NHL: Colorado Avalanche - San Jose Sharks tiistai 7.5.2019 klo 05.00

Katkeaako sarja vai nähdäänkö jälleen game seven? Lue otteluennakko ja lyö veto!
NHL: Colorado Avalanche - San Jose Sharks
May 07,2019
05:00

Stanley Cup pudotuspelit: Colorado Avalanche – San Jose Sharks otteluennakko ja vedonlyöntivihje

NHL:n toisella pudotuspelikierroksella alkaa olla ratkaisun hetket käsillä. Pystyykö ehdoton yllättäjäjoukkue Colorado Avalanche viemään ottelusarjan San Jose Sharksia vastaan otteluun numero 7 vai onko kokenut hailauma vahvempi? Vedonlyöntiyhtiöt pitävät kotijoukkue Coloradoa hienoisena ennakkosuosikkina tilanteessa jossa Avs on selkä seinää vasten. Esimerkiksi peliyhtiö Betsafe tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 2.37 – 4.10 – 2.60. Uskotko sinä ottelusarjan ratkaisun venyvän vai nappaako Sharks neljännen voiton?

Ottelu alkaa tiistaina aamulla kello 05.00 joten ehdit seuramaan ratkaisu hetket vaikka juuri ennen töiden alkua. Lisäjännitystä aamuun voi hakea, vaikka Unibetin livevetojen parista!

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt
BONUS: 50% €100 asti
Pelaa nyt

San Jose Sharksilla muuri nimeltä Martin Jones ✅

San Jose Sharksin maalivahti Martin Jones pelaa mahtavaa kevättä. Sharks hävisi Vegas sarjan neljännen ottelun lukemin 5 – 0 ja Jones sai tuolloin tehdä jo ottelun avauserässä tilaa kakkosvahti Aaron Dellille. Ottelusarja oli tuon ottelun jälkeen numeroin 3 – 1 Vegasin hyppysissä ja Sharks valmentajan oli tehtävä päätös, luottaako vielä Jonesin vai laittaa Dell askiin? Pete DeBour päätti luottaa Jonesiin ja loppu tulos on kaikkien nähtävillä. Jones seisoi edellisessä kamppailussa Coloradoa vastaan päällään ja oli haiden voiton takuu mies Avalanchen hurjasta loppukiristä huolimatta. Jonesin tilastot 5 – 0 tappion jälkeen ovat vakuuttavat, 6 voittoa ja 2 tappiota, päästettyjen maalien keskiarvo 1.94 ja torjuntaprosentit 93.6%. Tuskin mies alkaa seuraavassa kamppailussakaan vuotaa kuin seula. Unibet tarjoaa otteluun kertoimen 2.17 kohteelle ”kotijoukkue jää ottelussa alle 2.5 maalin”. Colorado on jäänyt kaikissa kolmessa tappioon päättyneessä ottelussaan juuri noiden lukien alle maalimäärissä. Kiitos Martin Jonesin.

Colorado Avanlanche trio Rantanen – MacKinnon – Landeskog näytönpaikassa ✅

San Jose Sharks oli joukkueiden välisessä viidennessä ottelussa tilastojen valossa hyvin Coloradon niskanpäällä. Colorado ei saanut ottelussa aikaiseksi kuin 22 laukausta vaikka ottelun lopussa oli yritystä. Coloradon ehdoton ykkösnyrkki Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon ja Gabriel Landeskog saivat ottelussa yhdessä kasaan vain viisi laukausta maalia kohden ja jäivät luonnollisesti tehopisteittä. Landeskog totesikin ottelun jälkeen Denver Postille ”Me kaikki tiedämme seuraavan ottelun panoksen. Meidän on pelattava paremmin. Joten jos joku on varmaa niin se, että yritämme kaikkemme voiton eteen ja intensiteettimme tulee olemaan korkealla tasolla”. Ratkaiseeko Coloradon superkolmikko voiton kotiyleisön edessä? Betsafe tarjoaa maalitekijävetoon molempien joukkueiden kaikista pelaajista pienimmät kertoimet juuri MacKinnonille (2.25) ja Rantaselle (2.65). Kenen sinä uskot sytyttävän punalampun ottelussa numero kuusi?

Game seven edessä?

Hienon ottelusarjan kuudenteen kamppailuun on tarjolla lukuisa määrä kohteita. Jääkiekkoromantikkona on tietenkin toivottava että sarja jatkuu ja voittaja selviää vasta seitsemännessä pelissä. Betsafe antaa Coloradon voitolle jatkoajan mukaan lukien kertoimen 1.85. Mikä on sinun valintasi?
PS. REKISTERÖI OPTIBET PELITILI - ANNA SPORT40 KOODI ja KUITTAA YHT 40€ RISKITTÖMIÄ VETOJA!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä