NFL: Kolmen matsin triplabetsi 4.10.2020 klo 20.00, yhteiskerroin 5.76

NFL -lapulle tasoituksin Detroit Lions, Cleveland Browns sekä Jacksonville Jaguars.
NFL -tripla
Lokakuu 04,2020
20:00

Detroit Lions – New Orleans Saints / Dallas Cowboys – Cleveland Browns / Cincinnati Bengals – Jacksonville Jaguars

Live Stream: Unibet TV

Sunnuntai-iltana on aika tehdä tripla NFL:n matseista ja virittää Unibet TV käyntiin. Unibet näyttää runkosarjan jokaisen NFL -ottelun. Mikä sen parempi tapa jännittää triplan osumista, kuin seurata matseja livenä kotisohvalta?

Ensimmäinen ottelu triplaan on New Orleans Saints vieraskentällä Detroit Lionsia vastaan. Kumpikin joukkueista on hävinnyt kaksi ja voittanut yhden. Lionsin kohdalla se on odotettu tulos, mutta Saints on alisuorittanut pahasti. Se oli kauden alla vielä vetomarkkinoiden mestarilistalla nelossuosikki. Saintsin peli on näyttänyt, että veteraani-QB Drew Brees taitaa jo olla niin sanotusti viimeisillä jaloillaan. Brees on ollut loistava pelinrakentaja, mutta ikä on tainnut ajaa miehen kiinni.

Viime kierroksella Saints hävisi kotonaan Green Bay Packersille 30-37.

Viime viikolla Lions voitti!

Detroit Lions voitti viime kierroksella vieraissa Arizona Cardinalsin 23-26. Se oli hyvin lähellä voittoa jo avausmatsissa Chicago Bearsia vastaan, mutta viimeisellä neljänneksellä Detroitin peli hajosi. Tämä kausi on hieman erikoinen siitä, että treenimatseja ei kauden alla pelattu. Yleensä joukkueet ovat pelanneet neljä matsia ennen kauden alkua, nyt nämä ensimmäiset kierrokset oikeastaan hoitavat myös harjoitusmatsien virkaa.

Detroitillakin on pelinrakentajana monivuotinen veteraani. Matt Stafford on vuosikausia ollut luotettava QB, mutta aivan sinne terävimpään huippuun hän ei ole koskaan kuulunut. Arizona -matsissa Stafford oli taas hyvä, syötöt onnistuivat 71 prosenttisesti, maaleja tuli kaksi ja syötönkatkoja nolla. Se vielä Staffordista on sanottava, että hän pelaa parasta peliään kotikentällä Detroitissa.

Saintsien puolustus on ollut heittopelin kanssa pulassa kahdessa viimeisessä tappiossa. Raiderskin heitti Saintsia vastaan 261 jaardia. Saintsilla on myös ongelmia rangaistusten kanssa, se on jo nyt saanut yhdeksän syötön vastaanoton häirintä -rangaistusta.

Lions on jossain määrin aliarvostettu ryhmä, ja Saints varsinkin oli kauden alla yliarvostettu, se on nyt jo tullut selväksi.

Detroit +3.5 saa Unibetilta kertoimeksi 1.78. Se kelpaa peliin, tasoitus on yli potkumaalin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Browns on Cowboysille paha vastus

Toinen betsi kupongille löytyy Dallas Cowboysien ja Cleveland Brownsien pelistä. Cowboysin voitot ovat nyt 1-2 ja Clevelandin 2-1.

Cowboysien hyökkäys on pelannut hyvin, mutta kehno puolustus on hävinnyt matseja. Se ei saa painetta vastusajien QB:lle eikä takapuolustuksellakaan sitten ole mahdollisuuksia.

Clevelandin vahvuus on sen hyökkäyksen monipuolisuus. Joukkueen keskushyökkääjäkaksikko Chubb ja Hunt lienee liigan paras. Jos Dallas keskittyy pysäyttämään Clevelandin juoksupelin, niin sitten laiturit Landry ja Beckham jr polttavat puolustuksen.

Clevelandin puolustuksessa entinen ykkösvaraus Myles Garrett on nousemassa johtotähdeksi. Garrett on tilastoissa liigan paras siinä, miten QB:lle on saatu painetta. Ja kun Dallasin hyökkäyksen linjasta puuttuu avainpelaajia, niin Garrettilla on juhlapäivä.

Tämä on paha match up Dallasille, joten kupongille Cleveland +4 Unibetin kertoimella 1.85.

Kahden kehnon matsi

Viimeinen kohde triplaan on Jacksonville Jaguars +3 kertoimella 1.75. Jaguarsien vastustaja Cincinnati Bengals on tehnyt tällä kaudella 66 pistettä kolmessa matsissa, mutta se imartelee Cincinnatia. Cincinnati etenee koko liigan vähiten per hyökkäyspeli, jopa umpikehno New York Jets liikuttaa palloa paremmin kuin Bengals.

Jacksonvillen hyökkäys on pelannut ilman laituri DJ Clarkia, mutta nyt hän taitaa olla taas pelikunnossa. Jaguar tarvitsee Clarkin kentälle. Viime ottelussa Jacksonvillen QB Gardner Minshew heitti 42 kertaa, mutta ei tehnyt ainuttakaan maalia, vaikka vastassa oli liigan heioin heittopuolustus Miami.

Jacksonvillen etu ottelussa on se, että se pelasi viime kierroksella torstaina, ja NFL:ssä parikin lisäpäivää valmistautumisessa on iso juttu.

Nämä molemmat joukkueet ovat liigan kehnoimpia niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessä, joten laitetaan lapulle se, kummalla on ollut paremmat mahdollisuudet valmistautua peliin.

Tämän viikonlopun NFL -tripla on Detroit +3.5 kertoimella 1.78, Cleveland +4 kertoimella 1.85 sekä Jacksonville +3 kertoimella 1.75. Yhteiskerroin on 5.76.

NFL -tripla Unibetille

Kolme matsia, jotka antavat yhteiskertoimen 5.76.

Aseta vetosi