KHL: Neftehimik - Jokerit klo 17:00 la 13.10.2018

Jokereilla lauantaina edessä mielenkiintoinen ottelu. Isäntien peliä ja pistepörssiä johtaa suomalainen kolmikko Mikael Ruohomaa, Joonas Nättinen ja Juuso Puustinen. Pääseekö kolmikko pisteille tässäkin ottelussa? Katso kertoimet maalintekijävetoon ja betsaa!
Jokerit logo mustalla pohjalla
KHL: Neftehimik - Jokerit
Lokakuu 13,2018
17:00

KHL: Neftehimik – Jokerit klo 17:00 la 13.10.2018

Jokerit -jengi ponnahtaa kolmen ottelun vieraskiertueelle. Ensimmäisenä minikiertueen etappina on Neftehimik Nizhnekamsk, jonka riveissä pelaa kolme mielenkiintoista suomalaispeluria. Mikael Ruohomaa – Joonas Nättinen – Juuso Puustinen on mättänyt alkukauden aikana yhteensä tehot 14+18, joten jos Jokerit saa tämän kolmikon kuriin, voi vetolapun kakkonen olla kuumaa kamaa. Kertoimet otteluun lupailevat Jokerit-voittoa, mutta miten kuumana Neftehimikin kolmikko onkaan?

Jari Kurrille tuli Tallinna tutuksi jo tällä viikolla – kuun lopulla Jokerit pelaa Tallinnassa kaksi matsia.

Juuso Puustinen on tehnyt 15 pelissä tehot 8+5 ja johtaa joukkueen sisäistä pistepörssiä. Kakkosena tulee Joonas Nättinen tehoilla 5+6. Mikael Ruohomaa on joutunut kolme peliä huilaamaan, mutta on sielläkin kertynyt mukavat tehot tälle kaudelle 1+7. Maalissa kotjengillä on todennäköisesti Ilya Ezhov, joka on pelannut joukkueen lähes kaikki minuutit. Torjuntaprosentti on komea, 92,1% ja päästettyjen maalien keskiarvokin 2.08. Jokereilla riittää siis tekemistä.

Maalintekijälapulle kotijengistä voi laittaa ainakin Puustista ja Nättistä, pakeista Sharipzyanov on onnistunut neljästi. Mutta jos Jokerit jatkaa hyvällä linjalla, ei kotijengi tässä pelissä isommin juhli.

Jokerit -pelaajia maalintekijöiksi

 Ryan Zapolski ja Janis Kalnins ovat pelanneet Jokerit-pelit puoliksi ja lähes identtisin statsein. Jokereiden pakit ei ole isommin maaleilla juhlinneet, toki jo kuusi puolustajaa on onnistunut tällä kaudella tekemään maalin. Jokereiden mukavan laaja materiaali takaa peliaikaa useammalle kentälle ja myös maalintekovastuu on jaettu.

Jokereiden tämän kauden maalipörssissä Sakari Manninen, John Norman, Jesse Joensuu ovat kaikki tehneet 7 maalia, kuusi maalia on Marko Anttilalla, neljään maaliin ovat päässeet Pekka Jormakka, Niklas Jensen, Mika Niemi ja Geoff Platt. Hyökkääjistä ainoastaan Antti Pihlströmin maalitili on avaamatta, onnistuisikohan P*llu kauden seitsemännessä pelissä tekemään maalin?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

14 Tomi Mäki – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

 

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Neftehimikin Mikael Ruohomaan aatteita ennen kauden alkua:

Suomalaiskolmikko liekeissä?

Suomalaiskolmikko saa taatusti isoa buustia siitä että nimenomaan Jokerit tulee vastustajaksi tähän otteluun. Mitä mahtaa olla taululla lukemina kun ottelu päättyy? Katso parhaat kertoimet ja lyö tulosveto ottelusta!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt