NFL-tripla: Lions, Eagles +10, Packers 18.10.2020 klo 20.00, yhteiskerroin 5.63

Detroit kohtaa kehnon ja loukkaantumisista kärsivän Jacksonvillen, Philadelphian vastus on Baltimore Ravens ja Green Bay matkaa Tom Bradyn vieraaksi.
NFL-tripla: Lions, Eagles +10, Packers
Lokakuu 18,2020
20:00

NFL: Jacksonville Jaguars – Detroit Lions / Philadelphia Eagles – Baltimore Ravens / Tampa Bay Buccaneers – Green Bay Packers

Live stream: Unibet TV

Sunnuntai-ilta, NFL-triplan aika. Avausmatsi triplassa on Jacksonville Jaguarsien ja Detroit Lionsien kohtaaminen Floridan lämmössä. Nämä kaksi eivät ole häävejä joukkueita. Jacksonville on voittanut viidestä matsista vain yhden, ja nyt se on neljän tappion putkessa. Viime kierroksella se hävisi Houstonissa Texansia vastaan 14-30.

Detroit on pelannut yhden vähemmän ja sekin on voittanut vain kerran. Viimeksi Detroit hävisi kotoaan New Orleans Saintsille 29-35.

Jacksonvillella on ikävä tilanne loukkaantumisten kanssa. Saattaa olla, että sivussa ovat joukkueen paras laituri DJ Chark, paras laitapuolustaja CJ Henderson, paras linjapuolustaja Josh Allen sekä paras tukimies Myles Jack. Nämä neljä olisivat aika iso aukko muutenkin heikossa joukkueessa. Henderson, Allen ja Jack olivat jo sivussa Houstonissa, ja Houston eteni melkein 500 jaardia ottelussa. Jaguarsien puolustus oli ottelussa paperia, eikä Texans edes ole kova joukkue.

Detroit oli Saintsia vastaan avausvartilla 14-0 -johdossa, mutta lopulta mokasi homman. Viimeksi reissuottelussa Lions voitti Arizonan. Lionsien QB Stafford on kunnossa, ja samaten mainio laituri Golladay on pelikunnossa, joten Jacksonvillen muutenkin kehno puolustus on tiukilla.

Unibetin listalla Detroitin voittokerroin on 1.63. Sillä lähdetään liikkeelle.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Philly roikkuu mukana

Philadelphia Eagles saa kotikentälleen Baltimore Ravensit. Viime ottelussa Ravens voitti Cincinnatin 27-3, ja sen matsi oli Ravens -puolustuksen näytöstä.

Philadelphia on voittanut vasta yhden ottelun. Viime kierroksella se hävisi Pittsburghissa Steelersille 29-38.

Philadelphialla on ollut vastassa kovatasoinen joukkue kolme kertaa neljästä viime matsista. Ainoastaan Bengals on ollut heikompi vastus, ja sen kanssa Eagles pelasi harvinaisesti tasan. Pittsburghissa Eagles pärjäsi hyvin, peli oli tasainen. Eagles eteni enemmän jaardeja, ja sen hyökkäys kaikin puolin näytti hyvältä Steelersin erinomaista puolustusta vastaan.

Baltimore on pelannut kahdella viime kierroksella liigan surkeimpia vastaan, Cincinnatin lisäksi Washington kuuluu tähän ryhmään. Ravens on voittanut matsit yhteispistein 65-9.

Baltimoren QB:n Lamar Jacksonin pelissä on ollut viime otteluissa hieman epävarmuutta. Viime viikonlopun matsissa hän juoksi itse vain kolme jaardia. Aiemmin viikolla Jackson oli jättänyt harjoituksia väliin. Aivan kuin Jacksonilla ei olisi kaikki kunnossa.

Kotikentällä Eagles roikkuu mukana. Unibetilla Eagles +10 saa kertoimeksi 1.84. Se kelpaa.

Brady vastaan Rodgers

Kolmas kohde triplaan on myöhäisillan ottelu Tampa Bay Buccaneers vastaan Green Bay Packers. Vastakkain ovat legendaariset pelinrakentajat Tom Brady sekä Aaron Rodgers.

Tampa Bay on hävinnyt kaksi matsia ja Packers ei vielä yhtään. Packers on pieni suosikki ottelussa. Siitä on aikaa, että Tom Bradyn joukkue ei ole kotikentällä suosikki.

Green Baylla on alla huiliviikko. Rodgers on saanut joukkueen hyökkäyksen rullamaan. Heittämällä Packers on edennyt 295 jaardia per matsi ja juoksemalla 151 per matsi, mainioita lukemia.

Tampa Baylla taas on kova puolustus, sillä on jo kasassa 17 säkkiä ja yhdeksän syötönkatkoa. Se ei tosin ole kohdannut Packers -hyökkäyksen veroista. Rodgersilla on jo 13 maalia eikä yhtään katkoa. Green Bayn hyökkäyksen linja on ollut erinomainen. Ja vielä Packers saa takaisin huippulaituri Adamsin.

Hyökkäys vastaan puolustus, ja tällä kertaa Packersin hyökkäys vie voiton. Lapulle Green Bay kertoimella 1.88.

Unibetin NFL -tripla!

Lapulle Detroit Lions, Philadelphia Eagles +10 sekä Green Bay Packers. Yhteiskerroin on 5.63.

Aseta vetosi