NHL: Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets kello 03:30 lauantai 15.12.18

Voiton makuun päässyt Chicago Blackhawks saa vieraakseen Winnipeg Jetsin. Jets on ennakkosuosikki, mutta me uskomme toisin. Kuinka useasti punalamppu syttyy Winnipeg maalin takana ja Chelsea Dagger pärähtää soimaan?
NHL: Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets
Joulukuu 15,2018
03.30

NHL: Chicago Blackhawks – Winnipeg Jets otteluennakko ja vihje

Chicago Blackhawks katkaisi kahdeksan ottelun tappioputken torstaiyönä voittaessa Pittsburgh Penguinsin 6-3 kotonaan. Ykkös- ja kakkosketjun Toews, Kane sekä Seabrook pääsivät tehojen makuun. Nyt he yrittävät pysyä voiton kannassa, kun Patrik Laineen tähdittämä Winnipeg Jets saapuu vierailemaan United Centerille. Jetsillä on alla seitsemän voittoa sekä yksi tappio kahdeksassa viimeisessä ottelussa. Tuoreimpana voittona jatkoajalle venynyt ottelu Edmonton Oilersia vastaan perjantai yönä. Ottelu ratkesi vain  sekunnin jälkeen Morriseyn osumasta. Winnipeg Jets on sekä kertoimien, että viime aikaisten näyttöjen perusteella selvä suosikki otteluun lähdettäessä. Meillä on esittää kuitenkin hieman toisenlainen kanta, sillä lähdemme hakemaan pienoista yllätystä huimalla kertoimella. Nordicbetin kertoimet otteluun ovat 3.20 – 4.25 – 2.00.

VIAPLAY: Katso matsi 15.12. klo 03:30

Winnipeg hyökkäys on liekeissä

Ottelu on Winnipeg Jetsille back-to-backin toinen ottelu . Ottaen huomioon viime öisen jatkoajalle venyneen matsin, niin jaloissa saattaa olla hieman piimää. Jets on pelannut 30.11 Chicagoa vastaan pelanut ottelun jälkeen kahdeksan ottelua, joista kotiintuomisena neljä suoraa- sekä kolme jatkoaikavoittoa. Jets voitti Chicagon kotonaan runsasmaalisessa ottelussa 6-5. Jets aloitti ottelun vahvasti, kun he johtivat ensimmäisen erän loppuessa 3-0. Tuossa ottelussa Kyle Connor sytytti punalampun kahdesti, kun veteraanipuolustaja Dustin ”big Buff” Byfuglien kirjasi itselleen peräti kolme syöttöpistettä.
NHL:n maalipörssin toisen sijan Jeff Skinnerin kanssa 22. osumalla jakava Patrik Laine ei ole päässyt maalinmakuun vielä joulukuun aikana. Joka tapauksessa hän on tehnyt kolme syöttöpistettä kahteen viimeiseen otteluun. Winnipegin ykkösketju jatkaa dominointia Blake Wheelerin ja Mark Scheifelen johdolla. He ovat keränneet yhteensä 27 tehopistettä viimeiseen yhdeksään otteluun.

Toewsille 700. tehopiste

Chicago pääsee otteluun levännein jaloin, sekä maistuva voitto allaan. Kuin tyhjästä Chicago katkaisi kahdeksan ottelun tappioputken kaatamalla pingviinit 6-3. Intiaanikapteeni Jonathan Toews sytytti punalampun kerran, sekä teki kaksi syöttöpistettä. Hänestä tuli NHL:n 12. pelaaja joka saavuttaa 700 tehopistettä saman joukkueen nuttu yllään.
Chicago on maalannut yhteensä 14 kertaa neljässä viimeisessä ottelussa, mutta omiin on mennyt enemmän. He ovat pelanneet pirteätä kiekkoa, mutta kiekkojumalat eivät ole suosineet heitä yhtään. Viimeisessä 13 ottelussa he ovat onnistuneet tekemään aina vähintään kaksi osumaa, joka kertoo siitä, että hyökkäyksessä päätä ei hakata seinään. Maalit eivät ole kääntyneet voitoiksi, mutta ne ovat pitäneet Chicagon joukkueena jolla on realistinen mahdollisuus voittoon joka ilta.

 

Chicagon itseluottamus on noussut

Veikkaussivut.com uskoo, että Chicago ei aio päästää irti voiton kannasta siihen päästyään. Nordicbet tarjoaa kotijoukkueelle huimaa 3.20 kerrointa. Varmempaa vedonlyönti osumaa hakeville Chicagon voitto jatkoaika mukaanlukien kertoimella 2.40 on oiva valinta! Uskallatko sinä betsata suoralle voitolle?

Aseta vetosi