NHL: Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes sunnuntai-illan primetime herkku

Carolina Hurricanes ja Arizona Coyotes molemmat unelmoivat noususta pudotuspelijengien joukkoon. Kumpi vie kamppailun? Lue vinkkimme otteluun ja tee oma päätös tämän ottelun suhteen!
NHL vihjeet
NHL: Carolina Hurricanes - Arizona Coyotes
Joulukuu 16,2018
20:00

NHL: Carolina Hurricanes vs. Arizona Coyotes otteluennakko ja vihje

Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja Janne Kuokkasen tähdittämä Carolina Hurricanes saa vieraakseen sunnuntai-iltana myyntihuhujen keskellä vellovan Arizona Coyotesin. Nähdäänkö suomalaisia tänään TV-pelissä tehopisteillä? NordicBetin kertoimet peliin (1.89 – 4.25 – 3.55) povaavat suomalaisittain voitokasta ottelua. 

VIASAT JÄÄKIEKKO: Katso matsi kello 20.00 alkaen

Carolina porskuttaa suomalaisvoimin

Metropolitan divisioonan kuudentena oleva Carolina Hurricanes tavoittelee tällä kaudella tosissaan pudotuspelipaikkaa. Tällä hetkellä siihen on matkaa vain viisi pistettä ja joukkue on pelannut yhden ottelun vähemmän kuin divisioonan viimeistä suoraa jatkopaikkaa hallussaan pitävä Pittsburgh Penguins. Divisioona on kuitenkin äärimmäisen tasaisen ja ei jumbosijallekaan ole matka kuin kolme pistettä. Carolina pelaa tällä hetkellä todella tärkeitä otteluita joka ilta. Joukkueen tärkeimmät pelaajat koko kauden alun ovat olleet suomalaiset Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. Carolina on tehnyt tällä kaudella yhteensä 81 maalia ja Aho sekä Teräväinen ovat olleet näistä 57:ssä. Suomalaisduo on ollut rakentamassa siis jopa yli puolta koko joukkueen maaleista. Yksi varma vetovihje illan otteluunkin on veikata joko Ahon (kerroin 1.40) tai Teräväisen (kerroin 1.50) tekevän ottelussa tehopisteen.

Repelainen kojoottilauma ilman Antti Raantaa

Arizona Coyotesilla oli varsin vahva vire alkukaudesta. Kojootit voittivat syyskuunlopusta marraskuun alkuun mennessä 10 ottelua 13:sta. Yksi voiton takuumies oli tuolloin suomalaisvahti Antti Raanta. Nähtiinpä kotimaisissa medioissa ja sosiaalisessa mediassa kysymyksiä kuten ”Johdattaako Antti Raanta Coyotesin pudotuspeleihin?” tai ”Antti Raanta Vezina Trophy iskussa”. Sitten tapahtui sekä suomalaisen että Coyotesin kannalta valitettavia asioita, kun Raannalla alkoi loukkaantumiskierre, jonka johdosta joulukuun alussa tiedotettiin, että miehen koko loppu kausi on ohi ja samalla lyötiin yksi naula lisää kojoottien pudotuspeliarkkuun. Joukkueen kakkosveska Darcy Kuemper on niin ikään kärsinyt loukkaantumisista ja ollut muutenkin epävarma veräjänvartia. AHL:stä nostettu nuori Adam Hill torjui aluksi voitokkaasti mutta ei taida hänestäkään olla vielä Raannan korvaajaksi. Coyotes-nippu on tällä hetkellä kaiken kaikkiaan todella rikkonainen ja poissaloja riitä: Jason Demers, Michael Grabner, Christian Dvorak, Nicholas Merkley, Vinnie Hinostroza Rannan lisäksi.

 

Aho johdattaa kotijoukkueen voittoon?

Arizonalla on tällä hetkellä allaan viidestä edellisestä 4 tappiota ja yksi jatkoaika voitto. Kotijoukkue Carolina tulee voittamaan illan kamppailun ja syventämään Arizonan ahdingoa. Kertoimet Carolinan suoralle voitolle ovat pienet. Siksi vedot kannattaakin asettaa esimerkiksi maalitenkijäveikkauksen kautta. Kahdessa edellisessä kamppailussa yhteensä kolme kaappia tehnyt Sebastian Aho on tänään oiva valinta lapulle kertoimella 2.55. Katso muut kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi