NHL: Colorado Avalanche – Calgary Flames 18.4.2019 klo 05:00

Torstai aamulla pelataan NHL:ssä neljäs playoff ottelu Coloradon ja Calgaryn välillä. Veikkausvihjeessämme uskomme tasaiseen otteluun.
Colorado Avalanche – Calgary Flames
huhtikuu 18,2019
05:00

Keskiviikon ja torstain välisenä yönä käydään Denverin Pepsi Center Areenalla NHL:n läntisen konferenssin puolivälierien neljäs ottelu Colorado Avalanchen ja Calgary Flamesin välillä. Flames oli vienyt joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Albertassa 4-0, mutta Mikko Rantasen Colorado vei kaksi seuraavaa ja johtaa nyt ottelusarjaa 2-1.

Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen ottelu, jossa Calgary lähtee otteluun lievänä 1.90 kertoimisena suosikkina (Coolbet), mutta molempien joukkueiden lyönnille löytyy perusteita.

Calgary lähti tähän ottelusarjaan selkeänä suosikkina sillä Flames yllätti runkosarjassa kaikki ottaen ei pelkästään Tyynenmeren divisioonan, mutta myös koko läntisen konferenssin ykkössijan 50 voitolla, joka on joukkueen suurin voittomäärä sitten kauden 1988-89. Joukkueen vahvuus oli sen leveydessä sillä heillä on jopa viisi pelaajaa jotka tekivät yli 70 pistettä runkosarjan aikana. Joukkueen maaliero oli myös 62 maalia plussan puolella, joka oli Tampa Bay Lightningin jälkeen NHL:n paras saldo tällä kaudella.

Tähän kun lisätään että Calgary voitti Coloradon runkosarjassa kaikilla kolmella kerralla niin suosikin viitta oli täysin ansaittu. Calgaryn odotettiin vievän tämän otteluparin laajemman materiaalinsa ansiosta, mutta toisin on kuitenkin käynyt. Coloradon playoff kokemus ja parempi maalivahtipeli on näkynyt varsinkin näissä kahdessa viimeisessä pelissä ja Calgaryn tulee parantaa huomattavasti jos he haluavat tästä vielä jatkoon mennä.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Coloradossa päättyi kotijoukkueen 6-2 voittoon. Colorado oli huomattavasti Calgarya parempi voittaen laukaukset 56-29. Coloradon ykkösnyrkki MacKinnon, Rantanen ja Landeskog on ollut tässä sarjassa huomattavasti Calgaryn vastaavaa parempi. Flamesin Johnny Gaudreau joka teki 99 pistettä runkosarjassa on kolmessa ensimmäisessä ottelussa saanut vasta yhden syöttöpisteen. Samalla myös Coloradolta on löytynyt yllättävää laajuutta kun Matt Nieto ja Ian Cole ovat tehneet myös tärkeitä pisteitä. Ei edes Dan Girardin loukkaantuminen ole haitannut kun Yhdeysvaltain yliopisto sarjan (NCAA) Hobey Baker-palkinnon voittanut Cale Makar tuli viime ottelussa mukaan joukkueeseen ja ampui heti debyytissään maalin.

Tästä neljännestä ottelusta tuskin tulee samanlaista murskavoittoa Coloradolle kuin ensimmäisessä sillä Calgary tulee varmasti parantamaan puolustustaan tähän otteluun.

 

Joukkueiden kahdessa ensimmäisessä ottelussa tuli 4 maalia (4-0 ja 2-2) joten alle 6 maalin linja kertoimella 1.74 (Unibet) houkuttelee. Samalla myös Coloradon moneyline voitto kertoimella 1.94 (Unibet) sillä Calgary hävisi runkosarjassa kuusi ottelua kolmella tai sitä useammalla maalilla ja näistä seuraava ottelu päättyi myös tappioon viisi kertaa kuudesta. Tietenkin playoff kiekko on eri asia kuin runkosarja, mutta Calgary ei ole ollut Allstar tauon jälkeen ihan samassa vireessä kuin sitä ennen.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä