NHL: Buffalo Sabres - Washington Capitals 10.03.2020 klo 01.00 Vihje ja Kertoimet

Washington on kertoimien mukaan ottelun ennakkosuosikki, mutta saako kotijoukkue katkaistua tappioputkensa?
NHL: Buffalo Sabres - Washington Capitals
Maaliskuu 10,2020
01:00

NHL: Buffalo Sabres – Washington Capitals

KeyBank Center, Buffalo
Pitkävetokertoimet (Unibet) 3.40 – 4.10 – 1.94
TV: Viaplay | 01.00

NHL:ssä pelataan ensi yönä viisi ottelua. Me poimimme vetokupongille kohteen Itäisestä konferenssista, jossa konferenssin kolmonen Washington Capitals matkustaa sijalta 14. löytyvän Buffalo Sabresin vieraaksi.

Buffalon tappioputki saa jatkoa?

Kotijoukkue Buffalo Sabres lähtee yön otteluun todella heikoista asemista. Joukkue on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta seitsemän, Buffalo on hävinnyt nyt kuusi ottelua putkeen ja keskinäisessä kohtaamisessa Washingtonin Capitalsin kanssa joukkue on ottanut turpaan viidesti edellisestä kuudesta. Sabres saa ottelussa pienoisen edun kotijäästä, jossa se on voittanut neljä ottelua edellisestä viidestä. Buffalo on voittanut myös edellisen kotiottelunsa Capsia vastaan mutta tuo voitto on jo viime kaudelta.

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut kuten Betsson tarjoavat Washingtonin voitolle parhaimmillaan hieman vajaata 2.00 kerrointa. Uskomme vierasjoukkueen voittoon. Washington voitti edellisessä vakuuttavasti Pittsburgh Penguinsin 2 – 5 ja näiden joukkueiden kauden edellisen kohtaamisen 6 – 1.

  • Washington voittaa – 1.97
  • Washington voittaa (sis. JA + RL) – 1.58
  • Washington voittaa -1,5 – 2.40
  • Washington voittaa + ottelussa yli 4.5 maalia – 1.91
  • Washington voittaa + ottelussa yli 5.5 maalia – 2.45
  • Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.61
  • Maaleja välillä 4.5 – 6.5 – 2.85

Ristolaisen suorituksessa sanotaan olevan Buffalon koko kauden kuva…

Maltillinen 5.5 raja ylittyy? 

Maalimäärien veikkaaminen tähän otteluun on mielenkiintoista. Washingtonin neljässä edellisessä ottelussa on nähty seitsemän maalia tai enemmän mikä antaa odottaa iso maalista ottelua, mutta… Buffalo on tehnyt korkeintaan kaksi maalia seitsemässä edellisessä ottelussa. Isäntien ruuti on siis todella märkää eikä joukkue ole tehnyt koko kaudella maaleja kuin 2.81 maalin keskiarvolla per ottelu. Yli 5.5 maalin pelille saa maltillisen kertoimen ja se on vielä pelattavissa. Washingtonin otteluissa on nähty tällä kaudelle keskimäärin 6.4 maalia per peli, Buffalon luvun ollessa 5.8

Washington voittaa?

Washington on ennakkosuosikki, alla kova Pens voitto ja Buffalo tappioputkessa. Washington Capitals ja yli 5.5 maalia?

Aseta vetosi