NFL-tripla: Steelers, Packers -3, Denver +10 25.10.2020 klo 19.00, yhteiskerroin 6.02

NFL -tripla sunnuntaille. Lapulle Pittsburgh Steelers, Green Bay Packers -3 sekä Denver Broncos +10. Denver, Colorado saattaa tänään saada lumisateen.
NFL-tripla: Steelers, Packers -3, Denver +10
Lokakuu 25,2020
19:00

NFL: Tennessee Titans – Pittsburgh Steelers / Houston Texans – Green Bay Packers / Denver Broncos – Kansas City Chiefs

Live stream: Unibet TV

Sunnuntai-illan NFL -kierros alkaa talviaikaan siirtymisen vuoksi Suomen aikaa jo kello 19. Unibet TV näyttää jälleen kierroksen jokaisen ottelun suorana lähetyksenä. On aika rakentaa illalle NFL -tripla.

Tennesseen Titans ja Pittsburgh Steelers ovat AFC -konferenssin ainoat tappiottomat joukkueet. Tämän illan jälkeen kärjessä jatkaa siis vain yksi joukkue.

Tennessee voitti viime viikolla jatkoajan jälkeen Houston Texansin 42-36. Pittsburgh voitti viime viikolla kotonaan Cleveland Brownsit 38-7.

Pittsburgh on saanut viime otteluissa juoksupelin kulkemaan. James Conner on edennyt juosten kolme kertaa neljästä viime ottelusta yli sadan jaardin. Steelersin ei ole juurikaan tarvinnut nojata heittohyökkäykseen. Big-Ben Roethlisberger ei ole heittänyt yli 240 jaardin ottelua sitten toisen peliviikon. Viime viikolla hän heitti vain 162 jaardia, silti Steelers oli ylivoimainen.

Kova juoksupeli, erinomainen puolustus

Steelers on nykyisellään todellinen voimafutisjoukkue. Sen pelin selkäranka ovat juoksuhyökkäys ja kova puolustus. Tämä näkyy myös siinä, että viimeisissä neljässä ottelussa Steelersillä on yksi turnover, eli syötönkatko tai pallonrähmäys eli fumble, kun se on pakottanut vastustajan viiteen turnoveriin. Steelers on myös liigan ykkönen säkittämään vastustajien pelinrakentajia, melkein viisi per matsi.

Tennesseen voittomatseissa on muutama sellainen, jossa vastustaja on pelannut pelin Titansille. Kaksi kierrosta sitten Tennessee voitti Buffalon, ja siinä pelissä ratkaisuosassa olivat Buffalon turnoverit sekä peräti kymmenen rangaistusta. Viime viikolla Titans nousi Houstonia vastaan varsinaisen peliajan viime sekunneilla tasoihin, eikä se matsi ollut Tennesseeltä mitenkään vakuuttava.

Pittsburgh on paljon kovempi kuin Houston, ja nyt vielä Tennesseen hyökkäyksen linjasta tärkeä Taylor Lewan on sivussa. Pittsburghin voittokerroin on Unibetilla 2.10. Siitä tripla käyntiin.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Packers romahti Floridassa

Green Bay Packers nolattiin viime viikolla Tampa Bayssä. Buccaneers voitti siihen mennessä kaikki matsit voittaneen Packersin 38-10. Houston on voittanut tällä kaudella vain kerran, Jacksonvillen heikko joukkue meni nurin Houstonissa kaksi viikkoa sitten 30-14.

Green Bay oli surkea Buccaneersia vastaan. Packers teki ottelun ensimmäiset 10 pistettä, mutta sitten Tampa Bay teki loput 38. Yleensä luotettava veteraani-QB Aaron Rodgers heitti ottelussa kaksi syötnkatkoa ensimmäinen kerran sitten vuoden 2017. Green Bayn puolustuskin vaikutti luovuttaneelta.

Amerikkaisilla betsareilla on tapana tilastoida monenlaisia asioita, ja Green Bayn kohdalla on sellainen tilasto, että joukkue on voittanut kymmenen viimeistä kertaa vetomarkkinoiden antaman tasoituksen, kun se edellisessä ottelussa se on hävinnyt tasoituksen.

Nyt Packersilla on vastassa Houston, jonka puolustus on umpikehno. Titans eteni jatkoaikamatsissa Houstonia vastaan yli 600 jaardia, ja se on käsittämättömän paljon. Kolmesti edellisissä viidessä matsissa Houston on antanut vastustajan tehdä vähintään 30 pistettä.

Houstonilla on ollut tiukka ohjelma, mutta Green Bay on yksi tämän vuoden kovista joukkueista. Tasoero on selvä, ja jos tappio hiemankin terävöitti Green Bayta, niin Houstonille tulee kova pelipäivä. Lapulle Packers -3 Unibetin kertoimella 1.84.

Denverissä jouluinen keli

Kolmas ottelu triplaan on Denver Broncos – Kansas City Chiefs. Broncos hävisi kauden kolme ensimmäistä matsia, kunnes voitti vieraissa kehnon New York Jetsin sekä paremman New England Patriotsin. Patriots oli ottelussa koronan rikkoman treeniviikon jälkeen, ja se näkyi.

Kansas City Chiefs on hävinnyt vain kerran, kun Las Vegas Raiders yllätti sen. Viime viikolla Kansas City voitti Buffalon 26-17.

Denver +10 saa Unibetilta kertoimeksi 1.56, ja sen voi napata triplan viimeiseksi.

Ottelu tulee Kansas Citylle pahaan paikkaan. Viime viikolla Kansas Cityn piti pelata torstaina, mutta matsi siirrettiin maanantaille, eli Chiefsilla on lyhyt treeniviikko alla. Joukkueen on vielä pitänyt matkana Denverin ohueen ilmanalaan pelaamaan toinen vierasmatsi putkeen. Sääennusten Denveriin vielä lupaa kylmää, mahdollisesti lumisadetta ja kovaa tuulta. Sellaisessa kelissä ei tehdä paljon pisteitä.

Denver on viime matseissa vielä löytänyt peliinsä hyviäkin asioita. Kahdessa viime ottelussa se on säkittänyt vastustajan QB:n kymmenen kertaa. Ja nyt Kansas Citynkin hyökkäyksen linja on hieman vajaalla matkassa, joten QB Mahomesillekin tulee varmasti kiire Denverin kanssa. Se ei ole innostava paikka pelata, tuulee ja sataa lunta, vastustajan pakit tulevat linjasta läpi. Tästä taitaa tulla vähäpisteinen matsi.

Steelers, Packers -3, Denver +10, yhteiskerroin Unibetilla on 6.02.

NFL -vedot Unibetille

Pittsburg kerroin 2.10, Green Bay -3 kerroin 1.84 sekä Denver +10 kerroin 1.56, yhteensä 6.02.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt