NHL: Carolina Hurricanes - Colorado Avalanche 29.02.2020 Klo 02.00

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen NHL-kamppailu Carolina Hurricanesin sekä Colorado Avalanchen välillä! Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Carolina Hurricanes - Colorado Avalanche
Helmikuu 29,2020
02:00

NHL: Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche, kotijoukkue tavoittelee Villiä Korttia

Ensi yön NHL-kierroksella mielenkiintoisimman ”suomalaiskamppailun” tarjoaa ottelupari Carolina Hurricanes – Colorado Avalanche. Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja tuoreen suomalaishankinnan Sami Vatasen Hurricanes on ollut viime aikoina todella epäonninen. Joukkue ei ole kovasta yrityksestä huolimatta päässyt pudotuspelipaikoille, kun edellisestä viidestä ottelusta on jäänyt käteen vain kaksi voittoa. Villi Kortti on vielä poimimisetäisyydellä mutta tämä vaatii paljon koko Carolinan joukkueelta.

Nähdäänkö tällä kaudella ilosia Hurricanes-kasvoja pudotuspeleissä?

Carolinalla maalivahti huolia

Kotijoukkueen maalivahtitilanne otteluun lähdettäessä on vaikea. Hurrikaanien molemmat kassarit loukkaantuivat ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan aivan siirtorajan umpeutumisen kynnyksellä. Carolina ei ehtinyt enää molarikauopoille ja nyt vaihtoehtoina maalitolppien väliin Coloradoa vastaan ovat Anton Forsberg sekä Alex Nedeljkovic. Ruotsalainen Forsberg on pelannut NHL-ottelun viimeksi kaudella 2017/18 Chicago Blackhawksin paidassa, kun taas Nedeljkovic on pelannut urallaan vain yhden ottelun. Tämä kamppailu päättyi viime kierroksella 1 – 4 tappioon. Kumpi tahansa ottelun aloittaakaan, niin maalivahtietu on ensi yönä Coloradolla.

Colorado on lännen kärkiseuroja

Colorado on yksi läntisen konferenssin kärkiseuroista. Joukkue on neljän ottelun voittoputkessa ja Avs on kaiken kaikkiaan NHL:n parhaita vierasjoukkueita tällä kaudella. Colorado hakee Carolinasta jo seitsemättä peräkkäistä vierasvoittoa.

Colorado on NHL:n kolmanneksi tehokkain joukkue hyökkäyspäässä. Mikko Rantanen ja kumppanit ovat tehneet tällä kaudella 3.45 maalia per ottelu. Joukkueen tähtipelaajista Nathan MacKinnon on kerännyt helmikuussa jo kymmenen syöttöpistettä ja mies tarvitsee vielä yhden syötön ylittääkseen 300 syöttöpisteen rajan. Gabriel Landeskog vastaavasti on tehnyt viiteen edelliseen otteluun viisi tehopistettä (2+3). Tältä duolta on lupa odottaa tehoja myös ensi yönä. Edellisessä ottelussa Buffalo Sabresia vastaan tämä kaksikko junaili ottelun voittomaalin ylivoimalla.

Yhteenveto: Carolina – Colorado

Lähdemme tässä ottelussa voittoputkessa olevan Coloradon kelkkaan. Erityisesti Carolinan maalivahtitilanne heilauttaa kelkkaa Coloradolle. Tarjolla on vielä erityisen maukkaat kertoimet vierasmenestykselle.

Nostetaan Vedonlyöntisivusto 888:lta otteluun seuravaat kertoimet:

⭐Colorado ML 1.96

⭐⭐Colorado voittaa (DNB) – 1.97

⭐⭐⭐Colorado voittaa 2.58

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä