New England Patriots - Houston Texans 9.9.2018, 41-vuotias Tom Brady jatkaa edelleen

Viime kausi päättyi New England Patriotsin Super Bowl -tappioon.Texans taas ei ollut lähelläkään pudotuspelejä. Houston on tällä kaudella rankattu viime vuotta paremmaksi.
New England Patriots - Houston Texans
Syyskuu 09,2018
20:00

Viime kauden NFL:n mestari Philadelphia Eagles voitti avausottelussaan Atlanta Falconsin. Sunnuntaina viime Super Bowlin hävinnyt joukkue, New England Patriots, aloittaa kautensa kotikentällä Houston Texansia vastaan.

Patriotsin legendaarinen pelinrakentaja Tom Brady on nyt jo 41-vuotias. Hän on sanonut haluavansa pelata siihen saakka kunnes täyttää 45. Viime kauden perusteella tämä voi hyvinkin olla mahdollista. Brady voitti viime kaudella uransa kolmannen kerran koko liigan MVP-palkinnon.

Torstaina alkanut kausi on Bradylle jo 19. ja menestys on ollut taattua Bradylle ja Patriotsille. Pats on voittanut AFC:n itölohkon yhdeksän kertaa peräkkäin.

”Mielestäni viimeiset kahdeksan vuotta ovat olleet paremmat kuin ensimmäiset kymmenet, joten minun pitää kyllä pitkittää tätä”, Brady sanoi.

Viime kaudella Brady heitti NFL:n parhaan jaardilukeman 4577 jaardia. Maaleja hän syötti 32, ja vain kahdeksan syötönkatkoa. Viime kauden pudotuspeleissä Brady heitti kahdeksan maalia eikä yhtään katkoa. Super Bowlissa Brady heitti huimat 505 jaardia ja kolme maalia, mutta ei auttanut, Eagles vei voiton.

Houston puolustuksen tähtipelaaja JJ Watt totesi ennen kauden alkua niin kuin asia on.

”Kohtaamme kaikkien aikojen parhaan pelinrakentajan ja ehkä kaikkien aikojen parhaan valmentajan (Bill Belichick). Se on aina kova haaste aloittaa kausi.”

Viime kaudella Partiots voitti Texansin niukasti 36-33, ja Brady oli jälleen rautaa. Hän heitti ottelussa peräti viisi maalia.

Houstonille kelpaisi hyvä alku kauteen, mutta hankalaa se on New Englandin kotiluolassa. Texans pelasi viime kaudella surkeasti, se voitti vain neljä ottelua ja hävisi 12. Nyt joukkueella on hieman syytä odottaa parempaa. JJ Watt ja pelinrakentaja Deshaun Watson palaavat peleihin pitkien loukkaantumisten jälkeen. Watt on viimeisen kahden kauden aikana pelannut vain kahdeksan ottelua, aikaisemmin hän oli ehdottomasti yksi koko liigan parhaita puolustuksen pelaajia. Watt pelaa puolustuksen linjan ulommaisena, ja tältä paikalta lähdetään juuri pelinrakentajan säkitykseen, joten ottelussa on paljon kyse Watt vastaan Brady -asetelmasta.

Houstonin QB Watson oli viime kaudella pelaamassa loistavaa rookie-kautta, kun sitten aikaisin marraskuussa hän loukkasi polvensa niin pahasti, että kausi jäi siihen. Ennen tätä Watson oli heittänyt seitsemässä ottelussa 19 maalia, ja hän oli vielä itse juossut kaksi kertaa maaliviivan yli. Peliviikolta neljä peliviikolle seitsemän Houston teki yli 40 pistettä per ottelu. Watson oli näissä neljässä ottelussa mukana 16 maalissa, ja katkoja hän heitti vain viisi. Neljässä peräkkäisessä ottelussa Watson sai QB-reittaukseksi yli 100. Jos sama meno jatkuu Houstonissa nyt kauden alusta, niin se lupaa Texansille hyvää. Patriotsia vastaan Watson heitti viime kaudella 301 jaardia, kaksi maalia ja kaksi katkoa.

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.37 – 3.15, tasoitus on 6.5 pistettä. Kotijoukkue Patriotsille voisi laittaa peliin pienen vedon. Tasoitus on alle touchdownin, joten se on mukavasti kriittisen rajan alapuolella. Pats on edelleen se sama erinomainen joukkue kuin viime kaudella. Houston oli viime kaudella surkea, ja nyt mukaan palaavien Wattin ja Watsonin pelikunto on kuitenkin vielä hieman arvoitus.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä