NHL: Colorado Avalanche - Detroit Red Wings 20.1 klo 22.00 | Vihje & Kertoimet

Popparit valmiiksi, maanantaina pelataan NHL-kiekkoa parhaaseen katseluaikaan!
NHL: Colorado Avalanche - Detroit Red Wings
tammikuu 20,2020
22:00

nhl-vihjekuva

NHL: Colorado Avalanche – Detroit Red Wings, lue vihje primetime-otteluun!

Colorado Avalanche ja Detroit Red Wings kohtaavat toisensa tänään paikallista poikkeuksellisesti iltapäivällä. Tämä tarkoittaa meille suomalaisille iloista primetime lätkä iltaa! Ottelu alkaa Suomen aikaan kello 22.00 ja sitä voi seurata muun muassa livestreamina Viaplaystä tai Viasat Jääkiekko TV-kanavalta.

Ottelussa vain yksi ennakkosuosikki

Lähtökohtaisesti tässä ottelussa ei ole kuin yksi ennakkosuosikki ja se on tietenkin Colorado Avalanche. Kotijoukkue on läntisen konferenssin kakkonen koko NHL:n kolmanneksi tehokkain joukkue mitä tulee maalintekoon. Detroit sen sijaan on Itäisen konferenssin pahnanpohjimmainen ja joukkue on viimeistellyt tällä kaudella vain 104 maalia. Määrä on peräti 69 kaappia vähemmän kuin Coloradolla ja 18 maalia vähemmän kuin toiseksi tehottomimmalla joukkueella Anaheim Ducksilla. Colorado lähtee otteluun kahden kotiottelun voittopukessa, Detroit sen sijaan on ottanut neljässä peräkkäistä pataansa. Ei olekaan mikään ihme, että vedonlyöntisivustojen kuten Unibetin pitkävetokertoimet ovat todella vahvasti kallellaan kotivoitolle lukemin 1.50 – 5.10 – 5.30

Detroit Red Wingsin tappioputki saa jatkoa

Tästä ottelusta on vaikea povata Detroitille muuta kuin tappiota. Joukkue on neljän ottelun tappioputkessa, koko kausi on tuottanut vain neljä voittoa vieraissa eikä sarjan huonoin alivoima tiedä hyvää Coloradon kaltaista tehokasta joukkuetta vastaan. Ennakkotietojen mukaan Detroitin maalinsuulla aloittaa toisen pelin peräkkäin Jimmy Howard, joka on voittanut vain kaksi ottelua tällä kaudella. Edellinen ottelu tappiollinen ottelu Floridaa vastaan oli 13 peräkkäinen tappio veteraanivahdille, jonka PMK on tällä kaudella karmaiseva 4.00.

Colorado Avalanche voittaa

Colorado on pelaa nyt viimeisen kotiottelunsa ennen viiden vierasottelun reissua. Se on voittanut kaksi putkeen kotonaan ja haluaa varmasti voittaa vielä viimeisen kotiyleisön edessä ennen reissua. Colorado on voittanut kaksi viimeistä ottelua maalierolla 9 – 3 ja se voitti kahden viikon aikana konferenssikärki St. Louisin kahdesti maalein 12 – 6. Muu tulos kuin kotivoitto tästä ottelusta olisi yllätys. Suoralle voitolle tarjottavat kertoimet ovat olemattomat mutta esimerkiksi Unibetin tarjoamat tasoitusvedot Colorado -1 (1.60) ja Colorado – 1,5  (1.80) ovat jo pelattavammat vaihtoehdot.

Donskoi palasi edellisessä treeneissä askiin, suomalainen kuitenkin vielä levännee Detroit kamppailun 

Nappaa primetime livevedosta hyviä maalintekijäkertoimia!

Primetime lätkä tarjoaa hyvän mahdollisuuden NHL:n livevedonlyöntiin. Maalintekijänveikkaaminen livevedon parissa on parhaimmillaan äärimmäisen tuottoisaa!

Aseta vetosi