NHL: Colorado Avalanche - Montreal Canadiens - Alkaako Rantasella uusi putki?

Torstaiyönä pelataan ainoastaan kaksi NHL-ottelua, joista toiseen pureudumme nyt. Jatkaako hellankoukun lailla kuumana oleva Mikko Rantanen NHL:n pistepörssin kärjessä eron kuromista, vai laittaako Antti Niemen ja Carey Pricen maalivahtikaksikko hehkutukselle stopin?
NHL: Colorado Avalanche - Montreal Canadiens
Joulukuu 20,2018
03:30

NHL: Colorado Avalanche vs. Montreal Canadiens otteluennakko ja vihje

Nathan ”NateDogg” MacKinnonin, Gabriel ”Gabe the Babe”Landeskogin, sekä vielä ilman lempinimeä kulkevan Mikko Rantasen suorituksista nauttiva Colorado Avalanche saa vieraakseen Montreal Canadiensin. Pääseekö Montrealin Kotkaniemi loistamaan vaikka Joel Armia on loukkaantuneena vai hiljentääkö venäläisvahti Semyon Varlamov vierailijat? Unibetin kertoimet (2.00 – 4.15 – 3.30) tukevat historiankirjoja. Nimittäin viimeisestä viidestä keskinäisestä ottelusta voittajaksi on selvinnyt joka kerta kotijoukkue. Luotatko sinä historiaan?

VIAPLAY; Katso matsi kello 03:30 alkaen

Colorado hävinnyt neljä viidestä viime ottelustaan

Colorado on kuluvan kauden Läntisen konferenssin paras vierasjoukkue 25 pistettä keränneenä, mutta kotona voitonpaineet ovat kasvaneet liian suuriksi. Tästä tuoreimpana näyttönä tappio New York Islandersille numeroin 1-4. Coloradon kuumaan ykköskenttään kuuluva Gabriel Landeskog maalasi ottelussa yhden maalin, pitäen paikkansa Coloradon maalipörssin kärjessä. Vasen laitahyökkääjä on tehnyt 15:sta viime ottelussa peräti 23 tehopistettä.

Hyvässä vireessä oleva Semyon Varlamov on palaamassa tolppien väliin Canadiensia vastaan. Colorado mättää maaleja huimalla 3.59 keskiarvolla ja ylivoimaprosentti 29.4 oikeuttaa sijalle kolme. Niin ikään omissa soi 3.09 keskiarvolla ja alivoimaa he ovat onnistuneet tappamaan 77.2 prosentin varmuudella. Vakuuttavaa tekemistä.

Canadiensin meno on tasaista

Pykälällä sarjataulukossa tiistaiyönä tippunut Montreal Canadiens majailee tällä hetkellä Atlantin divisioonan sijalla viisi. Viime kausi jäi Montrealilta niin sanotusti piippuun, mutta tällä kaudella ruuti on ollut hieman kuivempaa. Habsit tekivät ennen kauden alkua joukkueelleen nuorennusleikkauksen, jolla on ollut positiivinen vaikutus tämän kauden tekemiseen. Montreal on divisioonansa kuntopuntarissa sijalle neljä. He ovat keränneet viidestä viime ottelusta kolme voittoa ja tuottaneet tappiollisen maalieron 15-19. Tämä sisältää kaksi suurinumeroista tappiota, kun Boston Bruins klaarasi voiton 0-4 lukemin jonka lisäksi Minnesota Wilds nylki Canadiensin 7-1. Montreal tulee torstain otteluun 3.12 tehdyn maalin keskiarvolla, kun omiin on mennyt 3.26 per peli. Habsien 5 vs 5 peli toimii hyvin, mutta erikoistilannepelaamisessa on petrattavaa. Heidän ylivoimapelaaminen oikeuttaa sijalle 30. 12 prosentilla. Alivoimakaan ei ole sujunut, sillä he ovat tappaneet jäähyistä ainoastaan 74,6 prosentia, joka oikeuttaa sijalle 24.

Betsafe logo

Kuuma Landeskog ja historiaan uskominen

Me uskomme, että nyt on historian kirjoihin uskominen. Coloradolla on palava halu parantaa kotisaldoaan ja nyt sille on oiva paikka. Molemmat pääsevät otteluun levänneenä, mutta Coloradon erikoistilannepelaamisen huima varmuus Montrealin heikkoa tekemistä vastaan varmistavat kotijoukkueelle tänäänkin voiton. Huimalla itseluottamuksella varustettu ykköskenttä, sekä uskomattomat 23 tehopistettä 15:sta ottelussa tehnyt Landeskog tulee pääsemään tehoille myös ensi yön ottelussa. Hyvä huomio on myös, että kolme edellistä keskinäistä Coloradossa pelattua kohtaamista ovat päättyneet alle 5,5 maalin tuloksella. Tarjoamme teille Coloradon voittoa, Landeskogin pisteille pääsyä sekä alle 5,5 maalin vetoa. Mihin päädyt vai oletko hurja ja lätkäiset lapulle kaikki?

Aseta vetosi