Valioliiga: Newcastle - Chelsea kello 18:00 su 26.8.2018

Newcastlelle eivät kertoimet kauheasti lupaile, mutta tilastojen valossa kotijoukkueella voisi olla tässä ottelussa mahdollisuudet jos kaikki menee nappiin. Miten nappiin menee ja kummalle, katso kertoimet ja lyö vedot ajoissa sisään!
Newcastle - Chelsea Valioliiga Veikkaussivut
Valioliiga: Newcastle - Chelsea
Elokuu 26,2018
18:00

Valioliiga: Newcastle – Chelsea kello 18:00 su 26.8.2018

Sunnuntaina Valioliigassa kohtaavat Newcastle ja Chelsea. Pitkävetokertoimet otteluun lupaavat vahvasti vedonlyöjille kakkosmerkkiä. Chelsea onkin ottanut kaksi komeaa voittoa Valioliigan alkajaisiksi, ensin kaatui heikko Huddersfield 0-3 ja sen jälkeen maalirikas mittelö Arsenalin kanssa päättyi 3-2 lukemiin. Tottenham kävi puolestaan hakemassa Newcastlelta pisteet 1-2, sen jälkeen Newcastle pelasi 0-0 Cardiffin kanssa. Ei siis mikään unelma-alku Rafa Benitezin harakoille.

Jos nyt jostain voidaan jotain lohtua ja toivonkipinää hakea Newcastlelle, niin ne ovat tilastot. Kotona Newcastle on pelannut Chelseaa vastaan kiitettävästi, viidestä viimeisestä kohtaamisesta ei ole yhtään tappioita ja tasapelejäkin vain yksi. Jatkuuko 2013 vuodesta alkanut tappioton sarja vai jyrääkö Chelsea Maurizio Sarrin johdolla Benitezin Newcastlen?

Tai tekeekö tämä kaksikko tuhojaan tässä ottelussa?

Kertoimet tasoitusvedossa ovat ihan pelattavia, alkutilanne 1-0 kertoimet ovat 2.17 – 3.50 – 2.75, 2-0 ovatkin sitten jo 1.35 – 4.80 – 5.75. Voittaako Chelsea kolmella maalilla ottelun, vieläpä vieraissa? Siinä on kova 5.75 kerroin napattavaksi. Vai tyydytkö kahden maalin voittoon ja 2.75 kertoimeen, tasan yhdellä maalilla voitto tuo maalin tasoituksella 3.50. Ihan kohtuullinen kerroin tähän matsiin, mutta voittosarakkeen tulee osua nappiin.

Newcastle – Chelsea oletetut kokoonpanot

Newcastlelta huilaa punaisen kortin mies eli Isaac Hayden. Florian Lejeune on telakalla, Kenedy ei pelaa emoseuraa vastaan ja DeAndre Yedlin ja Javier Manquillo ovat kolhujen takia sivussa tai tuskin ainakaan aloittavat tässä pelissä. Chelsealla pois pitkäaikaispotilas Marco van Ginkel ja Isaiah Brown, Cesc Fabregasin pelikunto on ottelua edeltävällä viikolla vielä pieni arvoitus.

Newcastle (4-4-1-1)

Dubravka – Dummett, Clark, Lascelles, Yedlin – Murphy, Diame, Shelvey, Richie – Perez – Joselu

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Barkley, Jorginho, Kante – Hazard, Morata, Pedro

Newcastle kärjen Joselun kerroin maalintekoon on 4.50, mutta voi olla että kärjessä aloittakin ihan muut miehet? Ayoze Perezin kerroin maalintekoon 5.20 ja Salomon Rondonille 4.25, isoja kertoimia kotijoukkueen pelaajille. Kertoo tietenkin jostain ja lujaa.

Eden Hazard 2.85, Alvaro Morata 2.48 ja Pedro 3.45, siinä kova kolmikko Chelsealle maalintekoon. Onnistuuko joku vai kaikki kolme?

NBC:n mielenkiintoinen otteluennakko:

Jyrääkö vieraat voittoon vai yllättääkö kotijoukkue?

Miten pelataan sunnuntaina? Saako Sarri Chelsean iskuun vai jatkuuko Chelsean Newcastle-kirous edelleen? Katso kertoimet peliin ja betsaa vaikka livenä!

Aseta vetosi
Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt