New Orleans Saints - Washington Redskins 9.10.2018, Brees rikkoo tänään heittojaardiennätyksen

Santsin pelinrakentaja Drew Brees rikkonee tänään Peyton Manningin jaardiennätyksen. Superdome on täynnä Saints -faneja, jotka ovat tulleet juhlimaan Breesiä, itse peli lienee sivuosassa.
Saints - Redskins
Lokakuu 09,2018
03:15

Maanantai-illan NFL -ottelussa New Orleans Saints kohtaa kotonaan Washington Redskinsit. Jos Saintsin pelinrakentaja Drew Brees heittää ottelussa vähintään 201 jaardia, niin hänestä tulee NFL:n syöttöjaardi-tilaston ykkönen. Nykyinen ykkösmies on uransa jo lopettanut Peyton Manning.

Saints ja Redskins ovat tällä kaudella pudotuspelipaikasta taistelevia joukkueita. Kotijoukkue Saintsilla on voittosuhde 3-1 ja huiliviikolta palaavalla Washingtonilla 2-1. Redskinsin huilivuoro sattui kovin aikaiseen vaiheeseen, nyt se joutuu pelaamaan 13 runkosarjan ottelua putkeen ja se on amerikkalaisessa jalkapallossa kova urakka.

Lepovuoro kyllä hoiti joukkueen pienet loukkaantumiset. Veteraani-keskushyökkääjä Adrian Peterson sanoi, että hän on ”ready to roll”. Laitapuolustaja Josh Norman ja hyökkäyksen linjan Trent Williams ovat päässeet ottelua edeltävällä viikolla mukaan harjoituksiin. Jos Washington pääsee pudotuspeleihin, niin niiden aikaan sen joukkue voi sitten taas olla kovilla kolhuilla.

New Orleans Saints saa otteluun mukaan keskushyökkääjä Mark Ingramin, ja se on kova vahvistus joukkueen juoksupeliin. Ingramin alkukausi meni neljän ottelun pelikiellossa.

Saints on Ingramin paluusta huolimatta joukkue, joka elää heittopelinsä varassa. Ja varsinkin tänä iltana Breesin heittoja katsotaan normaalia tarkemmin. Jos kaikki menee niin kuin on tapana ollut, niin jossain kolmannen neljänneksi aikana Brees rikkoo Manningin ennätyksen, katsomo huutaa ja Breesia onnitellaan.

Brees on ehdottomasti yksi lajin suurista pelaajista, johan ennätyksen rikkominenkin kertoo sen. Hän ei ole ollut otsikoissa niin paljon kuin vaikka Patriotsin Brady ja Peyton Manning. 39-vuotias Brees ja Saints on voittanut vain yhden kerran Super Bowlin, helmikuussa 2010.

Viime kaudella Redskinsin vierailu New Orleansin Superdomelle oli ratkaiseva. Joukkue hävisi, ja siihen oikeastaan päättyi viime kaudella Washingtonin play offs -pakan jahtaaminen. Redskins johti viime vuoden ottelua 31-16, kun vajaa kuusi minuuttia oli jäljellä. Sitten Saints teki pari nopeaa maalia, ottelu meni jatkoajalla, ja sen New Orleans voitti.

Tämän kauden Redskinsistä ei vielä oikein osaa sanoa, että minkälainen joukkue se on. Washington dominoi heikkoa Arizonaa tämän kotikentällä, ja se pelasi hienosti edellisessä ottelussaan Green Bay Packersia vastaan. Kauden toinen peli kotikentällä Indianapolis Coltsia vastaan oli sitten heikko, ja se Redskins hävisi 9-21. Tällä hetkellä Washington on NFC -konferenssin itälohkon ykkönen ennen viime kauden mestaria Philadelphiaa ja Dallasia. Tosin alkukauden kunnolla ja sarjasijoituksella ei ole paljon väliä. Pelejä on vielä paljon, ja se voittaa mestaruuden, joka on kunnossa juuri oikeaan aikaan loppukaudesta.

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.38 – 3.10 kotijoukkueelle. Tasoitus on kuusi pistettä ja totals-raja 52 pistettä. Unibet on laittanut Drew Breesin heittojaardien totals -rajaksi 289.5, ja sen yli mennään. Brees on heittänyt kauden neljässä ottelussa keskimäärin noin 324 jaardia, ja kotikentällään hän on ajoittain saanut aikaan melkoisen heittorallin. Ottelu tuskin on ratkennus ennen viimeistä neljännestä, ja eiköhän Brees ole saanut jo puoliaikaan mennessä lähemmäs 200 jaardia kasaan.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä