NHL: Carolina Hurricanes Stanley Cup voittajaksi? Nyt on oikea aika napata kiinni hyvistä kertoimista!

NHL-mestaruus ja Stanley Cuo juhlat ovat vielä kaukana mutta nyt on oikea aika veikata voittajaa. Lue vihje ja lyö vetoa!
Stanley Cup voittajaveikkaus
Kesäkuu 02,2020
02:30

Lyö vetoa Stanley Cup voittajasta!

Noin vuosi sitten tähän aikaan Carolina Hurricanes oli kolmen pisteen päässä NHL:n pudotuspeleihin oikeuttavasti viimeisistä Villi Kortti paikoista. Joukkueen mahdollisuudet Playoff-kevääseen olivat todennäköisyydeltään alle 40%. Carolina oli kolmen pisteen päässä pelin vähemmän pelanneesta Columbus Blue Jacketsista ja kahdeksan pisteen päässä itäisen konferenssin silloisesta seiskasta Montreal Canadiensista. Hurricanes pelasi kuitenkin mahtavan loppukauden, nousten molempien jengien edelle ja eteni pudotuspeleissä aina konferenssifinaaleihin asti, jossa se hävisi vain voiton päähän Stanley Cupista päässeelle Boston Bruinsille.

Tällä hetkellä helmikuussa 2020 Carolina on idässä sijalla 8 ja omassa Metropolitan divisioonassa sijalla 6. Joukkue on kolmen pisteen päässä suorasta pudotuspelipaikasa ja kahden pisteen päässä Villi Kortti paikasta. Carolinan edellä sarjataulukossa ovat kolmen pisteen sisällä muun muassa Philadelphia ja Columbus, joista Philly on pelannut ottelun enemmän ja Columbus kaksi.

Carolinan Hurricanesin mestaruudelle tarjolla ylikerroin?

Carolinan mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat tällä hetkellä 60%. Tästä syystä onkin todella mielenkiintoista, että vedonlyöntisivustot sijoittavat Carolinan Stanley Cup veikkauksissa vasta sijalle 11. Carolinan mestaruudelle tarjottavat kerroin on tällä hetkellä esimerkiksi CasinoWinnerillä peräti 23.00.

Carolinan mestaruudelle voisi arvioida olevan tarjolla jopa ylikerrointa. Joukkueen mestaruuskerroin oli noin 15.00 syksyllä hurrikaanien vahvan kauden alun perusteella. Nyt lukemat ovat kuitenkin pudonneet kuin lehmän häntä ja esimerkiksi Toronto Maple Leafs saa pienemmän mestaruuskertoimen 18.00. Toronto on pelannut yhden ottelun Carolinaa enemmän ja keräännyt jopa yhden pisteen vähemmän kuin Sebastian Aho ja kumppanit. Toronto on tällä hetkellä Atlantin divisioonan viimeisellä pudotuspelipaikalla mutta Florida ja Montreal hengittävät niskaan eikä Toronto mahdollisuuksien arvella olevan kuin 40% pudotuspeleihin. Tästä vinkkelistä katsottuna Carolinan mestaruuskerroin on houkuttelevan suuri!

Nyt jos koskaan on oikea aika veikata Carolinan seurahistorian toista mestaruutta mojovalla kertoimella!

Vastaava tilanne on esimeriksi Läntisen konferenssin puolella Vegas Golden Knightsilla. Vegasilaiset ovat viimeisellä pleijarisijalla tasapistein Calgaryn kanssa, Arizonan ollessa vain pisteen päässä. Villi Kortti kisassa Winnipeg Jets voi vielä pestä Vegasin ja näistä faktoista huolimatta Vegasin mestaruudelle saa porukan pienemmän kertoimen 17.00.

TOP 15 Stanley Cup mestaruuskertoimet:

 1. Washington Capitals – 9.00
 2. Boston Bruins – 9.00
 3. Tampa Bay Lightning – 9.00
 4. St. Louis Blues – 10.00
 5. Colorado Avalanche – 11.00
 6. Pittsburgh Penguins – 13.00
 7. Dallas Stars 15.00
 8. Vegas Golden Knights – 17.00
 9. Toronto Maple Leaf – 18.00
 10. New York Islanders – 19.00
 11. Carolina Hurricanes – 23.00 – Lyö vetoa Carolinan mestaruudesta >>
 12. Vancouver Canucks – 25.00
 13. Winnipeg Jets – 25.00
 14. Florida Panthers – 25.00
 15. Philadelphia Flyers – 25.00

Bonuksilla hyvä startti vedonlyöntiin!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoavat paljon toisistaan poikkeavia loistavia vedonlyöntikohteita NHL-otteluihin. Tutustu eri sivuin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta jääkiekkoliigasta. Bonuksilla voit lyödä vaikka Stanley Cup voittajavedon huolettomasti!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt