NFL -tripla 27.9.2020 klo 20.00, kolmen kohteen yhteiskerroin 5.06

NFL:ssä on menossa kolmas viikko. Unibetin triplaan kaivetaan New England, Washington sekä Seattle, yhteiskerroin on yli viiden.
NFL -tripla
Syyskuu 27,2020
20:00

NFL kierros 3: New England Patriots – Las Vegas Raiders / Cleveland Browns – Washington Football Team / Seattle Seahawks – Dallas Cowboys

NFL:ssä pelataan kolmas kierros. Liiga näyttää pärjäävän koronaviruksen keskellä. Tartuntaryppäitä ei ole ilmeisesti löytynyt, pelit ovat hyvätasoisia ja mukavahan se on jenkkifutista televisiostakin katsella. Suomalaiset voivat seurata NFL:n pelejä Unibet TV:stä.

Tälle sunnuntaille rakennetaan taas kolmen matsin pikkutripla. Ensimmäinen ottelu New England Patriotsin ja Las Vegas Raidersin peli itärannikolla.

Patriots voitti kauden ensimmäisessä matsissaan Miami Dolphinsit 21-11, mutta toisessa matsissa länsirannikolla Seattle Seahawks oli parempi 35-30.

Las Vegas Raiders on aloittanut yllättävänkin hyvin. Avauksessa se voitti kehnon Carolinan 34-30, mutta viimeksi meni nurin jo New Orleans Saints 34-24.

Patriotsin puolustus oli viime viikolla kehno, mutta silti se on laitettu tähän matsiin selväksi suosiksi. Kertoimet ovat Unibetilla 1.41 – 3.10.

Kotijoukkueen voiton voi laittaa triplakupongin pohjaksi. Raiders ei ole niin hyvä, että sen kuuluisi aloittaa kausi kolmella voitolla.

Raidersin hyökkäyksen linja oli jo viime viikolla pahasti vajavainen, ja nyt vielä linjan veteraani Incognito saattaa joutua sivuun akillesjännevamman vuoksi. Toinen kova linjamies Sam Young on varmuudella sivussa. Viime viikolla Saintsia vastaan Raiders -QB Carr oli jo ajoittain pulassa, ja nyt edessä on vielä heikompi linja.

Belichick voittaa Raidersit

Las Vegasin laituri Renfrow on myös ilmeisesti sivussa, joten Carrin aseet ovat vähissä. Vaikka Tom Brady ei enää ole Patriotsin kenraali, niin päävalmentaja Bill Belichick on edelleen puikoissa, ja hän varmasti löytää nopeasti Raidersin hyökkäyksen heikkoudet.

New Englandin puolustus antoi Seattlen edetä viime matsissa 430 jaardia, mutta se sai stopattua Seahawksien keskushyökkääjät ja tight endit, ja nämä kaksi ovat Las Vegasin vahvuuksia.

Cam Newton on ollut hyvä Patriots -QB:nä. Hän on edelleen hyvä juoksemaan pallon kanssa, ja se antaa Belichickin hyökkäykselle uuden aseen, ja sellaista ei olla New Englandissa nähty koskaan aiemmin.

Patriotsilla on nyt paikka tappiomatsin jälkeen ottaa voitto, kun Raidersilla taas on alla yllätysvoitto, ja tappio edessä.

Triplaan Patriots kertoimella 1.41.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Washingtonilla hyvä pass rush

Cleveland Browns ja Washington Football Team ovat liigan kehnompia joukkueita. Washington tiedettiin jo ennen kautta heikoksi, mutta Clevelandilta voisi odottaa parempaa.

Washington yllätti avausmatsissaan, kun se voitti Philadelphia Eaglesit kymmenellä pisteellä. Viime kierroksella Washington sitten hävisi Arizonassa 15 pisteellä.

Cleveland oli avauksessa Baltimoren kentällä tyystin hampaaton ja hävisi 6-38. Viimeksi se voitti heikon Cincinnatin 35-30.

Clevelandilla on alla hieman pidempi valmistautumisaika, kun edellisellä viikolla se pelasi jo torstaina. Vaikka sillä onkin ollut muutama ektrapäivä, niin vaikea nähdä, että Cleveland olisi nyt mitään joukkuetta vastaan sellainen suosikki, että sille voi antaa kertoimen 1.32. Tämä on nyt lukema Unibetin listoilla.

Washingtonin puolustuksen seitsemän etumiehen ryhmä on hyvä. Eaglesia vastaan se säkitti QB:n peräti kahdeksan kertaa. Viime viikollakin säkkejä tuli kolme, vaikka vastassa oli vikkelä Kyler Murray.

Clevelandin QB Baker Mayfield ei ole häävi paineen alla, se on jo nähty. Cincinnati ei saanut aikaiseksi juurikaan mitään kiirettä Mayfieldille, ja jos Washingtonilla on nyt hyvä pass rush, niin Mayfield saattaa olla pulassa.

Laitetaan kupongille Washington tasoituksella +7.5 Unibetin kerroin 1.88.

Seattle Wilson on huippukunnossa

Seattle Seahawks lienee tällä kaudella kova joukkue. Sen pelinrakentaja Russell Wilson on jo nyt vedonlyöjien suosikki kauden MVP:ksi. Ja onhan Wilson ollut kahdessa avausmatsissa käsittämättömän kova. Hän on heittänyt yhdeksän maalia ja vain 11 syöttöä on mennyt hutiin. Wilson on onnistunut 82 prosenttisesti syötöissään, ja sellainen lukema on melkein aivan toiselta planeetalta.

Dallasin puolustus on kahdessa ensimmäisessä matsissa päästänyt 59 pistettä, ja nyt Seattle repii sen palasiksi. Dallasilta vielä puuttuu joukkueen paras laitapakki Awuzie. Lisäksi tukimiehet Lee ja Vander Esch ovat sivussa. Joukkueen puolustuksessa on niin paljon reikiä, että Seattle tulee repimään sen kokonaan kappaleiksi.

Seattle -5 kertoimella 1.91 on triplan viimeinen osa.

New England kertoimella 1.41, Washington +7.5 kertoimella 1.88 ja Seattle -5 kertoimella 1.91. Yhteiskerroin on 5.06.

NFL -tripla Unibetille

Patriots kerroin 1.41 sekä Football Ream +7.5 kerroin 1.88 sekä Seahawks -5 kerroin 1.91. Nämä yhteensä 5.06.

Aseta vetosi