NHL: Boston Bruins - Nashville Predators - Kinkun paistoa primetime ottelun parissa

NHL:n lanseeraama European Game of the Week on Joulun alla Bruins vs. Predators. Loistavatko ottelussa eurooppalaiset kenttäpelaajat vai varastavatko suomalaiset maalivahdit parrasvalot?
NHL-vihje
NHL: Boston Bruins - Nashville Predators
Joulukuu 22,2018
20:00

NHL: Boston Bruins vs. Nashville Predators otteluennakko ja vihje

NHL:n primetime ottelu parhaaseen kinkunpaistoaikaan on sekä uhka että mahdollisuus. Toisaalta voi tehdä muutakin kuin tuijottaa uuninluukusta sisään mutta mitä jos possu unohtuu uuniin, kun jännittävä lätkäottelu vie mennessään? Kertoimien valossa ottelusta on tulossa tasainen, peliyhtiä Betsson tarjoaa hienoista etua Bostonille kertoimin 2.30 – 4.10 – 2.75. Kumpaan jengiin sinä uskot, lyö oma vetosi!

Viasat Jääkiekko HD: Katso matsi kello 20.00 alkaen

Predators ei viihdy vieraissa

Nashville Predators on vahva joukkue kotiluolassaan Bridgestone Areenalla mutta vieraissa joukkue ei viihdy. Joukkue lähtee illan otteluun niskassaan 2 – 1 vierastappio Philadelphia Flyersille. Kaiken kaikkiaan Predators on hävinnyt vieraskiertueensa kolme ensimmäistä koitosta ja peräti yhdeksän edellistä vieraspeliä. Kolmesta edellisestä vierastappiosta tekee entistä tuskaisemman se fakta, että ne ovat tulleet Blackhawksia, Senatorsia ja Flyersia vastaan, joukkueita jotka eivät ole todellakaan tällä hetkellä NHL:n parhaimmistoa. Predators hakee varmasti voittoa mutta helppo tehtävä se ei ole. Pekka Rinteen ja kumppaneiden edelliset kahdeksan reissua Bostoniin ovat tuottaneet vain yhden voiton. Saldo tuskin kasvaa tänä iltana.

Boston vahvassa vireessä

Boston Bruins lähtee otteluun hyvistä asetelmista. Joukkue voitti edellisessä ottelussa NHL:n kuumimpiin jengeihin kuuluvan Anaheim Ducksin. Bruins pelaa tällä hetkellä vahvaa jaksoa ja Bruce Cassidyn luotsaama joukkue onkin voittanut seitsemästä edellisestä kamppailusta peräti viisi. Erityisesti Ducks voitto oli maukas, tämä vahvisti Bruinsin asemaa konferenssin kahdeksan parhaan joukossa ja toi tärkeitä pisteitä pudotuspelipaikkaa silmällä pitäen. Boston lähtee otteluun hienoisena ennakkosuosikkina, tätä väitettä tukee myös sellaiset tilastofaktat kuin että Boston on voittanut 5 edellisestä ottelua joukkuetta vastaan joka on edellisessä viimeistellyt korkeintaan kaksi maalia. Lisäksi Bostonin kotisaldo on hyvä, 37 – 14 edelliset 51 kotiottelua. Ja eiköhän joulu tuo oman boostinsa voitonhaluille kotikaukalossa.

Boston voittaa vähämaalisen ottelun

Uskomme että Boston vie ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 2.30. Jos et halua kuitenkaan veikata suoraan joukkueen voittoa niin alle 5.5 maalin pelin betsaaminen on fiksu valinta. Predators tuskailee maalinteon kanssa vieraissa ja Boston on yksi vähiten maaleja tehneistä joukkueista koko änärissä. Tähän kun lisätään se fakta, että molemmilla joukkueilla on kuumat maalivahtikaksikot Halak/Rask sekä Rinne/Saros niin maalijuhlia tuskin nähdään paikallista aikaa iltapäiväottelussa. Betssonin kerroin kohteelle u5.5 on 1.92.

Aseta vetosi