New York Rangers vs. Detroit Red Wings 07.11 klo 03.00 | Vedonlyöntiertoimet

Keskiviikon ja torstaina välisenä yönä pelataan kaksi NHL-ottelua. Lue ennakko ja katso vedonlyöntikertoimet kamppailuun New York Rangers vs. Detroit Red Wings
New York Rangers vs. Detroit Red Wings
Marraskuu 07,2019
03:00

New York Rangers vs. Detroit Red Wings otteluennakko ja vedonlyöntikertoimet

New York Rangers aloitti NHL-kauden luvalla sanoen huonosti. Lokakuun loppupuolella alkoi kuitenkin näyttää siltä, että Ison Omenan joukkue on löytänyt punaisen langan tekemiseensä, kun joukkue voitti neljästä ottelustaan kolme. Me lankesimme edellisessä vihjeessämme New Yorkiin ansaan ja uskoimme että Rangers on nyt sellaisessa peli-iskussa, että se pystyy kaatamaan sarjan huonoimman joukkueen Ottawa Senatorsin. New York otti kuitenkin kotonaan tylysti pataan lukemin 2 -6.

Jos New York olisi voittanut Ottawan niin lähtisimme todennäköisesti myös tänään New Yorkin kelkkaan ottelussa Detroit Red Wingsia vastaan mutta vaikka punasiivet ovat voittaneet edellisestä kymmenestä kamppailustaan vain yhden niin tämä voi silti olla vieraiden heiniä. New Yorkin laitahyökkääjä Jesper Fast tiivisti Senators tappion jälkeen joukkueen tämän hetken ongelman ytimekkäästi: ”On vaikeaa kun pelaat kahdessa eri joukkueessa yhtäaikaa. Me olemme joukkue joka pelaa kovaa sekä fyysisesti ja pelikaveria auttaen. Sitten välillä me olemme joukkue joka ajattelee että jääkiekko on helppoa, emmekä taistele kiekoista saatikaan auta toinen toistamme.” Kummalla joukkueella kotijengi on jäällä ensi yönä?

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Vedonlyöntikohteita otteluun New York Rangers vs. Detroit Red Wings

Lähdemme tällä kertaa hakeman vetokohteita yön otteluun muutaman trendin kautta:

➡ Detroit Red Wings on voittanut näiden joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta kaikki loppulukemin 3 – 2 ja peräti neljä voitoista on tullut vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

  • Mr Green tarjoaa alle 5.5. maalin kamppailulle kertoimen 2.50, tulosvedolle 2 -3 kertoimen 23.00 ja Detroitin voitolle kertoimen 3.10

➡ Detroitin suomalaispelaaja Valtteri Filppula on tehnyt tällä kaudella kuusi tehopistettä, neljä näistä on syntynyt joukkueen viidessä edellisessä kamppailussa.

  • Unibet tarjoaa Valtteri Filppulan tehopisteelle yön kamppailuun kertoimen 2.35

➡ New York Rangers on monen monesta tappiostaan huolimatta aloittanut tällä kaudella ottelunsa väkevästi ja 8/12 edellisessä ottelussa New York on tehnyt ottelun avausmaalin.

  • 888 New York voittaa ottelun avauserän, kerroin 2.48

➡ New York Rangersin Artemin Panarin on kohdannut Detroitin urallaan kymmenen kertaa ja tehnyt näissä otteluissa 16 tehopistettä lukemin 7 +9. Tällä hetkellä Panarin on viiden ottelun pisteputkessa.

  • NordicBet Artemi Panarin tekee maalin 2.75, Panarin tekee vähintään 2 pistettä kerroin 2.60. 

Mitä sinä betsaat ensi yönä?

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Jos olet yökukkuja niin muista ota osaa NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä