NHL: Carolina Hurricanes - New York Rangers 22.02.2020 Klo 02.00

Perjantain ja lauantain välisenä yönä pelataan mielenkiintoinen itäisen konferenssin kamppailu kun Carolina Hurricanes isännöi New York Rangersia! Lue vihje ja lyö vetoa!
NHL: Carolina Hurricanes - New York Rangers
Helmikuu 22,2020
02:00

NHL: Carolina Hurricanes – New York Rangers, kotijoukkue tavoittelee Villiä Korttia

Carolina Hurricanes isännöi ensi yönä Metropolitan divisioonan kampailussa New York Rangersia. Joukkueet löytyvät tällä hetkellä divisioonan sarjataulukosta peräkkäisiltä sijoituksilta, Hurricanesin ollessa kutonen 72 pisteellä ja Rangersin sijalla 7., 66 pisteen potilla. Carolina on vielä toistaiseksi hyvissä asetelmissa nappaamaan konferenssin viimeisen Villi Kortti paikan mutta pistemenetyksiin ei ole enää varaa. Joukkue on hävinnyt kaksi edellisestä neljästä ja tappio New Yorkille voi merkitä pudotuspelihaaveiden lipsahtamista läpi käsien. Pitkävetokertoimet nostavat Carolinan ottelun ennakkosuosikiksi. Esimerkiksi Bethard tarjoaa otteluun kertoimet 1.95 – 4.35 – 3.20

New York Rangers on paha vastus Carolinalle

New York Rangers on Carolinalle melkoinen mörkö. Hurrikaanit ovat hävinneet edellisestä kuudesta keskinäisestä viisi ja edellisestä viidestä Rangersia vastaan käymästä kotipelistä joukkue on hävinnyt neljä. Carolina on neljän ottelun tappioputkessa New Yorkia vastaan ja edellisestä kymmenestä se on hävinnyt kahdeksan. Carolina on tehnyt tällä kaudella keskimäärin 3.19 maalia per peli, tällä tilastolla joukkue on NHL:n TOP 10:ssä. Ylivoimalla joukkue on käyttänyt mahdollisuutensa 21.6% tehokkuudella.

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Henrik Lundqvist tekee paluun?

New York Rangersin kausi ei ole ollut erityisen hyvä mutta joukkue on löytänyt sen kuuluisan momentumin edellisinä viikkoina. Rangers lähtee yön otteluun allaan seitsemän voittoa edellisestä kymmenestä ottelusta. Joukkue on tehnyt tällä kaudelle keskimäärin 3.29 maalia per peli ja YV on toiminut 23.3% tehokkuudella. Näillä hyökkäystehoilla joukkueen voisi luulla olevan korkeammalla sarjataulukoissa mutta Rangesin puolustuspelaaminen ei ole ollut erityisen tiivistä. 3.08 päästettyä maalia per peli ei ole kovin mairitteleva tilasto. Joukkueen pitkäaikainen maalivahti Henrik Lundqvist onkin aloittanut viimeksi helmikuun alussa maalinsuulla. Ruotsalainen saattaa kuitenkin päästä ensi yönä tositoimiin sillä juuri hän on napannut kolme edellistä voittoa Carolinasta napaten 145 torjuntaa 152 laukauksesta.

Yhteenveto: Carolina vs. New York

New Yorkin peli kulkee, Carolina tarvitsee pisteitä. Eiköhän tässä yli 5.5 maalia nähdä kuten kahdesti edellisessä kolmessakin keskinäisessä kohtaamisessa. Suomalainen Sebastian Aho lähtee otteluun kymmenen pelin pisteputkessa. Aho on tehnyt yhteensä 12 maalia ja antanut kuusi maalinjohtautta syöttöä edellisessä kymmenessä pelissään. Useamman tehopisteen iltoja näistä on ollut neljä.

Äidille iloa myös ensi yönä?

Nostetaan Vedonlyöntisivusto Unibetilta otteluun seuravaat kertoimet:

⭐Ottelussa yli 5.5 maalia – 1.70

⭐⭐Sebastian Aho tekee pisteen – 1.55

⭐⭐⭐Sebastian Aho tekee maalin – 2.15

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä