NHL konferenssifinaalit: Carolina Hurricanes - Boston Bruins pe 17.05.2019 Klo 03:00

NHL:n idän puolen konferenssifinaalit ovat edenneet Boston Bruinsin pillin mukaan sarjan ollessa jo 3-0. Perjantaiyönä on edessä neljäs osaottelu ja on mielenkiintoista nähdä keksiikö Carolina Hurricanes tavan kaataa karhut vai eteneekö Bruins suvereenisti Stanley Cup finaaliin?
NHL: Carolina Hurricanes - Boston Bruins
May 17,2019
03:00

Maailman parhaan jääkiekkosarja NHL:n pudotuspelit puksuttavat kohti loppusuoraa, mutta älkää huoliko! Tässäkin pätee vanha sanonta väki vähenee, pidot paranevat, sillä parhaat pelit ovat vasta tulossa. Jäljellä olevat neljä joukkuetta raivaavat kynsin ja hampain tietä kohti himotuinta – Stanley Cupia. Riittääkö idässä hurrikaanilauman myrsky Bruinsin karhujen suurta hammaskalustoa vastaan? Se jää nähtäväksi.

Edessämme on Boston Bruinsin ja Carolina Hurricanesin välisen konferenssifinaalin neljäsottelu Carolinan kotihallissa PNC Arenalla. Bruins jatkoi ensimmäisessä vierasottelussa sitä mihin kotonaan jäi ja klaarasi voiton vieden sarjan jo lukemiin 3-0, joten perjantaina on ensimmäinen paikka katkaista sarja vierasyleisön edessä. Keksiikö Hurricanes tavan kaventaa sarja vai onko tämä sarja jo taputeltu?

Vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat kertoimet ovat kääntyneet päälaelleen. Hurricanesin ensimmäisessä kotiottelussa keskiviikkona heille oltiin puettu ennakkosuosikin viitta ainakin kertoimien puolesta, mutta nyt vedonlyöntiyhtiöt eivät usko heihin enää. Unibet tarjoaa otteluun 2.65-4.00-2.35 kertoimia. Jatkaako Bruins vahvaa esitystä ja swiippaa Canesin lukemin 4-0 vai pystyykö Aho sekä Teräväinen kaventamaan sarjan? Kerroin kotivoitolle olisi maistuva.

Ovatko Bunch Of Jerksit voimattomia?

Carolina Hurricanes yllätti monet tiputtamalla hallitsevan Stanley Cup mestarin Washington Capitalsin neljännesvälierissä otteluvoitoin 4-3 ja sama jatkui myös 4-0 swiippauksessa, kun New York Islanders tippui jatkosta Carolinan toimesta puolivälierissä. Bunch Of Jerks tuli nyt käsillä olevaan konferenssifinaaliin kuuden ottelun voittoputkessa, mutta Boston Bruins pisti tälle iloittelulle lopun.

Canes hävisi runkosarjassa kaksi kolmesta ottelusta Bruinsia vastaan ja nyt he ovat hävinneet kolme ottelua peräkkäin tässä paras seitsemässä sarjassa. Carolinan piti löytää keinot voittoon viimeistään kotonaan, mutta toisin kävi, sillä edellinen ja samalla ensimmäinen Carolinassa pelattu ottelu päättyi 1-2 vierasvoittoon. Suurin ongelma on ollut maalinteossa, kun he ovat onnistuneet maalaamaan ainoastaan viisi kertaa Bostonin 13 osumaa vastaan. Ensimmäisen kotiottelun ainoasta maalista vastasi Calvin De Haan ja osuma oli hänelle ensimmäinen pudotuspeleissä ja toinen koko kaudella. On selvää, että kärkiketjujen pelimiesten pitää herätä nyt tähän sarjaan. Onnistuuko Sebastian Aho maalinteossa 2.96 kertoimella ennenkuin on liian myöhäistä?

Boston voiton päässä Stanley Cup finaaleista

Boston Bruins on yhden voiton päässä siitä, että he palaavat Stanley Cup finaaleihin sitten kauden 2012-13 jälkeen. Kyseinen kausi päättyi pettymykseen, kun runkosarjavoittaja Chicago Blackhawks voitti sarjan 4-2. Mutta tällä hetkellä Boston omaa selvästi vahvemman joukkueen, jolla heillä on mahdollisuudet mennä päätyyn asti.

Bruinsin pudotuspelit alkoivat hieman yskähdellen, mutta nyt he ovat löytäneet vireen, jota ei luultavasti kukaan pysty pysäyttämään. Nyt he ovat voittaneet kuusi edellistä ottelua päästäen 12 viimeisessä ottelussa Tuukka Raskin turvin ainoastaan 1.75 maalia/ottelu. Nyt he rullaavat eteenpäin vahvasti ja heillä on mahdollisuus katkaista sarja Carolinassa. Onnistuuko kolmannessa ottelussa maalin tehnyt Brad Marchand jälleen? Kyseisen mielipiteitä jakavan pelimiehen osumalle tarjotaan 2.90 kerrointa.

Onnistuuko Carolina kaventamaan vielä?

Veikkaussivut.com luottaa hyvin kotona pelanneen Hurricanes lauman löytävän aseet Raskin ja Bruinsin kaatamiseen. Ottelu saattaa venähtää jatkoajalle, joten jatkoaika ML veto kertoimella 1.98 on maistuva.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt