NFL -tripla 20.9.2020 klo 20.00, kolme matsia yhteiskertoimella 3.744

Unibet TV näyttää NFL:n runkosarjan matsit. Toisen pelikierroksen otteluista voi rakentaa kolmesta suosikista triplan, jolla on yhteiskerroin 3.744.
NFL -tripla
Syyskuu 20,2020
20:00

NFL kierros 2: Philadelphia Eagles – Los Angeles Rams / Indianapolis Colts – Minnesota Vikings / Houston Texans – Baltimore Ravens

Sunnuntai-iltana on aikana rakentaa kierroksen NFL -otteluista tripla. Unibet näyttää kaikki NFL -kierroksen matsit Unibet TV:stä, joten ilta on mitä parhain jenkkifutisfaneille.

Triplan ensimmäinen matsi on Philadelphia Eaglesin ja Los Angeles Ramsin kohtaaminen. Avauskierroksella Philadeplhia menetti heikkoa Washingtonia vastaan 17-0 -johdon, ja hävisi lopulta 17-27. Rams voitti kotonaan Dallas Cowboysit 20-17.

Philadelphian pelissä Washingtonia vastaan oli paljon ongelmia. Se antoi Washingtonin säkittää pelinrakentajansa Carson Wentzin peräti kahdeksan kertaa. Osalta syy oli kyllä Wentzinkin, joka hautoi palloa eikä saanut heittoa liikkeelle. Nyt Eagles -hyökkäyksellä olisi vielä vastassa hirviömäinen Aaron Donald, liigan ehkä paras QB:n jahtaaja. Phillyn pitää skarpata, tai Wentz on enemmän ottelussa selällään kuin pystyssä.

Eaglesin keskushyökkääjä Sanders ei ollut Washingtonia vastaan pelikunnossa, ja se sai aikaan sen, että Philly keskittyi heittämään palloa. Nyt tarvitaan tasapainoisempi hyökkäys, ja ilmeisesti Sanderskin on taas pelikunnossa.

Ramsilla voisi olla tulossa heikompi matsi. Tiukan viime viikon jälkeen se on nyt vielä matkannut rannikolta toiselle, ja ne reissut ovat NFL:ssä aikaeronkin vuoksi raskaita. Kaiken päälle matkajoukkueilla on tällä kaudella tiukat COVID -säännökset, ja se tekee kaiken entistä hankalammaksi.

Philly on hienoinen ennakkosuosikki. Sitä voi pelata Unibetin kertoimella 1.80. Avauskierros oli siltä epäonnistuminen, mutta joukkue on parempi. Kauden alla joukkueet olivat aika tasaväkisiksi rankatut.

Triplaan Eagles kertoimella 1.80.

Veteraani Riversin matsi

Seuraava vetokohde Unibetin triplaan on Indianapolis Colts kertoimella 1.60. Coltsin kotiavaus voisi olla veteraani-QB Philip Riversin matsi. Rivers oli hyvä Coltsin avauksessa, hän heitti hyvällä prosentilla 363 jaardia, kun joukkue hävisi vieraissa Jacksonvillelle 20-27. Muutaman kerran Rivers lahjoitti pallon Jaguarsille, ja se söi Coltsin hyökkäyksestä terän, mutta nämä syötönkatkot oliva Riversille epätyypillisiä. Eiköhän Rivers vielä nyt kotikentällä ole viime viikkoa tarkempi. Colts oli viime kierroksella parempi joukkue kuin Jaguars, vaikka se hävisikin matsin.

Minnesota Vikings on hyvä match up Coltsille. Viime viikolla Green Bayn QB Rodgers pisti Vikingsin takapuolustuksen palasiksi neljällä maalilla. Minnesotan puolustus on muutenkin kysymysmerkki, varsinkin sen heittopuolustuksessa on pelaajia, joista ei vielä osaa sanoa, että ovatko he NFL -avauksen tasoisia. Minnesotan pass rushkin oli heikko Packersia vastaan. Tämä ottelu on kuin tehty Riversin voitettavaksi. Coltsin hyökkäyksen linja on yksi liigan parhaita.

Kupongille Colts kertoimella 1.60.

Yhteiskerroin 3.744

Viimeinen osa triplabetsiin on Baltimore Ravens. Kerroin on vain 1.30, mutta kyllä se triplaa sopii. Ravens pelaa Houstonissa Texansia vastaan. Avauskierroksella Texans hävisi Kansas Cityn kentällä 14 pisteellä ja Ravens voitti kotonaan Clevelandin tylysti 38-6.

Ravens oli viime kaudella koko runkosarjan paras joukkue, mutta pudotuspelit se mokasi kokemattomuuttaan aivan itse. Joukkue on siis nälkäinen.

Houstonilla meni avauskierroksella ensimmäisen ja viimeisen maalin välillä 45 minuuttia. Se sai hyökkäyksensä kulkemaan Chiefsiä vastaan parhaiten, kun se joutui riskillä ottelun lopussa jahtaamaan kotijoukkueen eroa kiinni.

Houston teki Chiefsiä vastaan avausmaalin, ja antoi sen jälkeen Kansas Cityn tehdä 31 pistettä peräjälkeen. Patrick Mahomesia vastaan Houstonilla ei ollut viime viikolla mahdollisuuksia, eikä Ravensin Jacksonin kanssa ole yhtään helpompaa.

Lapulle siis Ravens kertoimella 1.30.

Tripla on siis Philadelphia Eagles kertoimella 1.80, Indianapolis Colts kertoimella 1.60 ja Baltimore Ravens kertoimella 1.30. Yhteiskerroin on 3.744.

NFL -betsit Unibetille, katso pelit Unibet TV:stä

Eagles kertoimella 1.80, Colts kertoimella 1.60 ja Ravens kertoimella 1.30. Yhteensä 3.744.

Aseta vetosi