NHL: Colorado Avalanche - St.Louis Blues 16.2.2019 klo 22.00

Kuntopuntarin ääripäät kohtaavat lauantai-illan primetime ottelussa kello 22:00 alkaen, kun kovavireinen St.Louis Blues vierailee heikkoa jaksoa pelaavan Colorado Avalanchen luona. Nähdäänkö Rantanen show?
NHL: Colorado Avalanche - St.Louis Blues
Helmikuu 16,2019
22:00

NHL: Colorado Avalanche – St.Louis Blues otteluennakko ja vihje

Molemmat seuroista tarvitsevat kipeästi pisteitä, sillä etenkin Coloradon kohdalla pudotuspeliviiva saattaa liusua hyvinkin helposti liian kauaksi. Blues on päässyt huimalla vireellään ohi heikkoa jaksoa pelaavan Minnesota Wildin ja on heitä nyt kaksi pistettä edellä. Keskisen divisioonan viimeiset pudotuspelipaikat ovat siis kovan taistelun takana pienten piste-erojen takia, joten panosta lauantai-illasta ei puutu.
Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat tasaisia kertoimia, sillä hekin ovat huomanneet eri suuntaiset kuntokäyrät, mutta kuitenkin heikomman osapuolen kotiedun. Betsson (2.39-4.15-2.55) ja Unibet (2.35-4.00-2.65) ovat hyvin lähellä toisiaan. Vierasvoitolle Unibet tarjoaa kuitenkin markkinoiden toppia johon kannattaa tarttua jos luottaa Bluesin menoon!

Coloradolla ei kulje kotona

Colorado on viiden ottelun kotitappioputkessa lauantai-illan otteluun lähdettäessä. He ovat onnistuneet voittamaan viimeksi kotonaan kuukausi sitten siellä vierailleen Los Angeles Kingsin suurin lukemin 7-1. Tämän jälkeen kotona on ollut kuivempaa, josta kertoo myös maaliero 9 tehtyä ja 25 päästettyä maalia. Colorado sai kuitenkin perjantaina helpottavan 1-4 voiton Winnipeg Jetsistä, joka saattaa antaa uskoa tulevaan.

Pitkän loukkaantumisesta johtuneen poissaolon jälkeen tammikuussa jäälle palannut puolustaja Mark Barberio joutui jälleen pettymään tammikuun lopulla saadessaan päävamman. Muita tärkeitä poissaoloja seuralla ei tällä hetkellä ole.

Coloradon ykköskentällisen metkut tiedetään ja perjantaina he jälleen taiteilivat näyttävän osuman.  Sisäisen pistepörssin kärkikolmikko Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon ja ja sisäisen pörssin ykkönen Mikko Rantanen tehtaili perjantaina näyttävän maalin ja tehoketjulta odotetaan tietenkin samanlaisia esityksiä myös lauantain ottelussa. Maalillaan Landeskog rikkoi oman yhden kauden maaliennätyksensä kun 30 maalin raja rikkoutui.

St.Louis Läntisen konferenssin kuntopuntarin ykkönen

St.Louis Blues kärsi ennen vuoden vaihdetta epätasaisuudesta eikä voittoja meinannut tulla tasaiseen tahtiin sitten millään. Nyt kellossa on kuitenkin täysin eri ääni ja vuoden alusta lähtien meno on ollut suorastaan dominoivaa. Ilman sen suurempia ääniä ja huomiota Blues on napannut tammi- ja helmikuun 20 ottelusta 14 voittoa nousten ryminällä pudotuspeliviivan yläpuolelle. He ovat tälläkin hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa huimalla maalierolla, sillä he ovat tehneet 33 maalia ja päästäneet ainoastaan 14 osumaa. Kymmenen ottelun otannalla Blues on NHL:n kuumin joukkue tällä hetkellä.

Tammikuun lopulla Bluesilaiset menettivät tärkeän palasen, kun David Perron loukkaantui, mutta he ovat onnistuneet pitämään tasonsa loistavasti. Ystävänpäivänä loukkaantunut luottopakki Patrick Maroon saattaa olla palaamassa jäälle lauantain otteluun.

Colorado ei viihdy kotona

Coloradon heikot kotiotteet yhdistettynä tulikuuman Bluesin sointuihin saa meidät uskomaan vierasvoittoon. Vieraskerroin 2.65 on todella maistuva. Keskinäiset kohtaamiset ovat olleet suurimaalisia ja nyt kun Coloradokin sai ketsuppipullon auki, niin maaleja saattaa tulla reilusti. over 5.5 (1.70) ja over 6.5 (2.09) Nordicbetillä ovat pelaamisen arvoisia.

Aseta vetosi