NFL: Super Bowl voittaja 8.2.2021 klo 01.00

NFL:ssä on jäljellä kahdeksan joukkuetta. Viime kauden mestari Kansas City Chiefs on vetomarkkinoilla suosikki, mutta kerroin on painunut liian alas.
NFL: Super Bowl voittaja
Helmikuu 08,2021
01:00

NFL: Super Bowl voittaja

Raymond James Stadium, Tampa, Florida, USA

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä on jäljellä kahdeksan joukkuetta, pelataan konferenssin välieriä. Villikortti-kierroksen suurin yllättäjä oli Cleveland Browns, joka pudotti Pittsburgh Steelersin 48-37.

Vetomarkkinoiden suosikki on tässä vaiheessa viime kauden mestari Kansas City Chiefs ja ykköshaastaja on Green Bay Packers. Chiefsin kerroin mestaruudesta on Unibetilla vain 3.05 ja Packersin 4.75. Joukkueet tulevat eri konferensseista, eli tämä pari olisi sitten myös se todennäköisin Super Bowl -kaksikko.

Pudotuspelit jatkuvat lauantaina 16.1., kun illalla puoli kahdentoista aikaan Suomen aikaa Green Bayn hyisellä stadionilla Packers kohtaa lämpimästä Kaliforniasta tulevan Los Angeles Ramsin.

Kansas City Chiefsin mestaruuskerroin on liian pieni, joten muualta voisi löytyä hyvä pelikohde. Chiefs oli runkosarjan ykkönen 14-2 -saldolla, mutta kun marginaalit ovat pienet, niin vaikea väittää sen voittavan Super Bowlin kerran kolmesta.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Chiefs on ylisuorittanut

Kansas Cityn divisioonakierroksen semifinaalivastus on Cleveland Browns, joka voittamalla Pittsburghin otti seuran ensimmäisen play offs -voiton sitten vuoden 1994. Brownsin hyökkäys on tulikuuma, mutta Kansas Cityn hyökkäys oli runkosarjan ehkä paras.

Kansas Cityn voittosaldo runkosarjasta on hieman hämäävä. Football Outsiders -sivuston tilastomiehet ovat laskeneet, että Chiefs oli runkosarjassa vasta kuudenneksi paras joukkue. NFL:ssä runkosarja ei anna aivan tarkkaa kuvaa joukkueiden tasosta, koska 32 joukkueen sarjassa pelataan vain 16 runkosarjan ottelu. Kaikki eivät kohtaa kaikkia, eivätkä kaikkien otteluohjelmat ole yhtä kovia tai helppoja.

Kansas City voitti runkosarjassa useammankin ottelun niukasti. Sarjan puolivälin jälkeen se voitti heikot nipun heikkoja joukkueita, kuten Atlantan, Carolinan ja Denverin vain hieman yli kolmen pisteen keskiarvolla.

Vaikka Kansas Cityn hyökkäys on toki täynnä kovia pelaajia, niin sen puolustus on nyt koko pudotuspelien kolmanneksi huonoin. Missään nimessä Chiefsin ei pitäisi olla niin iso suosikki, mitä kertoimet väittävät.

Buffalo Bills on ollut liigan paras joukkue

Kauden ehkä suurin yllättäjä on Buffalo Bills. Bills ei ole aikoihin päässyt pudotuspeleissä ensimmäistä villi kortti -kierrosta pidemmälle. Nyt Bills on Football Outsiders -statistiikan mukaan koko liigan paras joukkue. Peliviikko kuutosen jälkeen Buffalo on hävinnyt vain kerran, ja se tuli Arizonan viime sekuntien ihmepelin ansiosta.

Bills on ollut tilastojen mukaan koko kauden AFC -konferessin ykkönen ja viimeiset kuusi viikkoa koko liigan paras. Joukkueen pelinrakentaja Josh Allen on noussut aikaisempien kausien hankaluuksista ehkä tämän kauden MVP -pelaajaksi.

Buffalolla on mainio hyökkäys on kova puolustus, se on joukkueena paljon tasapainoisempi kuin vaikka suosikki Kansas City.

Buffalon mestaruutta vastaan puhuu se, että joukkue on kokematon. Buffalolle olisi varmaan vapauttavaa viimein voittaa Super Bowl. Bills oli 90-luvulla neljä kertaa peräkkäin finaalissa ja se hävisi joka kerta. Parhaimmillaan Buffalo pääsi viimeisen potkun päähän, mutta joukkueen potkaisija Scott Norwood potkaisi vuoden 1991 finaalissa viime sekunnin potkumaalin ohi ja Buffalo hävisi Giantsille pisteellä.

Buffalo Bills on vetomarkkinoilla epäsuosittu. Se ei ole aikoihin voittanut mitään ja joukkue on tuntematon. Varsinaisia supertähtiä Buffalossa ei ole, eli suuri vetoyleisö jättää Billsin laskuissaan väliin. Unibetkin antaa Buffalon Super Bowl -voitosta kertoimeksi 7.00. Sen voi pelata.

Super Bowl Unibetille

Buffalo Bills kertoimella 7.00.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt