NFL -tripla 13.9.2020 klo 20.00, kolme matsia yhteiskertoimella 4.90

NFL alkoi aiemmin viikolla, kun viime kauden mestari Kansas City Chiefs voitti Houston Texansin 14 pisteellä. Nyt Brady on Tampa Bayssa ja Redskinsin nimi katosi kokonaan.
NFL -tripla
Syyskuu 13,2020
20:00 alkaen

NFL kierros 1: Washington Football Team – Philadelphia Eagles / Minnesota Vikings – Green Bay Paclers / New Orleans Saints – Tampa Bay Bucs

NFL -kausi alkoi ottelulla Kansas City Chiefs vastaan Houston Texans. Viime kauden mestari Chiefs voitti avausottelun 34-20.

Kasataan tripla sunnuntai-illan NFL -matseista.

New Orleans Saintsin ja Tampa Bay Buccaneersien ottelua on odotettu. Kaikkien aikojen menestynein QB Tom Brady vaihtoi viime kauden jälkeen New England Patriotseista Tampa Bayn joukkueeseen. Nyt Brady kohtaa toisen veteraanin Drew Breesin Saintsit.

Bradyn kohdalla on hieman sama tilanne kuin silloin, kun Michael Jordan palasi viimeisen kerran koripallokentille Washingtonin paidassa. Korisfanit odottivat jo ikääntyneen Jordanin olevan Washingtonissakin edelleen yksi lajin suurista. No, Jordan oli kovin keskinkertainen, ja sama lienee nyt Bradyn kohtalo. Tom Brady on jo 43-vuotias, ja Buccaneers on aivan eri joukkue kuin Patriots.

Brady on Tampa Baylle parannus viime kauteen, mutta ei ikämies nosta joukkuetta liiagn huipulle. Viime kaudella Tampa Bayn pelinrakentaja Jamais Winston menetti pallon luvattoman usein.

Brady on saanut Tampa Bayhin toisen Patriots -veteraanin, kun sisempi laitahyökkääjä Rob Gronkowskikin palasi eläkepäiviltä. Tuskin Gronkowskikaan on entisensä.

Tampa Bayn puolustus oli viime kaudella kelvolllínen, vaikka se joutui kentälle Winstonin hölmöilyjen jälkeen kovin usein.

Buccaneers on varmasti paremmin organisoitu joukkue kuin viime kaudella, mutta ei se lopulta vie kovinkaan pitkälle.

Saints on edelleen yksi mestarisuosikeista. Sen voittokerroin ottelussa on 1.58, ja otetaan se mukaan triplaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Redskins is no more

USA:n rotumellakoiden jalkohöyryissä Washington Redskins päätti luopua nimestään. Uusi nimi on kekseliäästi Washington Football Team.

Washingtonin avausmatsi on kotikentällä Philadelphia Eaglesia vastaan. Washington on vetomarkkinoiden mestarikertoimissa toiseksi viimeinen.

Football Teamilla on ongelmia. Sen hyökkäyksen juoksupeli on tyystin kysymysmerkki. Se antoi veteraani-RB Adrian Petersonille lähtöpassit kauden alla, ja nyt sen pallonkantajina ovat rookie Gibson sekä veteraanit Barber ja McKissic. Washingtonin juoksupeli saattaa olla surkeaa.

Joukkueen QB on Haskins jr, eikä hän ole häävi pelaaja.

Washington on heikko joka puolella, puolustuskin on kehno. Kahden viime kauden aikana Eagles on tehnyt Washingtonia vastaan yhteensä 69 pistettä.

Otetaan Philadelphia mukaan triplaan. Sen voittokerroin on 1.41. Veto ei ole Phillyn puolesta, vaan Washingtonia vastaan. Football Team saattaa hyvinkin olla joukkue, joka häviää kaikki matsinsa.

Green Bay hyökkää juoksemalla

Triplan kolmasosa on Green Bay Packers. Packers on altavastaaja ottelussa Minnesotaa vastaan kertoimella 2.20.

Viime kaudella Packers voitti kaikki kuusi peliään divisioonavastustajia vastaan. Packersilta puuttuvat tällä kaudella loistavat laiturit, ja siksi se lienee juoksupeliä painottava joukkue.

Vaikka Packers ei pystyisikään uusimaan viime kauden menestystä, niin kyllä se edelleen pelaa divisioonan voitosta. Viime kaudella se voitti Minnesotan kahdesti, ja Vikings teki näissä kahdessa ottelussa yhteensä vain 26 pistettä.

Minnesotalta puuttuvat viime kauden ykköslaituri Diggs sekä viime kauden hyökkäyksen koordinaattori Stefanski. Nyt Vikingsillä ei oikein ole Diggsin kaltaista laituria, joka levittäisi kenttää syvyyssuunnassa.

Vikings on myös uusinut koko laitapuolustajaryhmänsä. Minnesota on uudistunut sen verran, että sen pelissä on enemmän kysymysmerkkejä kuin Green Bayn pelissä, siksi Packers kupongille kertoimella 2.20.

Tupla on siis New Orleans Saints, Philadelphia Eagles sekä Green Bay Packers.

NFL -betsit Unibetille

New Orleans Saints kertoimella 1.58, Philadelphia Eaglers kertoimella 1.41 sekä Green Bay Packers kertoimella 2.20. Yhteiskerroin Unibetille on 4.90.

Aseta vetosi