NFL-tripla: Baltimore, Seattle, Atlanta 8.11.2020 klo 20.00, yhteiskerroin 4.98

USA:n presidentinvaalit on nyt hoidettu, aika keskittyä taas NFL -kierrokseen. Kolmen kohteen tripla antaa melkein viitosen kertoimen.
NFL -tripla: Ravens, Seahawks, Falcons
Marraskuu 08,2020
20:00

NFL: Indianapolis Colts – Baltimore Ravens / Buffalo Bills – Seattle Seahawks / Atlanta Falcons – Denver Broncos

Live stream: Unibet TV

NFL:n sunnuntai-ilta ja betsitriplan aika. Presidentin vaalit alkavat jo olla taputeltu, lakituvassa ehkä jatketaan sitä kisaa, mutta hetkeksi on aika katsella taas jefua.

Koko NFL -kierros on nähtävissä Unibet TV:ssä!

Kolmen kohteen yhdistelmäveto alkaa Indianapolis Coltsin ja Baltimore Ravensin ottelulla. Vastakkain ovat kaksi liigan parhaimpiin kuuluvaa puolustusta. Kummallakin joukkueella on identtinen voittosuhde 5-2. Colts on kotijoukkueena pieni suosikki ottelussa.

Viime kierroksella Baltimore hävisi kotikentällä Pittsburgh Steelersille 24-28. Indianapolis taas voitti Detroitin vieraissa 41-21.

Baltimore on pitänyt vastustajat keskimäärin 18.9 pisteessä per ottelu ja Indianapolis 194 pisteessä per ottelu. Tämä ottelu varmaan ratkaistaan pallon toisella puolella, se voittanee, joka saa hyökkäyksen kulkemaan. Colts teki viime matsissa komeasti 41 pistettä, mutta sen hyökkäys on ollut kovin epätasainen. 20 jaardin sisällä, eli red zonella, Colts on ollut vasta liigan 23. tehokkain ja kolmansien downien onnistumisessa vasta 20. tehokkain.

Baltimoren hyökkäyksen ongelmat ovat kulminoituneet pelinrakentaja Lamar Jacksoniin. Hän ei ole tehnyt tulosta yhtä vakuuttasti kuin viime kaudella. Tästä huolimatta Jackson kyllä pitää laskea liigan kovimpiin hyökkäyspelaajiin.

Puolustuspäässä Baltimore on monipuolisempi kuin Colts. Coltsin parhaat pass rushit tulevat linjamies Bucknerilta ja tukimies Leonardilta, Ravensin porukasta tulee useampikin pelaaja QB:n kimppuun.

Jackson on vaisummista peleistä huolimatta loistava QB, ja Ravensin puolustus voidaan rankata Coltsia paremmaksi. Laitetaan lapulle vierasvoitto, Unibetin kerroin on 2.00.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Seattle Seahawks heittää Buffalon nurin

Seuraavaksi lapulle laitetaan veto ottelusta Buffalo Bills – Seattle Seahawks. Kumpikin joukkue on menossa tällä vauhdilla pudotuspeleihin. Buffalolla on voittosuhde 6-2 ja Seattlella 6-1.

Buffalo voitti viime matsissaan New England Patriotsit 24-21 ja Seattle voitti San Francisco 49ersit 37-27.

Seattlen puolustus on jotenkin onnistunut olemaan liigan heikoin. Takavuosina Seahawksien puolustus oli joukkueen menestyksen avain, nyt hyökkäys vie koko ryhmää.

Viime kierroksella Seattlen puolustus onnistui pitämään 49ersin hyökkäyksen ensimmäisen kolmen vartin aikana vain seitsemässä pistettä. Pari kierrosta aikaisemmin 49ers oli tehnyt Patriotsia vastaan 33 pistettä. Ja vielä kun arvioi joukkueita ristiin, niin Buffalo tarvitsi Patriotsia vastaan New Englandin QB:n Cam Newtonin viime sekuntien pallonmenetyksen.

Buffalon puolustuksen takakentällä on vielä pari aloituksen pelaajaa loukkaantuneena sivussa, ja se on paha juttu, kun vastassa on Seattle ja QB Wilson. Seattlen heittohyökkäys on ollut erinomainen. Seattle -laituri Metcalf tulee kurittamaan Buffaloa, jonka laitapakki White on melkein 15 senttiä lyhyempi.

Seahawks tulee heittämään Buffalon nurin. Seattlen voittokerroin on Unibetilla 1.66 ja se laitetaan lapulle.

Falcons parantanut huimasti

Kolmas kohde vedossa on Atlanta Falcons Unibetin kertoimella 1.50. Atlantan vastus on Denver Broncos.

Atlantalla on uusi päävalmentaja Morris. Falconsin kausi alkoi viidellä tappiolla, mutta Morrisin kanssa menee paremmin. Joukkue voitti Carolinan surkeissa olosuhteissa ja Minnesotan 17 pisteellä. Voitto Detroitista oli lähellä, Lions voitti pisteellä viime sekunnin maalin ja lisäpisteen ansiosta.

Atlantan tutut aseet ovat nousseet esille. QB Ryan on edelleen hyvä, ja nyt laituri Julio Jones on taas pelikunnossa.

Denver voitti viime kierroksella Chargersit, kun se teki ottelun neljä viimeistä touchdownia. Broncos antoi muutama kierros sitten surkean Jetsin tehdä 28 pistettä, ja jos se nyt Atlantassa pelaa samalla tasolla, niin Falcons tekee kovat pisteet. Joka tapauksessa Atlanta on parantanut viime viikkoina niin paljon, että betsi menee kotijoukkueelle.

Baltimore Ravens kertoimella 2.00, Seattle Seahawks kertoimella 1.66 ja Atlanta Falcons kertoimella 1.50. Yhteiskerroin on 4.98.

NFL -betsit Unibetille

Baltimore, Seattle sekä Atlanta, nämä yhteensä kerroin 4.98.

Aseta vetosi