NHL: Buffalo Sabres - Columbus Blue Jackets 14.02.2020 Klo 02.00

Torstain ja perjantain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen itäisen konferenssin kamppailu kun Buffalo isännöi Columbusta. Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Buffalo Sabres -Columbus Blue Jackets
Helmikuu 14,2020
02:00

NHL: Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets, luvassa tiukkaa vääntöä!

Ensi yön NHL-kierroksella on luvassa mielenkiintoinen ottelu Buffalo Sabresin ja Columbus Blue Jacketsin välillä.  Buffalo Sabresin hyvä alkukausi on mennyttä ja joukkue on vääjäämättä jäämässä ulos kevään Stanley Cup pudotuspelijunasta. Vierasjoukkue Columbus sen sijaan taistelee illasta toiseen pisteistä ja pitää kynsin hampain kiinni paikastaan Metropolitan divisioonan TOP 5:ssä.

Tässä ottelussa ei tulla lähtökohtaisesti näkemään taitokiekkoa vaan sen sijaan molemmat joukkueet hakevat tulosta puolustuspään kautta. Columbuksella on tällä hetkellä koko Itäisen konferenssin pienin keskimääräinen ottelukohtainen maalisaldo. Sinitakkien 57 ottelussa on nähty maaleja vain 4.7 maalin keskiarvolla per peli. Buffalon lukema ei ole paljon suurempi, kun digitaalit osoittavat numeroita 5.7.

Vedonlyönti: Alle 5.5 maalin peli?

Kotijoukkue Buffalon kolme edellistä ottelua ovat kaikki jääneet alle 5.5 maalin peleiksi, kotona edellisestä viidestä kolme on ollut undereita. Columbus sen sijaan on Elvis Merzlikinsin johdolla pelannut peräti edelliset neljä ottelua alle 3.5 maalin keskiarvolla. Otantaan mahtuu mukaan kaksi nollapeliä kotikentältä. Kaiken kaikkiaan edellisestä kymmenestä Columbuksen ottelusta vain kahdessa on nähty yli 5.5 maalia.

Nähdäänkö tätä loistokkuuttaa jälleen ensi yönä?

Odotamme siis ottelusta vähämaalista kamppailua. Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi 01.02.2020 Buffalossa. Tuo ottelu päättyi jatkoajan jälkeen 2-1.

Vedonlyöntisivusto NordicBet tarjoaa ottelun maalimäärien veikkauksille seuraavia kertoimia:

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä