NHL: Boston Bruins - Detroit Red Wings 15.02.2020 Klo 20.00

Lauantaina pelataan primetime NHL-jääkiekko! Luvassa suomalaisittain hieno ottelu Boston Bruins - Dertoit Red Wings!. Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Boston Bruins - Detroit Red Wings
Helmikuu 15,2020
20:00

NHL: Boston Bruins – Detroit Red Wings | Primetime & Live Stream

Lauantaina 15.02.2020 klo 20.00 alkaen pelataan maailman parasta jääkiekkoa maailmaan parhaaseen katseluaikaan, kun Tuukka Raskin tähdittämä Boston Bruins isännöi TD Gardenin parrasvaloissa Valtteri Filppulan edustamaa Detroit Red Wingsiä.

Ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki – Se on tietenkin tällä kaudella peräti 50 pistettä konferenssi-jumbo Detroitia enemmän kerännyt kotijoukkue Boston. Vierailla ei ole ottelussa mitään panosta sillä punasiipien sijoitus ei tule tällä kaudella muuttumaan. Boston sen sijaan taistelee vielä Itäisen konferenssin voitosta ja koko runkosarja voittajalle ojennettavasta President Trophystä. Isännille on siis tarjolla paikallista aikaa iltapäivällä pelattavasta ottelusta helpot + tärkeät pisteet, jos asenne on vaan ennakkoon heikompaa jengiä vastaan kunnossa.

Pitkävetokertoimet otteluun eivät juuri houkuta veikkaamaan lukemilla 1.38 – 5.60 – 6.50. Mistä siis houkutteleva pelivalinta, jonka osumista voi jännittää Viaplayn Live Streamin tai Viasat Jääkiekon tarjoaman ottelulähetyksen äärellä?

Tänään tuskin jaetaan kaukalossa ruusuja Marchandin toimesta?

Kuuma, kuumenmpi, David Pastrnak

Yksi koko taalaliigan kuumimmista pelaajista juuri nyt ja oikeastaan koko kauden on ollut Bruinsin vasta 23-vuotias Tshekki David Pastrnak. ”Pasta” taistelee yhdessä Aleksander Ovechkinin ja Auston Matthewsin kanssa maalipörssin voitoista. Miehellä on kasassa 42 maalia ja edellisessä ottelussa osumia syntyi hatullinen. Me nostammekin tähän otteluun vedonlyöntisivusto Unibetilta kolme pelivalintaa, joiden kaikkien keskiössä on Pastrnak pelattavalla kertoimella.

David Pastrnak tekee maalin1.74

⭐⭐ David Pastrnak tekee maalin + Boston voittaa2.14

⭐⭐⭐ David Pastrnak tekee väh. 2. pistettä2.25

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt