NHL Stanley Cup finaalit: Boston Bruins - St. Louis Blues ti 28.05.2019 Klo 03.00

Maailman paras kiekkosarja NHL on loppusuoralla! Stanley Cup finaalit Boston Bruinsin ja St.Louis Bluesin välillä starttaavat NYT!
NHL: Boston Bruins - St. Louis Blues
May 28,2019
03:00

Maailman parhaan kiekkosarjan eli NHL:n ratkaisun hetken alkavat olla vääjäämättä käsillä. Viimeinen taistelupari on enää jäljellä, kun Boston Bruins sekä St.Louis Blues ottavat mittaa toisistaan taistellen himoitusta Lord Stanleyn maljasta viimeiseen asti!

Kauden 2018-19 NHL:n pudotuspelit ovat olleet yllätyksiä täynnä, kun heti ensimmäisellä kierroksella putosi  runkosarjan ylivoimainen voittaja Tampa Bay Lightning Nikita Kucherovin johdolla sekä hallitseva mestari Washington Capitals sekä Alexander Ovechkin kumppaneineen. New York Islanders swaippasi neljännesvälierissä Pittsburgh Penguinsin 4-0, mutta seuraavalla kierroksella oli Carolina Hurricanesin vuoro swaipata saarelaiset. Ja tässä on vasta osa yllätyksistä, mutta juurikin tämä tekee NHL:stä niin kiinnostavan sarjan seurata!

Jäljellä ovat kaksi parasta: Idän kakkonen Boston Bruins sekä Lännen vitonen St.Louis Blues. Pelaavatko nämä joukkueet täyden seitsemän ottelun sarjan kertoimella 2.95, vai loppuuko leikki lyhyeen? (1.35) Bostonin karhut lähtevät sarjaan ennakkosuosikin asemassa kertoimella 1.64, kun Bluesin sulosoinnuille tarjotaan 2.28. Miltä sarjan kertoimet näyttävät tiistain avausottelun jälkeen?

Bostonin karhut swaippasivat Hurricanesin – pieni lepoetu

Brad Marchand, David Pastrnak, Patrick Bergeron, David KrejciTuukka Rask.. Pysäyttääkö näitä herroja kukaan?

Monet väittävät pelaajien olevan parhaassa kunnossa kevään tosipeleissä, mutta uskomme, että kun Bostonin kohdalla takana on 17  kovaa pudotuspeliottelua, niin sekä henkinen rasitus, että fyysinen kuormitus alkaa näkymään pelaajien otteissa. Boston pelasi konferenssifinaaleissa neljä ottelua, kun Blues tahkosi kuusi ottelua. Tämän lisäksi Bruins sai tietenkin hieman pidemmän tauon ennen finaalisarjaan lähtemistä. Tästä tauosta huolimatta Kevan Miller sekä Chris Wagner jatkavat loukkaantuneiden listalla. Onko tauko uhka vai mahdollisuus? Onko Bostonin peli hukassa finaaleiden alkumetreillä vai löytyykö vire heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien?

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Blues soitteli itsensä tappiosta voittoon konferenssifinaaleissa

Jos Bostonin lista oli vakuuttava, niin Blues ei kalpene sen rinnalla: Ryan O’Reilly, Vladimir Tarasenko, David Perron, Jayden Swartz, Brayden Schenn… Uskomaton sarja tulossa!

San Jose Sharks johti lännen konferenssifinaalisarjaa 2-1, kunnes Blues syttyi peliin ja pelasi kolme ottelua täydellisesti. Maaliero kolmessa viimeisessä ja voitokkaassa ottelussa oli Bluesin eduksi 12:2. Bluesilaiset löysivät vireen myös vieraissa, sillä yhdeksän edellistä vierasottelua on tuottanut peräti seitsemän voittoa, kun taas Boston on hävinnyt ainoastaan yhden kotiottelun pudotuspelejen aikana. Vastakkain ovat siis todella vahva vierasjoukkue sekä vielä vahvempi kotijoukkue. Sarjasta odotetaan siis todella tasaista ja vähämaalista sarjaa, etenkin kun myös Blues omaa tulikuuman maalivahdin. Jordan Binnington pelaa tulokaskauttaan, mutta 25-vuotias nuorukainen on näyttänyt, että tosipelit eivät saa häntä järkkymään. Miten kokemattoman vahdin käy kun pelit kovenevat kovenemistaan? Kumpi vie paljon vartijoiden taiston?

Luvassa tiukka vähämaalinen sarja?

Ennakkoasetelmat ovat sarjaan lähtiessä todella tasaiset, vaikka Boston suosikinviitan saakin pukea ylleen. Lähdemme kokeilemaan ensimmäiseen otteluun todellista pommia tasapelin sekä alle 4.5 maalin muodossa kertoimella 6.35!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt