NHL: Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights 19.2.2019 klo 04:00

Tiistaiyönä näemme kahden värikkään seuran kohtaamisen, kun Vegas Golden Knights saapuu Colorado Avalanchen vieraaksi Pepsi Centerille.
Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights
Helmikuu 19,2019
04:00

NHL: Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights otteluennakko ja vihje

Vegas Golden Knights saapuu Pepsi Centerille Colorado Avalanchen vieraaksi. Vedonlyöntiyhtiöt näkevät ottelun tasaisena, sillä useat tarjoavat 2.50-4.05-2.45 kertoimia. Kumpaan sinä uskot?  Lue ennakko ja lyö vetoa ottelusta!

Katso ottelu Viaplaylta tai Viasatilta kello 04:00 alkaen. 

Hyödynnä Optibetin HOCKEY BONUSKOODI RISKITÖN VETO (yksi per asiakas)

Molemmat seurat tarvitsevat kipeästi pisteitä pysyäkseen kiinni pudotuspelihaaveissa. Kummankaan joukkueen viimeaikaiset otteet eivät ole kuitenkaan auttaneet heitä tavoitteissaan ja runkosarjan kääntyessä loppusuoralle ryhtiliikkeen pitäisi tapahtua nopeasti. Viimeisest kymmenestä ottelusta Colorado on voittanut ainoastaan yhden ja Vegas vastaavasti kolme. Kumpi heikkovireisistä vie voiton tiistaiyönä?

Colorado on heikko kotona

Colorado lähtee tiistaiyön kotiotteluun heikoista asetelmista, sillä he ovat hävinneet kuusi edellistä kotiottelua maalierolla 9 tehtyä ja 28 päästettyä. Peli ei ole yltänyt kotikaukalossa lähellekään vaadittua tasoa, eikä perjantain Winnipeg vierasvoitto antavat voimia kotiin. Lauantain kotiottelu oli heti tappiollinen, kun St.Louis Blues oli parempi lukemin 0-3.

Colorado kapteeni Gabriel Landeskog tehtaili perjantaina näyttävän maalin yhdessä taidokkaan ykkösketjun Mikko Rantasen sekä Nathan MackKinnonin kanssa.  Osumalla ruotsalaiskapteeni rikkoi oman yhden kauden maaliennätyksensä ja nyt on mielenkiintoista nähdä onnistuuko Landy parantamaan ennätystä Vegasia vastaan.

100% bonus jopa €100
Pelaa nyt

Vegasilla nihkeä alkuvuosi

Tuorein laajennusjoukkue Vegas Golden Knights yllätti ja piristi viimekaudella ennakkoluulottomilla otteillaan, mutta tämä kausi ei ole ollut samanlaista ilotulitusta.

Suurimpana murheenkryyninä ritareilla on ollut suomalaissentteri Erik Haulan jo pitkään jatkunut polvivamma. Haula teloi polvensa jo marraskuussa ja on toipunut siitä asti leikkauksesta. Paluusta ei ole vielä mitään tietoa, mutta pitää toivoa, että etenkin jos Vegas yltää pudostuspeleihin, niin näemme Haulan vielä jäällä.

Vegas tarvitsee pisteitä, sillä pudotuspelipaikka on liusumassa käsistä tämän hetkisellä vireellä todella nopeasti. Vegasin alivoima on sarjan viidenneksi parasta, mutta ylivoima todella heikkoa oikeuttaen sijalle 20. Ylivoiman heikkouden yksi suurimmista syistä on juurikin Haulan puuttuminen rosterista.

Pikafaktat ennen vetoja

  • Colorado ei koskaan voittanut Vegasia kotonaan varsinaisen peliajan puitteissa
  • Mikko Rantanen ei ole maalannut Vegasia vastaan kuin kerran harjoitusottelussa

Coloradon kotikirous jatkuu

Coloradon ykkösketjun pitää lyödä tiistaina parasta pöytään saadakseen joukkueensa takaisin voitonkantaan myös kotikaukalossa, joten ykkösvitjan miesten pisteitä kannattaa metsästää lapulle. Kun otamme huomioon Coloradon kotikirouksen sekä Vegasin paremman erikoistilanne pelaamisen, niin vieraskerroin on pelattavissa.

Aseta vetosi