NHL: Colorado Avalanche - Nashville Predators 21.1.2019 klo 22:00

Maanantaimasennukseen NHL:ää parhaaseen katseluaikaan. Kelpaa!
NHL: Colorado Avalanche - Nashville Predators
tammikuu 21,2019
22:00

NHL:Colorado Avalanche – Nashville Predators otteluennakko ja vihje

NHL-ottelulla Colorado Avalanche – Nashville Predators. On harvinaista, että maailman parasta jääkiekkoa pääsee katsomaan arki-iltasin niin että jaksaa nousta aamulla virkeänä töihin ja vielä harvinaisempaa on se, että ottelu on suomalaisittain supermielenkiintoinen. Kumpi vetää ottelussa pidemmän korren, pistelinko Mikko Rantanen vai Kempeleen muuri Pekka Rinne? Peliyhtiö Unibetin kertoimien valossa 2.50 – 4.00 – 2.45 ottelusta on luvassa äärimmäisen tasainen. Kumman joukkueen voittoon sinä uskot?

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 22.00 alkaen. 

Nashville kärsi pahan kotitappion Florida Panthersille

Nashville Predators on kamppaillut viime aikoina oman pelivireensä kanssa. Edellisessä ottelussa joukkue pelasi kehnosti ja lopputuloksena oli 4 – 2 kotitappio Florida Panthersille vaikka pedot lähtivät otteluun suvereenina ennakkosuosikkina. Kaiken kaikkiaan Predators on voittanut vain yhden ottelun edellisestä viidestä kamppailustaan, joten pelivirettä ei voi pitää tällä hetkellä mairittelevana. Joukkueen päävalmentaja Peter Laviolette totesi medialle että ”Kaikki on tällä hetkellä kiinni asenteesta. Sen miten me tulemme otteluiden alkuihin ja mitä tuomme kopista peliin on parannuttava.” Suomalaisvahti Juuse Saros aloitti ottelun Floridaa vastaan, joten Pekka Rinne pelaa lähes varmasti Coloradoa vastaan. Rinteen päästettyjen maalien keskiarvo tällä kaudella 2.51. Rinne on kohdannut urallaan Coloradon jo 34 kertaa, näiden otteluiden tilastot ovat suomalaisvahdilla 24 voittoa -10 tappiota – 2.2PMK.

Colorado-Nashville-21-1-2019Colorado tekee taas maaleja

Colorado Avalanche tuhosi edellisessä kotiottelussaan vastustajansa Los Angeles Kingsin tylyin 7 – 1 lukemin. Coloradon hyökkäys onkin herännyt jälleen henkiin pienen suvantovaiheen jälkeen. AVS on iskenyt edellisessä kolmessa ottelussa peräti 19 maalia kun esimerkiksi edelliset kahdeksan tappioon päättynyttä ottelua ovat tuottaneet vain 18 maalia. (Toki välissä oli yksi maukas 6 – 1 voitto New Yorkista.) Joka tapauksessa Colorado hakee nyt kahta peräkkäistä voittoa ensimmäisen kerran sitten marraskuun. Yksi jälleen kerran liekeissä oleva pelaaja on ollut Turun omapoika Mikko Rantanen, joka on nakuttanut kolmeen edelliseen peliin tehopisteet 3 + 2. Jatkuuko tämä pisteputki tänään?

Maaleja siellä ja maaleja täällä

Odotuksemme ovat tänään maalirikkaassa ottelussa. Colorado on löytänyt maalivireensä ja joukkue on pelannut o5,5 maalin pelin 7 kertaa edellisessä 8 ottelussa. Nashville on pelannut vieraissa 6 kertaa edellisestä kahdeksasta overin joten Unibetin yli 5,5 maalin peli kertoimella 1.68 tuntuu tänään varmalta valinnalta. Isompaa kerrointa hakeville yli 6,5 maalia kertoimella 2.48 on houkutteleva vaihtoehto.

Aseta vetosi