kun tulee kovaa kontaktia ja painetta. Nämä ovat meille vain kehityskohteita”, Boylen sanoi.

Boylen vielä kertoi, että Los Angeles Clippersin päävalmentaja Doc Rivers kertoi hänelle Bullsin voitettu Clippersit, että Bulls pelaa kovaa, joukkue on vain kovin nuori.

 

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

LaVine on johtohahmo

Bullsin joukkueen dynamiikka on nyt asettunut niin, että takamies Zach LaVine on hyökkäyksen ehdoton ykköshahmo. Markkanen ei ole tällä kaudella pystynyt ollenkaan samaan kuin vielä viime kaudella. Tällä kaudella 20 pisteen ottelut ovat olleet hänelle harvinaisuus.

Chicago Bullsin erikoisuus on aggressiivinen puolustus. Sillä on tällä kaudella jo 14 ottelua, jossa se on vienyt vähintään kymmenen riistoa. Oklahomaa vastaan riistoja tuli 17. Aggresiivisessa puolustuksessa on toisena puolena se, että joukkue saattaa ylipelata hakiessaan katkoja, ja siitä sitten aukeaa helppoja koreja vastustajille.

Washington ei myöskään ole tällä kaudella ollut häävi joukkue. Sen voittosuhde on 8-17, kun Bullsin on 10-19. Isaiah Thomas palasi viime ottelussa Detroitia vastaan peleihin oltuaan viisi matsia sivussa.

Wizards voitti Pistonsit 133-119, Bradley Beal teki 35 pistettä. Thomas teki lopulta 23 pistettä, aivan pelin lopussa hän upotti kolme kolmen pisten heittoa.

Detroitia vastaan Washington pelasi kauden kuudennen ottelun, jossa se teki vähintään 130 pistettä.

Vaikka Thomas on taas peleissä, niin silti Washingtonilla on useampi loukkaantuminen. Pistonsia vastaan Bertans ja Brown jr pelasivat isot minuutit, mutta silti homma toimi. Ensimmäisellä neljännekselle Pistonsia vastaan Wizards teki peräti 43 pistettä.

Bulls ja Wizards kohtaavat nyt ensimmäisen kerran tällä kaudella. Seuraavan kerran joukkueet pelaavat vastakkain tammikuussa Chicagossa. Kaiken kaikkieen Washington ja Chicago pelaavat neljä ottelua tällä kaudella. Viime kaudella Chicago voitti kolme ja hävisi yhden.

Washington Wizadsin mahdollinen avaus: Hachimura, Mahinmi, Thomas, Beal, Bonga

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Carter, Markkanen

Unibetilla kumpikin saa kertoimeksi 1.92. Pakkohan se on pelata Washingtonia, jolla on kaksi kokenutta tähteä Beal ja Thomas, kun taas nuori Bulls tuppaa heittämään voitot menemään ottelun loppupuolella.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä