NHL: Boston Bruins - Arizona Coyotes 08.02.2020 Klo 22.00 | Primetime

Lauantaina 08.02.2020 pelataan NHL-lätkää parhaaseen katseluaikaan!
NHL: Boston Bruins - Arizona Coyotes
Helmikuu 08,2020
22:00

nhl vihje logo

NHL: Boston Bruins – Arizona Coyotes, primetime lätkää lauantai-iltaan

Maailman suurin ja kaunein jääkiekkoliiga NHL tarjoaa lauantaina suomalaisille kiekkofaneille todellista herkkua parhaaseen katseluaikaan. Lauantai-illan 08.02.2020 illan klo 22.00 alkavassa ottelussa kohtaavat Boston Bruins vs. Arizona Coyotes. Ottelun mielenkiintoisin asetelma löytyy maalivahtipelaamisesta. Vastakkain asettuvat todennäköisesti sarjan kaksi parasta maalivahtia päästettyjen maalien keskiarvolla mitattuna. Kumpi vetää pidemmän korren Tuukka Rask (PMK 2.15/92.9%) vai Darcy Kuemper* (PMK 2.17/92.9%)? Otteluun tarjolla olevat keskimääräiset pitkävetokertoimet ovat sitä mieltä, että kolme pistettä ja voitto jäävät TD Gardeniin kotijoukkue Boston Bruinsille kertoimin 1.75 – 4.20 – 4.00. Mitä sinä veikkaat?

Boston Bruins jopa Stanley Cup suosikki

Boston Bruins on tällä hetkellä mukavassa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Viisi peräkkäistä päänahkaa on irronnut maalierolla 17 – 5. Koko kaudella Bostonin rautainen puolustus on taipunut vain 138 kertaa joka NHL:n kolmanneksi paras saldo. Boston johtaa tällä kaudella Itäistä konferenssia ja siitäkin on noussut vedonlyöntiyhtiöiden kuten LeoVegasin papereissa vahva Stanley Cup voittajasuosikki kertoimella 10.00. Boston on hävinnyt koko kaudella vain kymmenen ottelua varsinaisella peliajalla, joten ei ole ihme, että joukkueelta odotetaan paljon. Boston on voittanut tässä ottelu parissa peräti 15 edellistä kohtaamista ja se on tehnyt Coyotesia vastaan edellisessä 20 ottelussa keskimäärin 3.3 maalia per peli.

Arizona Coyotesilla menossa suvantovaihe

Arizona Coyotesin alkukausi oli vahva ja joukkue on edelleen hyvissä asemissa pudotuspelejä ajatellen. Kojootit löytyvät tällä hetkellä Tyynenmeren divisioonan kolmannelta sijalta. Joukkueen tilanne oli kuitenkin vielä muutama viikko sitten paljon lupaavampi kuin nyt. Playoff-paikka tuntuu vielä suht varmalta mutta mikäli joukkueen nykyinen taaperrus jatkuu vielä pitkään niin kevät voi jäädä lyhyeksi. Coyotes on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta peräti kahdeksan ja vieraskaukalossa on tullut viidesti putkeen turpaan. Mikä huolestuttavinta Coyotes on jäänyt vieraissa tammikuussa kahdesti nollille ja yhdessä ottelussa punalamppu syttyi vain kerran. Kahdessa edellisessä ottelussa Arizona on onnistunut kuudesti Christian Dvorakin ja Conor Garlandin johdolla, samoilta herroilta kaivataan tehoja, mikäli joukkue mielii kattaa Bostonin.

Yhteenveto Boston Bruins – Arizona Coyotes

Boston Bruins on ottelun ennakkosuosikki ja me povaamme tästä pelistä kotivoittoa. Bostonilla on momentum, Arizona kipuilee tekemisen kanssa. Suomalaisittain ikävä sanoa näin mutta mikäli *Darcy Kuemper ei ole vielä odotusten vastaisesti pelikunnossa niin Antti Raanta pelaa ja se antaa maalivahtiedun Bostonille. Raanta ei ole ollut tällä kaudella yhtä hyvä kuin aiemmin.

LeoVegasilta otteluun seuraavat tärpit:

Boston voittaa – 1.82

Boston voittaa (sis JA + RL) – 1.50

David Pastrnak tekee maalin – 1.93

Livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia

Änärikiekko parhaaseen katseluaikaan antaa hienon mahdollisuuuden NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä